Uppdatering från Yosef – mars 3, 2016

Reval-22

Uppdatering från Yosef – mars 3, 2016

Torsdag – 3.3.16 – 16:00:00

Definition av PRIVILEGIUM

En rättighet eller förmån som ges till vissa människor men inte till andra.

En särskild möjlighet att göra något som gör dig stolt.

Fördelen som rika och mäktiga människor har gentemot andra människor i samhället.

Medan vi kollektivt väntar på ögonblicket av det formella frigörandet av 800 # (även om de redan har skickats ut till mellanhänder och bankchefer) och undrar när det officiella gulduppbackade tillkännagivandet av TRN sker internationellt (även om tidpunkten slogs fast vid G20-mötet i Shanghai under helgen), är det klokt att ta ett djupt andetag och begrunda vilket privilegium det är att bara få delta i GCR / RV.

Fundera på det…

Om vi bara varit en generation äldre eller yngre, skulle vi aldrig haft möjlighet att uppleva denna unika händelse i mänsklighetens historia. Vilket privilegium.

Om serien av händelser i våra liv inte hade infunnit sig precis så som de gjorde -bra eller dåliga- skulle vi ha missat denna välsignelse helt och hållet. Vilket privilegium.

Om den mörka kabalen inte hade kämpat, klöst och rivit för sin överlevnad, skulle vi inte ha haft tid att samla in mer pengar och familjerna och vännerna skulle ha blivit besvikna. Vilket privilegium.

Om inte ständiga förseningar hade hållit oss tillbaka fram till första kvartalet 2016, skulle vi ha konverterat vår valuta för tidigt och fått mindre än 50% av vad vi kommer att få denna vecka. Vilket privilegium.

Om inte Dinar-experterna hade fallit i onåd, skulle inte nya välvilliga informationskällor ha kommit fram för att ta över med ärliga avsikter. Vilket privilegium.

Om denna händelse hade börjat i december 2014 och sedan igen i juli 2015, skulle vi inte fått veta så mycket om historia, geopolitik, monetära system och kulturerna hos våra globala bröder och systrar. Vilket privilegium.

Om vi inte hade lagt ner ytterligare tid på att utforska medlen, diversifiering av investeringar, skattelagstiftning, förhandlingsstrategier, avtalspriser och juridiska personer, skulle vi ha tagit fruktansvärda beslut som skulle hindrat våra familjer under många år framöver. Vilket privilegium.

Om vi inte haft dessa ytterligare månader för att kalibrera våra själar, och justera oss till Guds Skaparen frekvens, skulle all den kärlek som nu ges till mänskligheten har försvunnit ut genom våra fingertoppar, eftersom vi helt enkelt inte var redo att ta emot och hålla fast vid en sådan massiv välsignelse . Vilket privilegium.

Om inte De Äldste varit överdrivet försiktiga till sin natur med att fördela denna barmhärtighet, och långsamt rört sig framåt steg för steg, tills det var säkert att släppa medlen globalt, skulle vi inte ha fått de obligationer vi har nu, eller de varaktiga vänskapsband som vi kommer att ha framöver. Vilket privilegium.

Om vi inte haft denna långsträckta period av obesvarade böner, ouppfyllda önskningar och intensiva lidanden, hur skulle vi någonsin ha förstått, kommit ihåg, detta är en – en gång – i livet -upplevelse då alla penningbehov blir tillgodosedda för ändlösa generationer framåt genom att klicka på tangentbord. Vilket privilegium.

Men om vi inte varit ödmjuka, och omfamnat det faktum att vi verkligen är de 144.000 änglar som Bibeln talar om (de ödmjuka ska ärva Esu’s Himmelrike på jorden), hur skulle vi någonsin ha blivit så kraftfulla och rättfärdiga som vi är nu när vi står tillsammans i tro. Vilket privilegium.

Vi skyddas och gynnas bortom vår egen mänskliga fattningsförmåga.

Åh, vilket privilegium det är bara att få delta i detta evenemang!

Tack Fader.

Aloha Ke Akua (Gud är kärlek)

Översättning: Margareta och Hans Jonåker

http://inteldinarchronicles.blogspot.com/2016/03/privilege-anonymous-intel-sitrep.html

 

 

Du gillar kanske också...