Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 20 Juli, 2018

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 20 Juli, 2018

Att Minnas Ert E.T-Ursprung – Det Nionde Dimensionella Arkturiska Rådet

”Hälsningar, Vi är Det Arkturiska Rådet och vi är glada att få ansluta till er alla.

Vi har observerat hur energierna har påverkat er och vi måste säga att vi är mycket imponerade av hur väl ni tar emot de högre frekvenser som kommer er väg. Ni tar emot från alla delar av denna galaxen och bortom, för ni har många hjälpare, vänner, och de som önskar er väl därute bland stjärnorna.

Och när ni tar emot deras hjälp blir ni mer de ni är. Ni är inte bara mänskliga, men ni är inte heller bara Plejader, Arkturier, från Sirius, Cassiopeia, Lyra eller Andromeda. Ni innehåller alla dessa delar från alla olika stjärnsystem och ni samlar ihop alla dessa energier inom er, för ni behöver styrka och stabilitet. Och det bästa sättet för er att få den här styrkan och stabiliteten är att bli mer de ni är.

Ni är resande. Många av er refererar till er själva som vandrare och stjärnfödda. Ni har begett er ut och ni har haft underbara upplevelser i andra delar av galaxen. Ni har varit i högre dimensioner i tidigare inkarnationer i andra delar av galaxen, så dessa aspekter av er är ganska värdefulla när det gäller det som ni håller på att bli nu på planeten Jorden.

Det är som att ni vrider på knapparna i ert högre själv, aktiverar det, och laddar ner dessa underbara aspekter av de ni är och som ni har varit. När ni tar emot, har ni mer att ge, och ni minns mer av vem ni är. Därför är att ta emot en stor del av vad ni kan vänta er när ni beger er framåt på er resa in i femte dimensionen.

Ni minns vilka ni är genom att få tillträde till de ni har varit. Ni mottar aktiveringar från alla delar av galaxen och bortom eftersom, som vi sa, behöver ni den styrkan och stabiliteten för att kunna hantera det andra som är på väg. Och viktigast av allt så behöver ni vara grundade där på planeten Jorden. Ni behöver acceptera att ni valde denna mission för er själva och genom att ta in mer utifrån förändrar ni landskapet på planeten Jorden. Ni förändrar det till det bättre förstås.

Ni gör så mycket framsteg på så kort tid att vi inte kan vara gladare över vad vi uppfattar inom det mänskliga kollektiva medvetandet just nu. Vi ser att ni börjar äga det faktum att ni är de utomjordiska varelserna som ni har sökt kontakt med. Och samtidigt gör ni ett fantastiskt jobb med att grunda er där på planeten Jorden.

Vi är Det Arkturiska Rådet och vi har glatt oss åt att få kontakt med er”

 

 

Du gillar kanske också...