Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 24 oktober 2019

Det Arkturiska Rådet den 24 oktober 2019

 

HÖGRE FREKVENS ENERGIER KOMMER FRÅN NIONDE DIMENSIONEN

DET 9:E DIMENSIONELLA RÅDET

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi överväger att ta oss till en högre grad av den nionde dimensionen, för vi önskar att vara till större nytta för er alla. Och vårt antagande är att ni kan hantera de högre frekvensenergierna som vi sedan skulle överföra från gränsen till den tionde dimensionen. Vi har lagt märke till att mänskligheten har kapacitet att hantera energier med en viss frekvens. Och vi tittar efter att tänja ut från där ni befinner er till dit ni i slutändan ska och vill gå men ni kan gå snabbare. Vi gör detta inte bara för er alla, utan också för oss själva och alla andra varelser i hela galaxen som vi hjälper.

Vi vill bara att ni ska veta att detta förmodligen kommer att inträffa och vi vill att ni ska stödja er själva för de högre frekvensenergier som ni kommer att känna komma till er från den nionde dimensionen. Vi har våra diskussioner om mänsklighetens beredskap för mer, med oss ​​själva och med andra kollektiv som vi har kontakt med som också hjälper er. Vi måste samordna våra ansträngningar för att se till att vi får alla insatser och att vi alla är på samma sida. Dessa kraftfulla överföringar är avsedda att påminna er om att ni redan har varit nionde dimensionella. Ni har redan varit tionde dimensionella.

Ni återvänder hem och ni gör det steg för steg. Det är en del av vårt jobb att fastställa vad ni är redo för och vi tycker verkligen om den input vi får från våra vänner och kollegor här i högre världen. Vi är också intresserade av era reaktioner på den här nyheten. Vi vill att ni alla ska komma ihåg hur viktigt det är att vara jordade och hydratiserade när ni kör energi genom er, speciellt högre frekvensenergier, som de vi kommer att skicka er någon gång. Vid någon tidpunkt är det oundvikligt att vi tar nästa steg i vår utveckling. Vi vet att ni alla känner att ni är på gränsen till den femte dimensionen och är redo att gå in i den.

Och vi håller med om att de av er som är vakna är redo att gå över. Vi vet också att ni väntar artigt och tålmodigt på att resten av mänskligheten ska vara redo att gå med er på den gränsövergången. Under de kommande månaderna inbjuder vi er att känna skillnaderna mellan de energier ni har fått genom oss och från oss och de energier som kommer att komma. Känn vad ni kan känna, för det är den bästa delen av uppstigningsprocessen.

Er förmåga att känna mer i morgon än ni kunde i dag är en undervärderad upplevelse, men det är en tid som har kommit. Ni är alla redo. Vi kan känna det. Vi kan känna hur denna överföring kommer att tas emot nu när vi har gett den och vi är mycket glada över att arbeta med er från vår nya plats i den översta raden av den nionde dimensionen. Den vackra delen med allt detta är att allt ni behöver göra är att sitta ner eller luta er tillbaka, koppla av, öppna er och njuta av åkturen.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

 

Översättning: Bodil

 

 

Du gillar kanske också...