Benjamin Fulford Rapport, 27 augusti, 2018

Benjamin Fulford Rapport, 27 augusti 2018

Per Staffan 30 augusti 2018

Weekly Geo-political News and Analysis

USA: s inbördeskrigsdödläge slutar snart; Nästa fas av planetarisk befrielse står för dörren

Av Benjamin Fulford, White Dragon Society
2018-08-27

Döden, förmodligen genom avrättning, av förrädaren John McCain, signalerar en ny fas i avlägsnandet av den kriminella kabalen som har kontrollerat USA sedan 1913, är Pentagon och byråkällor är överens om. ”Förrädaren McCain kan ha varit det första dödsstraffet av militär domstol, tillåten att dö med ära som Rommel för att skydda marinens rykte medan han skrämde upp the deep state”, var hur en Pentagon-källa beskrev situationen.

Den verkliga striden kommer emellertid att börja efter att USA-grenen av kabalen har tagits bort och den kommer att kasta det amerikanska militärindustriska komplexet mot en lös eurasisk allians med huvudkontor i Schweiz.

Denna strid kommer antingen att sluta i ett världskrig eller ett fullständigt återuppbyggande av efterkrigsinstitutioner som FN, BIS, IMF, EU, etc. Nyckeln är att rikta sig mot komplexet av stiftelser (plus Vatikanstaten) som används av den khazariska maffian för att kamouflera dess kontroll över de privatägda centralbankerna, Fortune 500-företagen och de flesta så kallade världsledare.

Fyrverkerierna bör inledas i september och intensifieras i samband med det amerikanska halvtidsvalet i november, där den amerikanska grenen av den Khazariska maffian hoppas kunna återvinna sin kraft och ta bort USA: s president Donald Trump.

Men kom ihåg att Trump hittills har varit den mindre av två onda jämfört med Hillary Clinton. Han har ännu inte bevisat att han är något mer än en Rothschild-agent som kämpar mot den amerikanskbaserade Bush/Clinton/Rockefeller-nexusen. Kom ihåg att Trumpregimen ännu inte har avslöjat sanningen om brott som 9/11 och Fukushima. De har inte heller försökt något i närheten av ett jubileum.

Tidigare CIA och Marinens underrättelseofficer Robert David Steele säger ”9/11-Sanningen ligger på bordet. Presidenten lovade att gå till botten med detta. Han är osäker på huruvida detta ska ske före eller efter valet, av rädsla för att korsfästelsen (cruci ”fiction”?) Av Dick Cheney och de nykonservativa som arbetar som agenter för det sionistiska Israel skulle vara ett val för tidigt. ”En volym innehållande en samling av presidentmemoranda som utarbetats av 28 toppforskare, spioner och ingenjörer finns fritt online:

https://phibetaiota.net/2018/07/memorandums-for-the-president-on-9-11-experts-say-what-the-9-11-commission-was-too-corrupt-to-address/

Kaninhålet som går ännu djupare än 9/11, är naturligtvis den 11 mars 2011 (3/11) Fukushima kärn- och tsunamimassmords-händelsen. På den här fronten kan borttagandet förra veckan av Goldman Sachs Premiärminister Malcolm Turnbull i Australien leda till att 3/11 sanningen kommer ut, enligt två australiensiska Hemlig Underrättelsetjänst-agenter som var involverade i Fukushima

Dessa agenter gav bevis till Australiens premiärminister Kevin Rudd år 2010 att ett kärnvapen som stulits från den ryska ubåten Kursk 2000 hade smugglats in i Japan och skulle användas i en terroristattack mot landet. Dagen efter att Rudd fick detta bevis och försökte agera på det blev han avskedad av ”U.S. Federal Reserve Board ”, sade agenterna.

Agenterna fortsatte, tillsammans med den japanska militära underrättelsetjänsten, att spåra vapnet som placerats ombord på det japanska djuphavsborrfartyget Chikyu, delats upp i fem mindre vapen, och borrats in i havsbotten utanför Fukushima innan de avfyrade den för att orsaka en jordbävning och tsunami. Trots detta ingrep inga myndigheter för att förhindra denna attack. Vidare kontaktade före detta USA: s president Barack Obama White Dragon Society för att hävda att han inte kände till eller hade någon kunskap om denna attack mot Japan.

Faktum är att bevisspåret och NSA har alla detaljer, och leder till den tidigare ”svarta påven” (topp Jesuit) Peter Hans Kolvenbach och Israels premiärminister Benjamin Netanyahu. Därifrån leder spåret till den sataniska P2 Frimurarlodgen, Schweiz och BIS (Bank for International Settlements). Det är därför det är intressant att notera att Jesuitpåve Francis nu är under oöverträffad attack för att han täcker upp pedofili. Francis, för allt hans prat om reformer, har misslyckats med att avslöja Vatikanens engagemang i händelser som Fukushima-förbrytelsen mot mänskligheten.

”Francis avgång är alltmer sannolik till följd av hans misslyckade irländska resa, ärkebiskop Carlo Maria Viganòs anklagelser mot påven och en växande våg av attacker i olika länder mot präster som antas vara pedofiler. Vår förståelse är att endast en av tio präster är en pedofil, men kulturen av pedofili och homosexualitet i Vatikanen leder nu till en implosion, konstaterade Steele. ”Det finns en plats i Vatikanen där det bara finns utrymme för ytterligare en påves bild, och legenden säger att nästa påve är den sista påven. Den katolska ledaren jag pratar med är djupt orolig, sade Steele. Andra CIA- och Pentagon-källor var överens om denna analys.

Påven och Vatikanen är nyckeln till en verklig förändring av hur vi driver denna planet, eftersom de flesta så kallade världsledare styrs av Vatikanen genom en kombination av bestickning (genom miljarddollar-konton i Vatikanens bank) och hot om mord eller borttagning från makten.

Spåren från Fukushima-attacken leder också in i skymningszonen, eftersom topp P2-frimurare som Tyska Ordens riddare (och Vatikanlönnmördare) Vincenzo Mazzara hävdar att de slutligen tar sina order från en enhet som heter ”den svarta solen” som ”kommunicerar via gamma-vågor. ”Det här kan bara vara rök och speglar som gör att vi distraherar oss från de verkliga (mänskliga) syndarna. Källor i Pentagon insisterar dock på att det finns en esoterisk eller utomjordisk dimension i striden om planeten Jorden och säger på den här fronten att ”med mer jordbävningar blir de sista av kabalens undervattens- och underjordiska baser systematiskt förstörda. ”

Under tiden, tillbaka här på jordens yta, det bästa sättet att ta reda på vad som verkligen händer skulle vara att vidta militära åtgärder mot och fysiskt ockupera khazariska fästen som BIS och familjen Rothschild i Zug, Schweiz.

Det händer sannolikt inte under Trump, för varje gång han gick i konkurs som affärsman, blev han utlöst av Rothschilds (och detta kan lätt bekräftas genom medierapporter från hans dagar i affärer).

Ett tydligt tecken på att Trump är centralbanks-kontrollerad opposition kom när han berättade i Fox TV att om han blev åtalad skulle börsen krascha. Som diagrammen i länken nedan visar, växer världens aktiemarknader bara på grund av privatägd centralbankssedeltryck. Med andra ord verkar det som om centralbankerna använder Trump för att utfärda hot om att de kommer att krascha marknaderna om deras kontrollerade oppositionspresident tas bort från makten.

https://www.zerohedge.com/news/2018-08-24/nomi-prins-fed-will-not-give-dark-money

Många tror att när börsen stiger är det bra men det som verkligen händer är att centralbankerna trycker ut värdelösa pengar och lämnar ut dem till sina vänner som använder dem för återköp av aktier för att konsolidera kontrollen över stora företag och bli rikare. En verklig ledare skulle konfiskera alla tillgångar som köpts över hela världen med centralbankers värdelösa pengar och returnera dem till planetens folk via en typ av jubileumsåtgärd.

Under alla omständigheter kommer ytterligare bevis från företrädare för den tidigare japanska finansministern Heizo Takenaka, som säger att han överlämnade kontrollen över japanska företag till den Khazariska maffian, eftersom Japan hade hotats med jordbävningsvapen. Japan anfölls ändå, för att efter Takenaka avgick försökte kejsaren återupprätta den japanska kontrollen över Bank of Japan enligt japanska kungliga familjekällor.

Nyheten om att ett ryskt superkärnvapen har saknats är förmodligen ett beslöjat Khazariskt gangsterhot att använda det för att skapa en annan massmordincident av Fukushima-typ om deras makt hotas. Det kan vara därför människor (eller ska jag säga kabalikoner) som Hillary Clinton förblir fria.

https://www.cnbc.com/2018/08/21/russias-nuclear-powered-missile-that-putin-claimed-had-infinite-range-is-currently-lost-at-sea.html

Men medan många av de främsta Khazariska brottslingarna förblir fria, har attacker mot kabalen på lägre nivåer en snöbollseffekt. På den här fronten är det senaste från Pentagon-källorna att ”tyska kemijätten Bayer fick köpa Monsanto, så massiva rättegångar och utredningar om glyfosat, GMO, etc. kommer att ta ner detta kabalföretag.” Källorna tillägger att ”Big Pharma är också hotat, inte bara av allmän ilska för höga drogpriser, utan också för mördarvacciner liknande Mercks. ”

Också i USA kan ”den judiska [Khazariska] maffia-privata armén, den korrupta New York Police Department (NYPD), utredas för upprätthållande av olagliga kvoter av arresteringar, kallelser och böter för muslimer och minoriteter, samtidigt som man skyddar judiska stadsdelar.” De flesta av dessa människor tas in på falska anklagelser (t ex 48,6% av de federala fångarna hålls för narkotikarelaterade brott) för att tillhandahålla slavarbete för privatägda fängelser. På den här fronten är det intressant att notera att fängelsearbetarna har gått i strejk.

https://www.zerohedge.com/news/2018-08-24/us-inmates-demand-living-wage-amid-largest-prison-strike-history

På en annan front eskalerade Trump sitt kulturella krig mot den judiska maffian genom att attackera inte bara NFL-knäböjare (National Football Legue), utan de judiska tv-nätverken som ESPN, CBS, Fox och NBC som nyligen nekade att sända nationalsången.

Dessutom, för att igen citera Steele, ”kan Trump ge Jeff Sessions en sista chans att genomföra meningsfulla offentliga undersökningar av Clintons (för förräderi, pedofili, valbedrägerier och välgörenhetsbedrägerier) liksom John Brennan. När Hillary Clinton förbereder sig för att bli rubriken för tre demokratiska välgörenhetsarbetare, en meningsfull offentlig påminnelse om hennes allvarliga brott och missgärningar som statssekreterare – inklusive försäljningen av Libanon till Frankrike, Syrien och Yemen till Saudiarabien och Uranium One till Ryssland – kunde det bli spiken i den demokratiska kistan som går in i valet i november. ”

Förbered er på en arbetsam höst, folk.

 

https://benjaminfulford.net/

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

 

Du gillar kanske också...