Brendas Blog via Brenda Hoffman, 28 februari 2020

Brendas Blog via Brenda Hoffman, 28 februari 2020

Kära Ni,

Du upptäcker sannolikt att du flyter mellan ilska, rädsla och glädje. Inte för att du behöver det, utan för att din varelse växlar så snabbt, du vet inte vem du är.

Den omedvetenheten förvärras av de som omger dig, de som precis vaknar. För precis som du inte fungerar som du en gång gjorde, så gör inte de heller det. Så du kan finna dig själv missförstådd av de närmaste. Det är för att var och en av er förklarar er frihet att finnas till.

Även om du inte kommer ihåg dina fruktansvärda tonår, så gör dina föräldrar det. Du är nu den mer mogna somt observerar enfalden, de känslomässiga växande smärtorna hos de som just vaknar. Så är det att du fungerar som det är bäst för dig, bara för att upptäcka att dessa handlingar irriterar dem du älskar. Eller deras handlingar irriterar dig.

Ingenting är som det en gång var. Och ingenting är som du tror att det borde vara. För parametrarna som höll dig och andra i 3D försvinner dagligen.

Så mycket irriterar dig.

Ditt riktningsfokus störs av de som just vaknar. Tankar som ”Lämna mig i fred” eller ”Varför kan du inte förstå mitt behov av självständighet?” genomtränger din varelse när du interagerar med dem som är rädda för deras nyligen väckta känslor och behov.

Så är det att du är utmattad och undrar om du behöver lämna relationen – oavsett vilken relation det är.

Vi föreslår att du ger dig tid för att låta det sätta sig, precis som vi gjorde för dig under dina oberäkneliga initiala övergångsstadier. Liksom det var sant för dig, letar de som nu vaknar efter någon eller något utanför sig själva för att förklara varför de känner och agerar som de gör. För deras ilska och rädsla är lika störande för dem som för dig.

Inte alla de som nu är på jorden befinner sig i uppvakningsstadiet. Så du undrar varför du vill fortsätta det speciella förhållandet när andra människor verkar mer ”normala”, för de genomgår inte de oberäkneliga förändringarna av dem nära dig.

I själva verket är de oberäkneliga beteendena hos de som vaknar inte mycket annorlunda än hur de var för dig som 3D-tonåring eller nyligen väckt varelse. Den viktigaste skillnaden är att de går igenom sina övergångsfaser snabbare än du gjorde. Så deras handlingar är mer oberäkneliga och därför märkbara.

Troligtvis var du inte lika störande under dina första övergångsfaser eftersom din övergång skedde under år eller många månader. De nära dig avslutar samma faser under dagar – högst en månad. Och de gör det på grund av dig. Din ledfyr ledde dem in i ljuset, så att de kunde komma ihåg vilka de är – Universums gudar och gudinnor.

Kommer du ihåg för flera år sedan när vi informerade dig om att trots att ni alla var på scenen krävde era unika roller olika tider i rampljuset? Tänk på de som är nära dig som dina efterföljare, som tittar på varje rörelse i vetskap om att de snart kommer att få en liknande roll.

Du tittade en gång mot Universum och människor som du trodde var mer avancerade än du. Tills du inte längre behövde Universums eller andra övergångsresandes försäkringar. Så är det nu när de nära dig vet att du är någon de vill vara. Så de tittar på dig när du försöker efterlikna dina sinnesstämningar och handlingar. Detta irriterar dig, för du vill inte längre ha någon som följer dig. Du vill vara en oberoende universell varelse. Och du vill ha samma sak för alla, inklusive din älskade.

Du finner tanken på att de nära dig vill vara som du motbjudande – antingen medvetet eller undermedvetet. Så som är sant för de flesta äldre bröder eller systrar, försöker du ”skaka av dig” din efterföljare för att fortsätta din tillväxt.

Ah, det är inte så lätt som du skulle vilja. Inte för att din inställning är fel, men de som följer har ännu inte gjort anspråk på sin personlighet. Detta kommer att förändras snabbt.

Men vet att du och din älskade under de närmaste dagarna kan vara i missförstånd. Precis som dina yngre syskon förmodligen var irriterande tills de utvecklats till deras mogna varelse. En mognad som kan ha inkluderat en del av ditt tankesätt, men inte en kopia av dig.

Vänligen ha tålamod med de som vaknar i din vänkrets eller familj. De vill vara du – tills de vill vara unika. Det är då du kommer att ansluta dig igen med dem starkare än någonsin.

Kommer relationen att överleva? Troligen, för de älskar och beundrar dig tillräckligt för att vara som du, för att vara din följare. Sådant händer inte på grund av hat. Utan istället på grund av kärlek och felaktiga uppfattningar att du på något sätt vet allt som de inte gör.

Om några dagar kommer de att hävda sig själva – mycket till din glädje och deras sinnesfrid. För när de försöker vara som du kommer de att förlora sig själva.

Det är först när de hittar sin väg, sin roll, som de kommer att slappna av och återvända till det fulla partnerskap som ni en gång har haft.

De kan inte vara du. Du kan inte vara dem. Er nya mötesplats är där de hävdar sig själva. Precis som du en gång gjorde. Även om deras oberoende uppvaknande kommer att hända inom några dagar, känner de sig nu som ett besvärande yngre syskon. Detta kommer också att passera – mycket snabbare än din nuvarande irritation tror är möjligt. Så är det. Amen.

LifeTapestryCreations.com. För att ta emot Brendas blogg, klicka på Prenumerera-knappen på den övre delen av hennes sida ”Blogg & prenumerera” och klicka sedan på raden – Prenumerera på Brendas blogg via e-post – raden. Slutför prenumerationen genom att ange din e-postadress och acceptera e-postbekräftelsen.

Copyright 2009-2020, Brenda Hoffman. Alla rättigheter förbehållna. Dela gärna detta innehåll med andra, lägg upp det på din blogg, lägg till det i ditt nyhetsbrev osv. Men behåll denna bloggs integritet genom att inkludera författarens/kanalens namn: Brenda Hoffman och källwebbplatslänk: LifeTapestryCreations.com.

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...