“Tvivelaktiga källor skapar skev information” av Ron Giles – 21.10.2019

Tvivelaktiga källor skapar skev information” av Ron Giles – 21.10.2019

 

“Dubious Sources Create Skewed Information” by Ron Giles – 10.24.19

24/10 2019 09:32:00 PM  Emailed, Thoughts

Inlägg inlagt av Ron Giles klockan 20:09 EDT den 24 oktober 2019

Jag tänker inte låta mig luras till att tänka att vadhelst jag skriver i det här inlägget kommer att förändra den springande berättelsen om värdelösa strömmar av tvivelaktig information som har genomsyrat mycket av rapporteringen om IDC. Denna tvivelaktiga information har nu blivit en IDC-berättelse som bygger på begrepp och idéer som strider mot och förvränger sanningen.

Referens: Judy Byington’s Restored Republic via a GCR: Update as of Oct. 20, 2019

Kommentar angående Judys rapportering;

Judy rapporterar om den information som hon samlar in från många olika källor på internet. Det betyder att hon bara upprepar/rapporterar vad andra säger. I sin ansvarsfriskrivning nämner hon att det är upp till den enskilde läsaren att använda sin egen bedömning. Att ta allt som hon skriver som sanning strider mot ansvarsfriskrivningen. Det är klokt att läsa ansvarsfriskrivningen då och då för att hålla detta faktum i åtanke när man läser inlägget istället för att bara hoppa över det och gå vidare till den nya informationen som rapporteras.

Tack, Judy, för dina ansträngningar och villighet att ge en bra service till IDC-läsare. Du är uppskattad och vördad för det du gör

Med det sagt, låt oss dyka in i striden och se vart den tar oss. Först ska vi titta på vad ett segment i följande rapport har att säga i Judys inlägg den 20 oktober 2019. Mina kommentarer kommer att vara i kursiverad stil.

 1. Det har varit mycket heta möten i Reno. Det finns de i Reno (som Mnuchin) som inte vill att Tier 4B ska gå. De vet att de inte kan stoppa den men gör sitt bästa för att bromsa den. Det finns de i säkerhetsavdelningen och de Vita Hattarna som inte är legitima och som inte vill att detta ska hända. De krafter som styr vill inte ha oss i kontroll och vill inte att vi ska gå vidare med humanitära projekt.

Reno är inte aktiverad ännu och är inte involverad i RV: s beslutsprocess. Besluten ligger i Alliansens händer i samordning med de Kinesiska Äldre och Grandfather. När våra medel är beslutade som säkra; kommer RV/inlösen att ske utan föregående meddelande.

 1. Militären ändrade protokoll, förfaranden och taktik, och det har skapat en flaskhals som är mycket svår att komma ur.

Militären är en dynamisk lyhörd organisation och fullt kapabel att göra förändringar som svar på fiendens rörelser. De är inte en flaskhals. Det finns ingen anledning att skylla på någon. Vi är i krig.

 1. Kina är trött på hajpen och allt flyttas från Reno till Hong Kong. Vi hoppas att genom denna överföring till Hong Kong många av buggarna, politiken och småaktigheterna stoppas. Om Hong Kong tar över det betyder det att 2% -avgiften inte betalas till det Amerikanska Finansministeriet.

Det finns inga utsedda högkvarter för RV i någon stad. När beslutet fattas kommer 800-numren att släppas och RV/Inlösen kommer att starta överallt i världen på samma gång. Alla går eller ingen går har alltid varit mantrat och är så fortfarande. Alla RV/inlösenmedel kommer att gå till QFS. QFS är inte en bank, det är en finansinstitution som är i tjänst för mänskligheten. Det kommer aldrig att finnas några avgifter eller skatter på våra fonder, inte ens betalningarna från de strukturerade utbetalningsräntorna. Dessa medel är för humanitära projekt och ingen entitet kommer någonsin att beskatta dessa fonder som inkomstskatt. ALDRIG!

 1. Det var en grupp kineser som gjorde lite arbete genom Reno, och någon i Reno stoppade dem – de stoppades fyra gånger. Den här veckan satte de något på det som ledde till en specifik dator och en person som fortsatte att stoppa den. Han blev arresterad. De försökte igen och en andra person arresterades och de gjorde det igen – nu väntar vi på att se vad som hände. Interpol fördes in av Världsdomstolen. Andra gången gjorde Interpol gripandet.

Spekulation endast utan stödjande information, endast drama-värdelös information.

 1. Vi vet att många av våra samtal går direkt till Trump och Ordförande Xi – De vet vad vi säger. Vi tillhandahåller inte underrättelser – vi tillhandahåller information.

Alla informationssamtal övervakas men inte av Trump eller XI eller någon annan världsledare, de har annat arbete att göra. Alliansen håller reda på alla konferenssamtal för att se vilken skada som görs. Skada = brott = brottslingar = fängelsetid = rättvisa.

 1. Du ger ett postnummer där du vill växla. Sedan berättar du för dem om du har Zim och/eller valuta. Om du har Zim kommer du att överföras till en levande person på det Redemption/Transition Center, som du kommer du att gå till och de är den enda som får ditt namn. När du kommer till ditt möte kommer du att fylla i ett informationsblad om vem du är. Därefter kommer du att träffa de som skall göra den faktiska transaktionen och de är de enda som får ditt namn. Då kommer du att begära att få träffa en förmögenhetsförvaltare. (wealth manager)

När du ringer det första 800-numret, kommer du att få ett nytt 800-nummer att ringa för att boka din tid på ett inlösencenter nära ditt postnummer eller en auktoriserad QFS-agentbank. Användningen av förmögenhetsförvaltare kommer att vara ett val du gör på egen hand om du tror att du behöver en. Jag kommer inte att använda några bank-sponsrade förmögenhetsförvaltare. De är involverade i att tjäna pengar till sina kunder vilket strider mot reglerna för utbytes/inlösenfonder. De flesta bankassocierade förmögenhetsförvaltare har ingen utbildning i humanitärt arbete och är därför inte en bra källa till information eller råd. En person med en MBA-examen, en som har expertkunnande i att strukturera en affärsmodell, skulle vara en bättre källa. Motivera detta; Om en förmögenhetsförvaltare är så bra varför är det så att vi ljusarbetare får pengarna istället för regeringar, banker eller deras förmögenhetsförvaltare? Vi är de som kommer att göra mänsklighetens tunga lyft ut ur fattigdom och bristande medvetande. Vi är de renhjärtade, inte de och det är därför vi har fått möjlighet att hjälpa till.

 1. Du kommer att sätta upp en försäkring hos din förmögenhetsförvaltare. Kabalen kommer inte att få dina pengar eftersom de kommer att återförsäkras och eftersom de kommer att gå direkt in på ett Treasury-konto och krypteras.

Detta uttalande är inte sant. Försök att förstå hur mycket pengar vi talar om; det finns inga försäkringsbolag i världen som kan försäkra biljoner, kvadrillioner eller till och med kvintilljoner dollar. Treasury-konton är landsspecifika. QFS finns världen över. Alla medel ska deponeras till de konton som du skapade i QFS vid inlösenmötet. Treasury-konton kommer inte att användas av något skäl för att ta emot våra medel. Det är 209 länder som har anmält sig till GESARA. Det kommer bara inte att finnas en statskassa i de 209 länderna som kommer att ha ett inflytande på vad som händer i resten av världen. Detta stycke är bara löjligt och överensstämmer inte med RV: s världsbild. Denna information är uppenbarligen ur en amerikansk synvinkel. Vill ni som tyskar låta era pengar sättas in i American Treasury eller QFS?

 1. Zim: Kineser vill ha 1: 1 utan projektkrav. USA är det enda land som kräver att ha humanitära projekt. Just nu är det ingen som känner till valutakurserna eftersom kurserna förändrades i går kväll. Vi hörde 0,11 cent till 0,37 cent – men det betyder inte att det är sant. Vi vet inte förrän vi går in.

Vem hörde du det ifrån? Det finns inga förplanerade eller kontraktskurser som kommer att gälla för några Zim-innehavare. Om du har valutor och är i en grupp kan du bli föremål för kontraktskurser för gruppen, men de Zimhållarkurser vi kommer att få är en del av vår erfarenhet, våra humanitära projekt och vad vi ber om.

För dem som vill vara involverade i Love Won Society: s program kommer intervjuaren att ha informerats om programmen och vet vad du vill göra. Detta kommer att vara utöver alla andra projekt du önskar göra på egen hand.

Referens: “Part 5/5: ICCH, the Mother of all RV Projects” by Ron Giles – 4.25.19

Du får det du ber om, så var inte blyg att fråga. De kommer att ge dig vad du behöver oavsett hur mycket Zim du har, kanske en kurs så hög som $ 500 000 per Zim är lämplig för att täcka dina projekt. De är på vår sida och kommer att pumpa tillräckligt med bensin (pengar) för att få oss till vår destination.

 1. Det finns ingen fördröjning på transaktioner. Du får pengar samma dag.

Sant!

 1. Skuldjubileet kommer att ta hand om skulder. De som går på socialhjälp kommer att få en höjning. Hjälp kommer att tas bort och olika typer av program skapas. Det kommer att ta ett år eller mer att fasa in allt såväl som förklaringar.

Ordet här är, ”övergång.” Saker kommer att hända vid lämplig tidpunkt vid övergången från det gamla Centralbanksystemet till det nya Kvantfinansiella systemet.

 1. E-postmeddelanden kommer från HSBC, WF, 5:e 3:e och ett par andra banker. Treasury kommer inte att skicka några e-postmeddelanden. HSBC och WF inrättar Inlösenscentra, Kanada, Mexiko kommer att vara olika banker anslutna till HSBC.

Vi kommer inte att meddelas om RV via e-post såvida vi inte har registrerat oss för att ta emot det från webbplatser som IDC. Detta kan vara en potentiell fälla. Vi kommer att få ett 800-nummer som vi måste ringa på egen hand. Vi kan jämföra 800-numren med andra webbplatser eftersom siffrorna kommer att vara desamma.

Endast HSBC och agentbanker och agenter för QFS kommer att vara involverade i utbyte/inlösen och medlen kommer att deponeras i QFS av agenterna.

Ingen bank kommer att erhålla direkta medel från växling/inlösen såvida du inte själv initierar överföringen vid mötet. Centralbanksystemet är inte en säker plats för våra RV/ inlösenmedel. Använd dem bara för dina personliga behov, betalkort etc.

Zim-innehavare kommer alltid att ha fullständig kontroll över de medel som erhållits från den strukturerade utbetalningen där absolut inga skatter eller avgifter av något slag är tillåtna. Denna process är sättet för GESARA-efterlevnad för alla länder. INGA AVGIFTER, INGA SKATTER!

Inget GESARA-kompatibelt land har kontroll över QFS eller dina pengar. Och om ett land inte uppfyller GESARA kommer de inte att ingå i QFS. Innehavare av valutor/Zim kommer att vara i QFS men det eller de länder som inte uppfyller kraven kommer inte att vara det.

 1. Det spelar ingen roll vilken bank du går till för att växla in och till och med vissa Tier 2-banker kommer att vara involverade. Kurserna kommer att vara desamma och du kommer att behandlas på samma sätt. Det kommer att finnas människor i centra som inte kommer att ha direkt koppling till WF. Du kommer att arbeta med den privata banksidan och kommer att öppna privata bankkonton och medel kommer att överföras inom 10 sekunder. Människorna i centra kommer faktiskt att veta något.

Detta uttalande om banker är inte sant. Alla överföringar av medel kommer att vara en konto till konto-överföring inom QFS. QFS är inte en bank. Det kommer att bli en utfasning av alla Centralbanker och deras bankstruktur under övergången till det nya finansiella systemet.

Zim-välgörare kommer att ta över den gamla bankstrukturen och betala alla omkostnader och löner och förvandla dem till finansiella servicecentra. Med detta i åtanke kan det vara din frälsande nåd att be om högre kurser och låta dig delta fullt ut i de humanitära ansträngningarna som kommer att komma till gagn för mänskligheten.

Kassörer i finansiella servicecentra har tillgång till dina QFS-konton utan att veta summan. Det kommer absolut inte att finnas några vinster involverade i bankverksamhet, det strider mot reglerna. Om vi är försiktiga i vår strategi kommer allmänheten inte att misstänka vad som har hänt. Förhoppningsvis blir det en sömlös övergång från det gamla till det nya.

 1. Jag vet inte när det sker, kanske i slutet av månaden. Jag tror inte att det kommer att komma ut nästa vecka eller den här veckan.

Detta är bara spekulation. Jag hoppas att det är sant men mycket måste hända innan RV äger rum inklusive upphörandet av alla krig inklusive kriget mot Kabal-strukturen/agenterna. Personligen förväntar jag mig inte RV:n särskilt snart. Kanske till Julhelgen.

 1. Om Kina tar över blir det automatiskt. De har hotat Statskassan (Treasury) tidigare. Så många löften har getts och inte hållits. Kina litar inte på Trump, Reno eller processen längre. Reno sa förleden att någon försökte hacka QFS – än sen då? Det händer hela tiden. Det kan inte stoppas – de kommer att behöva tillåta det så småningom. Ingen kan veta om det går framåt. De kan prata om hemligt och privat – det kommer ut oavsett vad. Dessa saker sägs vara ett sätt att hålla människor tysta. Jag har varit i det här länge och sett mycket. Just nu har kineser hotat och gör redan det. Reno är den Västra Statskassan när det gäller den återställda Republiken. OM Hong Kong gör det kommer det inte att finnas några amerikanska politiker.

Det är ingen politiker involverad i RV-processen. Den är helt i Alliansens händer. Alla andra spekulationer är ett försök att skapa en alternativ historia som är avsedd att försämra Alliansplanens renhet. Hong Kong, Reno eller annan alternativ information är bara vilseledande och används för att avleda sanningen för att ifrågasätta den verkliga planen som utvecklas till vår fördel.

Detta är militär precision på sin högsta nivå, inget lämnas åt några individer eller etablerade Kabal-organisationer. Vi är säkra på en nivå som mänskligheten aldrig tidigare känt. Lita på Planen!

Beträffande Mark Z.

Mark Z ger oss meddelandet att vi bör betrakta det han skriver som sin egen åsikt. Om detta är ett direktiv bör det noteras att de flesta av hans källor historiskt sett har haft fel och att de inte bör tas på allvar av honom eller hans läsare,

OBS: En ansvarsfriskrivning är inte en licens att bedra och vidarebefordra felinformation eller desinformation med straffrihet. Att göra skada är ett brott som kommer att få negativa återverkningar för gärningsmannen. Om man inte gör due diligence på ett offentligt publicerat inlägg, hålls de fortfarande ansvariga för vad de säger. Hela kedjan med personer som publicerar falsk information kommer att anklagas för brottet, liksom flyktchauffören för ett bankrån, han/hon är medbrottsling till brottet.

Mark har ett sätt att umgås med individer som Michael Cottrell och kanske andra namngivna individer som saknar grundläggande kunskap om RV-processen. Hans Zürich-anslutning är till exempel helt otillförlitlig. Vi fick höra för många veckor sedan att han genomfört inväxlingen och kunde se sina pengar på sitt konto men att han inte hade tillgång till dem. Var det en lögn? Zürich är klippan i Kabal-organisationen och har ingen verksamhet som används i samma mening som RV. Varför fortsätter Mark Z att rapportera om vad den här personen säger?

Jag bestrider inte Michael Cottrellls imponerande referenser med hans Cambridge-förbindelser som prånglas ut av Still Hanging On, och andra, men jag bestrider hans kunskap om de grundläggande RV-fakta. Han pratar bara om banker men sällan om det Kvantfinansiella Systemet som är framtidens finansiella system. Man bör hålla sig till sitt expertisfält istället för att använda sina referenser för att etablera sig som en expert inom områden som man vet mycket lite om. Skickades inte Rothschilds Kim Jun Un till de gamla goda pojkarna på Cambridge University för att lära sig om M-K Ultra för ett rikstäckande experiment i Nordkorea? Med sin intellektuella pontifiering har de väldigt lite att erbjuda världens människor, särskilt med avseende på det nya finansiella systemet. De är utan kontakt och lever i sina kalla Elfenbenstorn. Enligt min åsikt, är Cambridge är inte vad de vill att vi ska tro att det är.

Mitt försiktiga uttalande om Michael Cottrell är att hans sakkunskap inte blöder över till information om GCR, RV, det nya Kvantfinansiella Systemet eller NESARA / GESARA och den Återställda Republiken. Hans kunskap inom dessa områden saknas starkt, och alla kvalifikationer inom andra områden bör inte ge hans brist på kunskap inom dessa områden en anledning att låtsas att hans åsikter är sanna eller till och med relevanta – det är de inte. Han förstår inte ens skillnaden mellan guldbackad valuta, tillgångsbackad valuta och guldstandarden.

Förväntningar från Reno, Sydafrika, Hong Kong, Zürich eller någon annan stad är irrelevant och värdelös information. Det finns ingen RV-korrelation med en föreslagen Finansdepartmentflyttning till Reno. De var aldrig en del av RV eller Zim-inlösningen. Ingen har något att göra med beslut som ska fattas av Alliansen och Alliansen ensam. Med alla falska rapporter som kommer ut från Reno är det uppenbart att de inte är kopplade till Alliansen på något meningsfullt sätt. De har ingen inre information som är framträdande för den verkliga RV-processen. Att hävda att det finns en korrelation är felinformation eller desinformation och bör inte underhållas av någon Zim-eller valutahållare.

Att tro på lögner kan diskvalificera en från de högre tillgängliga kurserna. Om man kan tro på sådan dålig information, kan man ge efter för hänsynslösa vänster-Kabal-typer; som bankirer, förmögenhetsförvaltare, statliga tjänstemän osv. Skulle du lita på att en sådan person kan fatta bra beslut om biljoner dollar? Den som pratar om att banker spelar en viktig roll i RV-processen hissar en falsk flagga. Äkta agenter för QFS är under en NDA, de pratar inte om det.

När man inte känner till och förstår RV-planen, ger man värdelös, meningslös och skev information. Detta är uppenbart för dem som har varit med och har en bättre förståelse för planen.

Ge dina bästa ansträngningar till planen och undvik droppar av värdelös information som ständigt kommer till oss. Vem som helst och jag menar vem som helst, som fortsätter att publicera förväntade datum, och när det inte händer, fortsätter att sätta nya förväntade datum, är en bedragare eller stöder ett bedrägeri. De som köper denna bluff bara för att den fortsätter utan dröjsmål är inte kloka.

PLANEN har en mycket strikt uppsättning av separata omständigheter som måste radas upp på samma gång för att frisläppandet av 800-numren ska ske. Inte ens beslutsfattarna vet när det kommer att ske. Även om de visste det, skulle de inte släppa ut det på förhand. Vi borde veta detta nu, men detta är en militär operation och kommer alltid att ha militärt bedrägeri som en del av strategin tills fienden har besegrats. Vänj dig vid att inte veta saker. Vi är nästa fas av PLANEN. Vi väntar på vår tur när vi och våra pengar är säkra och trygga.

Undvik utbrändhet, behåll ditt förnuft, håll dig under beskyddets paraply och sluta köpa in dessa falska flaggprognoser som kör upp en ny flagga varje gång de gör fel. De kan skada dig personligen.

Det föregående är min välgrundade åsikt. KÖR på det för dem som resonerar med det här meddelandet. Om inte, bara ignorera det.

Ron Giles

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

 

Du gillar kanske också...