Fader Absolut – Att vara Ett med Planeten, 13 juli, 2021

Hälsningar, mina kära älskade barn!

Idag fortsätter vi att prata om den femte dimensionen människan och kommer att tala om interaktionen med naturen, elementen, djur- och grönsaksriket på den förnyade jorden.

Som du redan vet kommer ditt liv i ett nytt högvibrationsutrymme att förändras drastiskt inte bara i andliga termer, Utan din fysiska existens kommer också att vara under helt andra förhållanden.

Inte bara människan kommer att kasta bort lasten från det förflutna – alla negativa energier och program i tredje dimensionens värld. Jorden kommer också att få en andra vind på grund av människor som använder högutvecklade utomjordiska tekniker inom alla livets sfärer.

Hennes kött kommer inte att torteras genom att bryta efter mineraler, hennes luft kommer inte att förgiftas av giftiga ångor från kemiska företag och hennes vattenkroppar som inte förorenas av industriavfall kommer att få sin ursprungliga renhet.

Tack vare detta kommer din planet att återuppliva och göra människor nöjda med hennes skönhet och naturliga gåvor.

Och, naturligtvis, kommer huvudrollen i detta att spelas av folket i den femte dimensionens attityd till sin Moder Jord.

De människor som kommer att göra övergången kommer att leva i en fullständig enhet med sin planet.

De kommer att känna henne som de känner sig själva: hennes energi, hennes behov, hennes själ …

Och en sådan energi och andlig enhet kommer att resultera i en harmonisk gudomlig förening mellan jorden och hennes barn.

Marken kommer att bearbetas av folket som inte bara älskar henne utan skyddar henne från skadligt inflytande.

Det kommer att finnas en energiinteraktion och ömsesidig förståelse på intuitionsnivån mellan dem.

Precis som människor kommer att börja kommunicera på ett telepatiskt sätt, så kommer de att ”prata” med jorden såväl som att de får hennes svar som klarsynt och angelägen intuitionsförståelse.

Jordbruk blir en fascinerande och riktigt magisk aktivitet som deltar av människor och jord.

Jorden kommer att ge ledtrådar och tips som människor kommer att ta omedelbart och i enlighet med dem samordna sina ytterligare handlingar.

Som ett resultat kommer mänskligheten att få en skörd av underbara grödor, grönsaker och frukt med de minsta fysiska utgifterna.

Det kommer att dyka upp många nya typer av växter och frukter du inte känner till ännu, vilket kommer att berika din näring i stor utsträckning som från och med nu blir vegetarisk och pranisk.

Vad är pranisk näring?

Det betyder inte nödvändigtvis total avvisning av mat, som många föreställer sig att det är.

Du kan inte förneka, min kära, att mat för dig är en av livets största nöjen, och du bör inte avstå från denna njutning på den nya jorden.

Men friska organiska högvibrationsprodukter från jordbruket innehåller själva prana – den gudomliga energin som hela rymden i den femte dimensionen jorden är genomsyrad av.

Naturliga gåvor är en symbios av ren prana och frukt i sig, vilket ger människor inte bara utmärkta känslor utan också gör dem starka och friska.

I den femte dimensionen kan man välja själv: om man bara ska mata på prana, som passar dem som är likgiltiga med mat eller att njuta av jordens gåvor, som kommer att bli ett verkligt paradis för gourmeter och de som vill laga utsökta rätter.

Således, även när det gäller matpreferenser, kommer det att visas valfriheten i enlighet med din personliga smak.

Här stannar vi för idag.

Älskar dig oändligt,

Fader-absolut talade till dig

Du gillar kanske också...