Universella Moder Maria via Linda Dillon, 2 mars 2020

Universella Moder Maria via Linda Dillon

2 mars 2020

Att Skapa och Leva i en Gemenskap av Kärlek

Ni är de nya och ni för fram det Nya.

En fantastisk kanaliserad pärla delad av Kathleen, från hennes personliga sittning med Linda Dillon.

Universella Moder Maria – Att Skapa och Leva I En Gemenskap Av Kärlek.

Universella Moder Maria: Hälsningar, jag är Maria.

Kathleen: Åh, hej Maria!

UMM: Välkommen, kära du. Ja, jag är Maria, jag är Sto, Universell Moder, Hoppets Moder, Förändringens Moder, Moder av Ett, Moder av allt – och ja, älskade söta ängel, av dig, den rosa ängeln, Försvarare av Tronen, jag är Moder.

Så jag kommer denna dag, först av allt för att omfamna dig, krama dig, lugna dig, uppmuntra dig. Du gör stjärn-arbete, och låt oss utveckla detta därför att ”arbete” så ofta har fel underton. Söta rosa ängel, ja, svängande i brisen, du har och du skapar och du vårdar ett stjärn-liv. Jag kan inte begära mer av dig. Du vet att du varit flitig med att rensa bort det skräp som så ofta hindrat dig och ibland plågat dig.

Jag har sagt att under denna tid, detta år 2020 – eftersom tid är meningsfull i er sfär, även om den är en annorlunda tolkning av vad tid betyder – under detta år 2020 är det inte bara en tid för övergång; det är en tid för återfödelse, och det är vad du känner. Du är i förlossningskanalen; du är inte längre ens i skötet. Du är i förlossningskanalen och , kära hjärta, du är ängslig, du är upphetsad; du är inte rädd för att föra fram eller att vara … låt mig säga det mycket tydligt: du är det Nya och du för fram det Nya.

Så ja, det finns en känsla av spänning, rastlöshet, förväntan, ”vad kommer nu?” … frågetecken. Men den viktigaste aspekten i detta är att detta i sanning är den djupaste förankring av balans, av eliminering, inte bara av att komma till platsen av balans, av antingen/eller, det här eller det där, utan i spektrumet av Allt.

Tänk på det: spektrumet av kärlek, spektrumet av glädje, spektrumet av frid … att vara i centrum med den enorma potentialen till fullo utlagd omkring dig, och förmågan att resa och få vad du behöver, både esoteriskt och fysiskt, och sedan återvända, inte bara till ditt hjärtas hem, utan till ditt fysiska hem, ditt heliga näste – det är nödvändigt och, söta ängel, det är var du hör hemma.

Ja, du har blivit förankrad, och i detta ser du det storslagna utvecklandet av min Plan, men också, kära du, av din plan. Jag har förankrat dig inte bara vid portalen, i portalen – du är portalen – utan jag har förankrat dig på en plats, så att säga, av välstånd och privilegier. Vad tror du att det beror på? Det är inte enbart på grund av körsbäret, (ler) även om vibrationen av det absolut är i ton med dig!

Gemenskaper … och det är vad du är i … en mycket distinkt och på alla sätt hälsosam gemenskap – du är i en hälsosam gemenskap, men vi talar om en värld i övergång. Mycket ofta, som du bevittnat vitt och brett, kommer med välstånd och bekvämlighet en känsla av rättighet och en känsla av ohämmad arrogans, och du ser det i hela ditt land. Emellertid, i er hälsosamma gemenskap, vem är bättre lämpad att föra fram nåd, medkänsla och hjälp utom de, så att säga, i gynnsamma positioner?

Nu säger jag inte att alla har eller ska eller borde ge bort sina medel, sina hem; nej, det är inte Planen. Men det finns en nivå av intelligens i er gemenskap, och det finns en nivå av intelligens som inte är graderad – och det är inte alltid sant i andra gemenskaper – men den är inte graderad till den grad att det begränsade eller begränsat tänkande verkligen slagit rot. Du är faktiskt i en gemenskap som är ganska expansiv vad gäller att ta risker, vara kreativa, och vilja göra skillnad.

Så du är på en plats, vilket de också är, som är bra positionerad i termer av att inte bara skapa en Ljusstad, utan skapa en Gemenskap av Kärlek. Så det här är en del av det, söta du, som du gör därför att vi förankrar dig där i din ökande klarhet, i din ökande vibrationella takt, din frekvens, du sänder, strålar, förankrar denna kärleksenergi – inte tillåtelse – utan av kärlek, av acceptans.

Nu har du bett mig idag att tala till dig om hur du älskar dem du inte tycker om. En av de saker du gör genom att bara andas är att älska dem du känner och dem du inte känner i din gemenskap. Det betyder inte att du nödvändigtvis, med er terminologi, tycker om dem; deras personligheter kan vara utmanande, tuffa, råa.

Men när du sänder kärleken – och det fortsätter, söta du, i vågor över hela Gaia – vad du gör är att du faktiskt skiftar deras energi på sätt som en miljon konversationer inte skulle åstadkomma. Och i den förändringen, i det skiftet, vad du då gör är att ganska bokstavligt hjälpa din gemenskap att bli. Det är en aspekt av det.

Låt oss nu vara praktiska. Jag har gått på er planet, vilket förresten är sällsynt; det är inte min vana att, ska vi säga, ta mig en form i Multiversum, men jag har gått på Jorden och var det svårigheter och hjärtenöd och utmaningar? Ja, det var det verkligen. Och var det värt mödan tack vare kärleken? Det var det verkligen.

Men enligt min erfarenhet … och det är lustigt hur historier berättas och de historier som inte berättas … i vår lilla gemenskap först av allt, tänk på det – inte i hela mitt liv men i en mycket stor del av det – var vi en nation, en gemenskap under belägring av invaderare som hade sina egna sätt och regler. Men jag lägger det åt sidan.

I min gemenskap, som var baserad på en mycket stor utvidgad familj, fanns det dem som inte var del av familjen, det fanns dem som jag tyckte var mycket arroganta, känslolösa, missledda, felinformerade; det verkade som de alltid var mer än villiga att ge mig råd, och speciellt angående min egensinnade son! (Gäspar) Det var en prövning!

Det fanns en kvinna, helt klart mycket rikare än jag … och jag vill att ni ska veta att vi dessa dagar inte var vad ni skulle betrakta som … vi var inte utfattiga … och vi hade ”börd” – det är den term människor brukade använda på vår sida – men vi valde att inte leva extravagant, vi valde på många sätt att stötta andra när vi kunde.

Men där fanns denna kvinna som alltid sade, ”Varför lever ni på det där sättet? Ni kan ha det bättre. Varför kommer ni inte till mitt område? Varför låter ni mig inte hjälpa er att hitta ett bättre sätt? Varför får inte din son ett bättre jobb?” (Skrattar) Arrogansen har inte förändrats!

Tror du verkligen att jag tyckte om henne?

K: Nej.

UMM: Nej. Jag tålde henne knappt. Varför skulle jag vilja i mitt liv, i vilket jag var mycket klar över varför jag var i form, varför skulle jag tolerera någon som denna? Och jag hittade på sätt så jag kunde undvika henne. Men när vi träffades insåg jag att under arrogansen, i de mycket olämpliga orden och attityderna, trodde hon faktiskt att hon var till hjälp, att hon faktiskt trodde att hennes liv var överlägset och att hon skulle hjälpa mig att resa mig till hennes nivå, vilket inte var något som jag ville.

Så när vi sprang på varandra och hon dök upp oinbjuden till vårt hus, tolererade jag henne; men jag brukade peka ut för henne mitt livs glädjeämnen som ”min son rör hjärtan och sinnen och liv hos hundratals och tusentals”. Naturligtvis svarade hon: ”Men varför blir han då inte utnämnd till Rabbi?” därför att det var en titel och skulle ge honom status i gemenskapen.

Men jag brukade påpeka det, om hon så förstod det eller inte; det var viktigt – det var viktigt för mig och det var särskilt viktigt om andra var närvarande – att de förstod det riktiga värdet av vad vi var ute efter.

Brukade jag då sända henne kärlek? Och brukade jag sända henne kärlek när jag skickade iväg henne? Ja! Det var kärlek på det sättet därför att även om hon kan ha haft avsikter, visste jag att under allt det fanns det ett rent hjärta som jag faktiskt skapade. (Ler) Så jag kunde inte förneka henne, men det innebar verkligen inte att jag måste ägna mig åt henne eller inkludera henne. Jag höll dörren öppen.

Hon ändrade sig förresten inte, men många andra gjorde det. Men jag gjorde det inte – och det är därför jag talar med er på det här sättet – jag sade inte: ”jag vill inte ha något med dig att göra”. Nu måste jag vara i rätt vad ni skulle kalla huvudutrymme, hjärtutrymme, för att hantera henne och därför undvek jag ibland henne. Men jag gav henne möjligheten. Jag ljög inte. Jag sade inte till henne: ”Du är arrogant och uppträder olämpligt, och med vilken rätt kommenterar du mitt liv?” Men jag påpekade vad som var sanningen.

Så, till exempel, när ni har en vän eller bekant som handlar från en plats av rättighet och arrogans, så påpekar ni att det finns andra vägar och kanske deras säkerhet och överlägsenhet inte är som den antas vara – och sedan sänder ni kärleken. Det betyder inte att ni är speciellt nära dem, men det betyder att ni ger dem en chans. Men ni ger dem inte chansen bara för att de glatt ska fortsätta sin väg, ni ger dem chansen att se att det finns andra vägar och andra alternativ som faktiskt är mer glädjefyllda.

Hjälper detta?

K: Ja, det gör det verkligen, och jag tackar dig, för jag trodde att jag inte bara kan släppa alla i mitt liv därför att de inte gör det jag vill att de ska göra och tänka så som jag känner, därför att jag förändrats så mycket. Så det hjälper. Vi behöver bara ge dem kärlek, det är vad det handlar om.

UMM: Ni ger dem kärlek, inte tillåtelse – och det är en stor skillnad. Och, söta du, det är inte det att du släpper allihopa, därför att faran är, när någon kommer från plats av arrogans eller känslor/åsikter om överlägsenhet … så är de helt enkelt annorlunda … det kan finnas en tendens att falla in i dömande. Och orsaken till att man faller in i dömande är faktiskt själv-beskydd, så man vill inte gå den vägen. Ni erkänner att det finns olikheter, ni är trygga, säkra och viktigast, förbundna och lyckliga i det ni gör.

K: Ja, absolut. Jag uppskattar att du berättar detta.

UMM: Och deras varande i er energi – det är orsaken till att ni inte ”dumpar” dem helt och hållet – de finns i er energi, de tar emot kärleken … för, söta ängel, du strålar mot dem på en sådan subtil nivå att bara det att vara i din närvaro förändrar dem.

K: Åh, välsigna mitt hjärta, vackert. Jag tackar dig.

 

 

 

 

 

Översättning: Markku

Du gillar kanske också...