Universella Modern Maria via Genoveva Coyle, 26 augusti, 2018

Universella Modern Maria via Genoveva Coyle

26 augusti 2018

ÅTERVÄND TILL MIG!

Hälsningar mina söta Annor! JAG ÄR den Universella Modern Maria, jag är er Moder, Moder av Hopp och Moder av Kärlek, Moder av Förändring och Transformation, Moder till er alla, mina dyra barn!

Jag är med er här idag, och jag kommer till er varje dag för att påminna er om att komma tillbaka till mig, att komma in i mitt hjärta, att resa hem ofta. Kom när ni känner er nere och utarmade, kom när ni behöver kärlek och vård, och kom när ni känner er stolta över er själva, när ni klarat av era så kallade utmaningar och milstolpar, för det finns ingen bättre än mig att snabbt fylla er med kärlek, uppmuntran och styrka, för jag är stolt över er som bara en moder kan vara över varenda ett av hennes barn.

Kära barn, världen förändras vackert, och så gör också ni, och det finns stunder när ni växer och expanderar snabbare än ert sinne kan förstå magnituden av vad som sker, men ni driver framåt med tillit och beslutsamhet och följer er Gudomliga plan och er själs inriktning.

Men när ni blir överväldigade, kom hem till mig så jag får hålla er i mitt hjärta en liten stund för att hjälpa er att skifta ert sinne och er energi till den positiva och optimistiska polen av spektrumet. Ni förstår, det är inget fel med det ni gör, ni har inte missat eller misslyckats med era uppdrag, oavsett hur kaotiska saker och ting förefaller vara nu. Om något så går ni framåt på ett högst behagfullt sätt, även om ni inte känner er säkra på det.

Det är inte alltid lätt att acceptera de utmaningar ni lagt i er väg, det är lätt att förstå, och jag beundrar stort det snabba sätt som ni anpassar er, centrerar och förblir kärleksfulla mot er själva och andra.

Ert vetande och er villighet att avslöja er sanning har djupnat starkt och detta har givit er en stark känsla av frihet. Frihet i en sann bemärkelse, inte i en känsla av att leva och undvika hinder och utmaningar, eller att begära dispens från att ha med dem att göra. Nej, ingen av er är den som flyr, men genom att acceptera och att med kärlek omfamna alla och allt som skapar oroande känslor eller känsla av låga vibrationer i er, så stärker ni den känslan av frihet.

Ni måste fortfarande stå på er och sätta fasta gränser, men ni har nu lärt er att se inombords, genom förlåtelse, healing, och att älska den del av er som står i resonans med de oroande frågorna. Det är på detta sätt ni släpper hela spektrumet av dömande och själv-kritik, av varje uns av rättfärdighets-skräp, av martyrskap, och slutligen känslan av brist på egenvärde eller att vara fläckad och oälskad på andra sidan spektrumet. Ni älskar och accepterar andra som gör sådant som inte är kärleksfullt, inte genom att bekämpa och fördöma dem, utan genom att heala och förlåta dem och er själva. Det finns saker som måste göras, och det finns ”Nej” som måste uttalas högt och tydligt och upprepas om nödvändigt, men det verkliga arbetet görs inom era hjärtan, uppriktigt, med fromhet och vördnad för allt liv, och för alla inblandade själar. Detta är det behagfulla sättet, det lätta sättet, att bana en ny väg genom tumult och kaos!

Ni har blivit utvalda att komma hit i denna tid av transformation, för er själsstyrka, för er förmåga att hitta vägen till mitt hjärta genom de mörkaste stigar, men mest för er oerhörda kapacitet att älska och förlåta alla, oavsett vilka missdåd och misstag de gjort.

Min söta Kärleksänglar, det finns bara total och absolut förlåtelse av ert själv och alla andras, och det kan omvandla världen till den Nya Jorden i era drömmar snabbare än ni kan föreställa er. Arbeta i tystnad inom er, kära själv, och se sedan världen utanför lysa starkare och starkare för varje dag!

Jag lämnar er nu med min kärlek och ömma omfamning! Farväl!

 

By Permission.

©2018 Council of Love, Inc.

Home 1

 

Översättning: Markku

 

Du gillar kanske också...