Ärkeängel Raphael via Ann Dahlberg, 4 mars

ÄÄ Rafael

Ärkeängel Raphael

Fredag 4 mars 2016

Kanal Ann Dahlberg

Jag är Raphael som gärna skulle vilja prata några ord med Er idag. Vinden har vänt och nu blåser den åt erat håll. De kalla vindarna har värmts upp och nu blåser det mer ljumma vindar. Mänskligheten är på väg att resa sig upp ur sin fångenskap som har varat i hundratals år. Det är en ny gryning som nu står för dörren och framtiden är Er kära barn på Jorden. En framtid som går i de ljusa vibrationernas tecken.

Ett stort helande äger nu rum på Jorden som förvandlar allt som lever på ytan till en högre form och vibration. Allt som varit dolt kommer nu fram ur sina skrymslen och visar upp sin rätta fasad. Detta kan vara av både positivt och negativt slag. En del saker ska försvinna, andra ska komma åter och blomma ut till sin fulla potential.

Livet – det sanna livet kan börja levas och glädjen skallar långt ut i rymden. Känn den glädjen i era hjärtan, förnim den sanna glädjen där. Det är där ni lever och det är där ni kan sprida glädjen runt er. Den kan förflytta sig långväga, då det är en så ljus frekvens. Det är de frekvenserna som förändrar det kollektiva och den ytvärld ni bor på. Det kollektiva är ju ni som mänsklighet, ju fortare ni sprider ljusa vibrationer inom er egen mänsklighet, ju snabbare förändras er värld.

Det viktigaste är att ni håller uppe ljuset inom er, det är det första steget, det andra steget är att sprida det runt er genom att vara vänlig och kärleksfull mot dem du möter. Ett leende, en vänlig gest kan räcka för att göra en annan människas steg lättare den dagen. Det är i mötet vi ser varandra. Det är då fantastiska saker kan ske. Vi har alla ett behov av att bli sedda, att veta att någon ser oss, så att vi kan känna att vi har ett värde för någon annan människa. En del människor befinner sig i en gråzon och tror sig varken höras eller synas. En liten gest kan göra att de kan ta sig ur den zonen och börja öppna upp lite för världen utanför och inom dem själva.

Ni har ett stort ansvar för era medmänniskor eftersom de är en del av er och ni en del av dem. Tillsammans bildar ni ju en kollektiv enhet. Det är ju som kollektiv enhet ni ska stiga upp och därför är det ju så viktigt att ni får med er så många bröder och systrar som möjligt.

Jag Raphael kommer att hjälpa er med att skicka healing hela vägen fram till målsnöret. Healingen kommer att hjälpa er att läka er själva och andra som kommer i er väg. Ni finner mig i ert hjärta, det är hjärtats väg som leder er fram nu. Det högre hjärtat intuitionen arbetar med ert högre sinne och leder er längs den ljusa vägen tillbaka hem igen till er källas ursprung.

Jag avslutar genom att önska er en ljus och helande resa. Ni är snart vid målet och stor kärlek väntar er där.

 

Kärleksfullt Raphael

 

You may also like...