”Timeout” GCR/RV Geopolitisk överblick, 5 juni, 2017

”Timeout”

GCR/RV Geopolitisk överblick

Måndagen den 5 juni, 2017

av Yosef

Med hänsyn till informationen gällande nästkommande veckoslut, ska jag under hela veckan gå igenom mina egna planer som kommer att gälla efter RV, och jag återkommer till saker och ting igen på torsdagskvällen efter att Comey tidigare under dagen har lagt fram sitt vittnesmål.

Så det här är mitt sista inlägg för några dagar framöver. Jag känner att en timeout kommer att göra underverk för denna grupp – inklusive mig själv.

Ärligt talat så behöver vi alla en paus. Stig åt sidan enligt mitt eget råd. Ta sen nya tag, eller hur?

När det blivit sagt …

Lastbils-attacken i London var beställd för att besegra Teresa Mays Konservativa parti i det kommande valet i Storbritannien – opinionsmätningarna visar att britterna känner att hon är för svag gällande försvaret och Brexit-förhandlingarna, för att hon är kvinna.

http://www.cnbc.com/2017/05/30/may-could-lose-majority-in-uk-parliament-poll.html

Den var också ett uppoffrande för Mellanösterns fredsfördrag, som undertecknades tidigt på lördagsmorgonen i Tel Aviv och Jordan.

Det är hur kabalen tänker – om något storslaget inträffar, så måste även något hemskt ske. Som ovan, så nedan.

Hursomhelst.

Zimbabwes President Mugabe är i NYC i kväll vid FN för en falsk en-veckas miljökonferens.

http://www.herald.co.zw/president-arrives-in-new-york-4/

Han är där för att underteckna ett GESARA-dokument, som frisläpper Afrikanska Unionens reserver av naturliga tillgångar, för att knyta samman det nya Asien-baserade finansiella systemet.

Detta befriar Zimbabwe och hela den afrikanska kontinenten. Det ägde precis rum. Halleluja!

Varför skulle annars en bräcklig 94-årig man resa så långt? För att kolla på en show på Broadway? Kolla på en match på Yankees hemmaplan?

Växlingskontoren har bemannats under så här många månader för att skrämma kabalen till att tro att RV ägde rum dagligen och varje veckoslut i flera månader.

De begick flera misstag genom att tro att ’idag gäller det’, men det lurade oss alla ute i processen. Vinn/Vinn till NPTB.

Inte olikt jämfört med de falska allierade bataljonerna (tanks, flygplan, hjälmar) innan invasionen av Normandiet ägde rum cirka den 6 juni, 1944.

Överbemanningen alldeles nyligen var menad att hålla både de israeliska och de palestinska förhandlarna vid förhandlingsbordet med en känsla av brådska för att få affären avslutad.

Det fungerade.

Om någondera hade dragit sig ur, eller misslyckats uppnå en överenskommelse och RV hade kommit igång – så hade deras nationer lämnats utanför och den andra sidan kan ha övervunnit den andra genom ren ekonomisk försummelse för att de lämnat förhandlingsbordet.

Sann historia. Riktig taktik.

Om nu endera suveräna staten bryter mot det undertecknade fredsavtalet, kommer samtliga Mellanösterns länder bojkotta dem i sin handel, stänga ner deras gränser och Kina kommer att utfrysa dem rätt ut ur det nya finansiella systemet.

Och om allting annat misslyckas, så skulle ett militärt ingripande göras av UNSC (FN:s säkerhetsråd) och resten av världen involveras för att bevara freden.

Efter RV skulle en aggressiv krigshandling kunna leda till en suverän apokalyps, genom att vålla skada för endera den arabiska eller den judiska grannen – som bägge sidor ska får uthärda långvarig trygghet.

Snacka om hårda men nödvändiga avtalsvillkor!

Men hej där, det är var vi står politiskt sett, när det ordspråksmässiga plåstret till slut drogs bort på en internationell diplomatisk nivå.

Det visar sig att valutainnehavarna hela tiden väntade på Mellanösterns Fred för RV, enligt Quan Yins och hennes mänskliga äldste-statsmäns rättmätiga och kloka krav.

Kom ihåg den gyllene regeln, de som innehar guldet bestämmer de gyllene reglerna. Och det är Kina och Afrika (naturresurserna).

Hur ska vi annars någonsin få fred på jorden?

Jag önskar att någon hade talat om för mig att detta var det ultimata kravet för ”frisläppandet” för tolv år sen. Tala om osannolikt!

Men JAG ÄR & och VI ÄR här.

Så är det.

Idag har vi också fått höra – inte i otillförlitliga ordalag – att ingen klon skulle få tillåtas styra en regering med dolda hantlangare och delta i det nya finansiella systemet.

Samtliga nya ledare måste vara fullständigt mänskliga i enlighet med vad som har överenskommits av teamen med de Äldste och Draco-förhandlarna. Inga hybrider eller nordbor heller.

Gott folk, man har klonat Presidenter och världsledare alltsedan mitten av 70-talet. Camp David hade en kloningsanläggning under sig. ’Hade’ är nyckelordet här.

Tror ni inte att Presidenterna är klonade?

Kommer ni ihåg ögonblicket år 1992? Se på det sätt som President Bush magiskt studsar tillbaka upp, det ser ut som en miljon dollar-scen, efter att ha blivit förgiftad till döds av fisk.

http://www.rawstory.com/2017/01/25-years-ago-president-bush-barfed-on-a-world-leader/

Jag tog med hela detta Intel som en ledtråd om att man faktiskt måste släppa taget om Trump innan en hel människa kan återinstalleras i Vita Huset – officiellt – och öppet börja styra landet.

Under hand vet vi att Paul Ryan fick överta kontrollen över Republiken USA redan i oktober 2015. Sålunda hoppas vi på en start någon gång under detta veckoslut, för vi har fått höra att detta kommer att vara Trumps sista (veckoslut) som en President på undantag.

Andas nu ut kollektivt ….……. och återuppta andningen.

Men så var inte fallet i Israel, inte fram till detta veckoslut i alla fall, när BiBi Netanyahu till slut steg ner under ett hemligt möte med israeliska Knesset och meddelade att han hade accepterat/förhandlat en överenskommelse med en två-stas-lösning med hela arab-världen för Israel … och att han nu skulle avgå med sin ”mest storslagna arbetsuppgift” bakom sig.

Vilken fantastisk kille! Eller borde jag säga vilken själlös, ego-bevarande humanoid sk-thög!

Himlars, om BiBi verkligen är en Draco-humanoid förklarar den en hel del, eller hur? Men det förklarar inte vem som i själva verket kontrollerar BiBi och vem som i slutänden kan ha godkänt två-stats-lösningen?

Blev den affären signerad hos Bilderberg under helgen i Virginia? Kanske Henry Kissinger? Vem till med H.R. McMaster lade ut nya regler för vägen för mänsklighetens uppstigning efter RV?

Bevara denna lilla klimp vid sidan om för ett senare tillfälle när cirkeln sluts.

Bara tiden kan utvisa det – men tiden talar inte – inte tillsvidare i alla fall.

Håll utkik efter en svallvåg med den nya informationen att ”Trump är anti-krist”, som kommer att läcka ut på scenen längs med hela veckan.

Bara var medvetna om att hans avslut redan har förhandlats, accepterats, lämnats in och avgångstalet har spelats in.

På det här viset blir det lättare att se på Trumps haveri när det äger rum.

Tro det, tro det inte … hursomhelst så har ni rätt.

Ha en trygg och produktiv vecka.

Gud är md oss.

 

 

“Timeout” – GCR/RV Geopolitical Overview – Monday – June 5, 2017

 

 

 

Han är här för att underteckna

Du gillar kanske också...