Uppstigna Mästarna via Victoria Cochrane, 23 juli, 2018

Victoria Cochranes Kanaliseringar Från Mästarna: Det Stora Avslöjandet

Terrorns mask har aldrig varit mer framträdande på världsstadiet än vad den är nu. Den globala befolkningen håller andan medan världens ledare strider om makt och erkännande som de största ledarna och de bästa fredsbevararna. Låt er inte luras, kära ni, för allt är en illusion, en handling, med avsikt att hålla sanningarna bakom kulisserna dolda.

Var dock förberedda på det stora avslöjandet! När slöjan fortsätter att lyftas från det förflutnas parodiska hemligheter, kommer de som önskat skada mänskligheten att finna att de inte har någonstans att ta vägen. Även om det för många oskyldiga människor kommer att bli en eskalering av den rådande terrorn, kommer detta också att vara en tid för massuppvaknande av oöverträffade proportioner. När Moder Jord pressar framåt mot sin uppstigning med orubblig beslutsamhet, vaknar de som har kommit överens om att hjälpa henne upp från sin sömn och blir aktiva ljusbärare för världen. Mörkret lyser upp, och det kommer att föra Jorden till en ny tidsålder.

Nyckeln för människor att stå över dramatiken som spelas ut på världsscenen och inte dras in i rädsla är Kärlek. Kärlek är den enda vibrationen som kan upphäva vågorna av rädsla, ilska och hat som översvämmar det mänskliga kollektivmedvetandet och stör människornas sinnen. Meditation och anslutning till Skaparen av Allt Som Är, som är essensen av ovillkorlig kärlek, är det bästa sättet för alla människor att höja sina vibrationer och sin medvetenhet för att motstå störtfloden av rädsla och terror som överförs av media. Skicka kärlek till världen, kära ni, och vackla inte av vad ni läser, hör och ser. Lita på att Jorden måste stiga upp och Mänskligheten med den.

Prova den här enkla men effektiva ljusmeditationen:

Stäng dina ögon och ta villigt in Skaparens ljus medan du känner dig själv jordad i Moder Jord. Känn den ovillkorliga kärleken som kommer genom ditt kronchakra och ditt svällande hjärta. Ta några andetag för att låta kärlekens energi byggas upp, visualisera hela tiden Jorden. När energin har fyllt din kropp, andas ut och projicera kärleken ut till världen med avsikten att Skaparens ovillkorliga kärlek skickas ut till någon mörk energi som fylls med ljus och kärlek. Håll energin i några minuter, jorda sedan dig själv, lås upp din aura och bryt mentalt din energi från Jorden. Om du också håller intentionen att änglarnas rike förstorar din kärleksenergi blir effekten tusenfalt större.

Skicka kärlek, Kära Ni, och res er över illusionerna som projiceras ut från världens ledare och media.

Kärlek är allt som finns.

 

Vi är det Kosmiska Rådet

 

 

 

Översättning: Lars-Eric