”Underbart liv” – GCR/RV Intel SITREP – fredag 19:e maj 2017

”Underbart liv” – GCR/RV Intel SITREP – fredag 19:e maj 2017

 

Det har varit ett underbart liv … för de .0000001% eliterna i världen. Men för oss vanligt folk, har det varit ett helvete med en hård, olidlig kamp.

Det förändras för evigt denna helg, då de ödmjuka äntligen ska besitta jorden. Det finns inget annat sätt att förklara det.

Så är det.

800-numren ändrades igen och gavs återigen till representanter, torsdag kväll strax före midnatt.

Vi hoppades att det här skulle vara vår frisläppningstid. Vi tror att frisläppandet börjar fredag eller lördag vid midnatt, men kan komma när som helst från och med 18:00 EDT.

Vi fick veta att Trump hade lämnat landet väldigt tidigt i torsdags morse. Det var fel. Han åker offentligt till Saudiarabien idag.

Det är viktigt, eftersom presidenten måste vara ute ur landet när GESARA ska genomföras. Av säkerhetsskäl.

När Trumps resande cirkus återvänder nästa vecka, kommer han att avgå offentligt (privat har han redan), liksom Mike Pence – båda på grund av att de dolt den Ryska inblandningen i valet och förhindrandet av rättvisa.

Republiken kommer att återställas med Paul Ryan som President och Ben Sasse som Vice President 4:e juli-helgen. Ja, Ryan har varit president för Republiken sedan den 29:e oktober 2015, och hela valet 2016 var en psykologisk manöver (psy-op) för att fånga fler dolda kabal-agenter.

Största känslomässiga smällen beträffande pengarna kommer att bli på en nationell högtid, har vi fått veta, och än en gång kommer Amerika att fira sin Republik med Kinesiska fyrverkerier – precis som vi gjorde 1776 – för de Äldste har återigen sparat det bästa.

Alla 209 länder som antagit Parisavtalet, har nu samma krav på uppfyllelse som USA:s Republik.

Nya militärer, regeringar, diplomater och ekonomiska riktlinjer har huggits i sten, och måste följas enligt varje nations egna internationella fördragssignaturer.

Att inte acceptera, med tanke på den enorma rikedom som kommer, kan ses som ett nationellt självmord. Så alla är med på båten.

Nya regeringsstrukturer och ledare är nu på plats i Israel och Palestina, Saudiarabien och Italien. Alla platser Trump besöker sker förresten inte av en tillfällighet – utan för att hålla alla nya, och gamla ledare under kontroll vid den faktiska RV-veckan.

Det har inte varit några förseningar enligt de Kina. De ligger rätt i tiden och väntade på att Frankrike skulle slutföra sitt val- och installationsförfarande.

Från en Amerikanskt synvinkel var alla ”stopp och start” irriterande och vilseledande, avsiktligen, för det ansågs nödvändigt för att utrota de sista toxiska lågt stående kabal-agenterna, som finns begravda inom vår ”demokrati”.

Demokrati. Vilket skämt.

Fonder världen över är klara för överföring i lämpliga och oändliga mängder överallt i världen – med algoritmer av blockerande kedjor som manövrerar och spårar pengaflödet i hela världen – totalt tansparent nu, och det går absolut inte att gömma pengar någonstans på jorden längre.

Skada ingen, är den enda regel som vi alla måste följa utan undantag.

T4 & T5:s valutahållare kommer att få det de ska nu, med nya priser på ett nytt säkert och monetärt system.

Att nedvärdera sekretessavtal (NDA) är dumt, såvida ni inte upprättar ett eget kontrakt för ett strukturerat utbetalningsprogram – som de flesta med ZIM kommer att göra.

Och ja T4-inlösen kommer nu att börja någon gång under helgen, när marknaderna stänger.

Så har det sagts och det är verkligt den här gången.

Förra helgen var det en detaljerad förhandsrepetition med den stora personalgruppen för denna helg, och för att rensa träsken en sista gång.

Utsikten och känslan av RV var exakt som det kommer att bli i helgen, och det var lika angeläget för Intels frisläppande av 800-numren, när de kommer ut.

Uppfinningsrik planering faktiskt. Allt i förberedelsens namn, antar jag. Bra spelat, Fighting Joe.

Detta inkluderar valutaväxlare, eftersom militären och HSBC gjorde en slutlig utvärdering av hur många valutainnehavare som faktiskt uppmärksammat en riktig ”start”-situation.

Gruppvis är vi mindre än 10 000, men bara av de tidiga användarna, förväntas 10 miljoner kontaktas med 800-nummer, under de första 24 timmarna. Av dessa förväntas hälften boka möten och lösa in under de första 72 timmarna.

NPTB vet exakt vad man kan förvänta sig nu på RV-helgen, efter kostymrepetitionen förra helgen – hela vägen ner till de individuella anonyma bloggarna, som ger ut falsk information.

Potentiella säkerhetshot och kabal-operatörer som försöker störa eller lösa in, kommer att omdirigeras av alternativa militära agenter, genom deras mobilnummer och uppgifter som hämtas från radiomasterna.

Målet är att hålla oljan och vinägern åtskilda, innan utbytet sker.

Det är därför de ”kollar” oss alla innan vi ringer, för att hålla ruttna äpplen borta från de friska och på så sätt undvika all form av potentiell negativ offentlig konfrontation.

Ingen bra utsikt om ni är kabal-agenter som försöker återskapa pengahögen till ”familjen”. Hur Som Helst: De hamnar i militära fängelser. Allesammans

De som predikat låga kurser kommer inte att lösa in till högre suveräna kurser eftersom de inte kommer att lösa in alls. Japp, det hände nyss.

NPTB vet vilka som har spridit falska rykten, skapat falska webbplatser, haft falska konferenssamtal och även vilka deras kabal-handläggare är, var de finns och var deras centrala kabal-kommandogeneraler finns.

Det är inte så svårt att spåra telefonnummer och servrar/routrar dessa dagar, och sedan matcha uppgifterna till varifrån den falska underrättelsen startar och släpps.

Så var försiktiga .03 ZIM och .04 VND – prognostiserare med sex nollor borttagna, inga bluffmakare med suveräna kurser … att betala tillbaka är surt och åtal har länge planerats.

NPTB har varit mycket noga med att titta på denna samling under flera år, med detaljerade anteckningar och inspelningar av skurkaktig verksamhet.

De har kommit fram till vilka som verkligen hjälpte till, och vilka som allvarligt skadade inlösenprocessen – världen över.

Så vilka tillhör ni? Bra eller dåliga? Ljusa eller mörka? Överflöd eller brist? Kärlek eller rädsla? Gud eller inte Gud? Eftersom valet är 100% ert.

Gud är med oss

 

 

Översättning: Margareta och Hans Jonåker

Du gillar kanske också...