”Siffror” – GCR/RV Op-Ed – torsdag 3 augusti 2017

Vad känns riklig oändlig rikedom som, nu när den är din?

Åh, vänta, några av er har inte accepterat att en gåva redan har givits och att en total förändring i det globala finansiella systemet redan har inträffat, inklusive:

Kvantumsatelliter
Guldstandard implementering
Omvärdering av valutor
Blockchain mjukvaruutveckling
Sedlar med lägre valör utfärdade
Digital leveransinfrastruktur (alla nationer)

Ge mig bara de där jävla siffrorna, Yo! Alla andra saker är bra men nonsens, jag behöver de siffrorna så jag kan komma ut från här under!

Tråkigt. Att äta måltiden utan att beundra kockens och serveringspersonalens konstnärskap. Att dricka vinet utan att tänka på vingårdens år av vård och omsorg.

Vart har uppskattningen av processen tagit vägen?

Jag vet att många är helt konkursmässiga, men jag ser mycket död inuti att vänta på att något utanför ska förändras – när förändringar ständigt har inträffat med liten eller ingen tacksamhet under vägen för den osynliga armén som ger dig din välsignelse.

Girighet, inte tacksamhet uttrycks i stället . Desperation i stället för Gudomlighet. Rädsla i stället för kärlek.

Det kommer inte att bli någon kursförändring eller globalt tillkännagivande förrän efter att de flesta privata växlarna har löst in i både augusti och september. Detta för att kväva den oundvikliga rushen av trading-girighet som väntar på en sådan oöverträffad förmögenhetsöverföring.

Faktum är att kurserna på frontskärmarna (T4) inte ligger i närheten av vad du kan växla till (T1) som ett resultat. Förhandlade kurser är därför en hemlig belöning för de som väntar (o)tåligt på suverän ekonomisk status.

Din kruka av guld finns så att säga i slutet av en mödosam resa.

Men för ett utvalt fåtal är den visdom som uppnåtts under nämnda resa den verkliga betalningen (också känd som upplysning).

Hur pengar inte längre behövs och bara kärlek för Källan kan sant fylla ett hjärta – oavsett ens omständigheter.

Två bibelverser kommer jag att tänka på:

1 Timoteus 6:10

Kärleken till pengar är roten till allt ont; genom den har många förts bort från tron och vållat sig själva mycket lidande.

Matteus 6:24

Ingen kan tjäna två herrar. Antingen kommer han att hata den ene och älska den andre eller att hålla fast vid den ene och inte bry sig om den andre. Ni kan inte tjäna både Gud och mammon.

Kloka ord att överväga eftersom ingen av dem nämner siffror … och aldrig kommer att göra det.

Gud är med oss.

Översättning: Lars-Eric Sidling

Du gillar kanske också...