Universella Modern via Galaxygirl, 18 mars, 2018

Meddelande från den Universella Modern 18 mars 2018

Universella Modern 18 mars 2018

 

Jag är Modern, den Universella Modern till alla saker och jag ser er. Jag ser er, barn, och jag känner era hjärteproblem och era uppfattningar om brist och förlust. Det här är ingenting som skall fortgå längre. När min våg av kosmisk kärlek avancerar över er vackra värld kommer ni att se mitt väsen, ni kommer att känna min kärlek och ni kommer att börja minnas och känna sambandet med enhet som vi alla njuter av här uppe i de högre dimensionerna.

Denna del av er galax har länge varit fylld av strider mellan mörkret och ljuset. Detta mörker lyfter och ni transmuterare av form lyfter det och det exploderar in till ljuset av nya saker, nya tider framåt och nya erfarenheter av överflöd som, åh barn, ni ser så fram emot! Men kanske det största överflödet som väntar på er – som barn som väntar på att öppna sina julklappar under granen – är att till sist känna min närvaro så fullt som möjligt. Låt mitt andetag blandas med ert eget. Tillåt välbefinnande att komma till er på cellnivå och var i frid.

Jag är Modern, den Universella Modern till allting. Jag ser er. Jag känner er intimt. Vi var där i början tillsammans som ett. Glädje väntar på er barn. Håll fast vid det och låt min tröst bli ett med er, så djupt att det inte finns något annat, bara kärlek, bara frid, bara förlossning av alla saker.

Ta vågen till er, barn, för vågen och impulsen från mitt kosmiska kärleksutbrott kommer att höra er och hitta er röst, och det kommer att skölja över er som ingen annan upplevelse av lycka och förnyelse. För detta är er omvärdering – det som förlorades eller dämpades eller förstördes eller fördummades kommer att göras nytt! Ty jag är allting! Och jag finns i alla saker! Och därför, barn, finns jag i er. Det är dags att höra det kosmiska ropet på enhet, återförening, frihet. Jag är er frihet. Jag är här för er. Var i frid.

Jag är Moder Universum av allting. Jag ser er. Jag ser er smärta och jag tvättar bort den nu om ni tillåter mig, med min gudomliga kärlek. Jag älskar er.

~ Galaxygirl

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...