”Uppvärmning” Geopolitisk/GCR/RV-Överblick ,10 februari, 2017

”Uppvärmning”

Geopolitisk/GCR/RV-Överblick

Fredag 10 februari, 2017

Mottagen via e-mejl kl . 11:11 AM EST för publicering

Dinar Chronicles

Om det känns som om ni befann er i en kamp för ert land, så är ni i sanning inte det.

Allt utvecklar sig till 100% enligt plan, för det har blivit planerat till 100%. Så spara ert drama till senare.

Eftersom det finns ett känt och beräknat resultat för samtliga rådande kontroversiella faktorer, enligt mästarplanens strateger (NTPB /New Powers that be/Nya makthavarna).

Trumps presidentskap, fastän något störande, har ett betydelsefullt strukturellt syfte eftersom det relaterar till Republikens utrullande, dock temporärt.

Nu råder helt uppenbart förvirrande tider.

Ni förstår, Clintons förlust i november blev Republikens firande för att ”komma ut” – utan tvivel – men det är inte allt som är A och O.

Det antågande avlägsnandet av Trump under den kommande våren kommer dock att innebära Republikens fulla reklamjippo inför vad som är på väg gällande implementeringen av GESARA.

Nu vet vi varför bägge presidentkandidater var så giftiga, smutsiga och arroganta bortom alldagliga medborgares förståelse. Så att de skulle kunna avfärdas vid ett senare datum. En uppvärmande komik kan man säga, inför den huvudsakliga föreställningen.

Detta hade blivit planerat, eftersom bägge kandidater helt måste kunna äventyras; sålunda var bägge möjliga att bli kontrollerade av ”NPTB”, de var hela tiden medvetna om att de närsomhelst skulle kunna tas bort närhelst tiden var inne.

Även massmedias förhandsval fanns ombord för att hjälpa säkerställa sina egna bolags framtida amnesti, de spelade med hårda liberala eller konservativa åsikter som normalt – men de gick inte för långt för att inte påverka det resultat enligt vilket ”NTPB” ordentligt önskade implementera Republiken. Och hade de inte spelat med, skulle deras nätverk få upphöra, lätt som en plätt.

Komiskt hur ingen massmedia-kanal hade rapporterat om djupet eller omfattningen av Trumps synder, ändå skedde det enligt plan för att få en republikansk kandidat att vinna Vita Huset och gjorde att Republikens regering mycket lättare skulle kunna återställas.

Inte så enkelt eftersom Trumps synder var brutala, välkända och mycket offentliga:

https://www.rawstory.com/2016/11/witness-trump-also-raped-12-year-old-and-used-her-disappearance-to-threaten-another-victim/

Men för att ”NPTB” ville att Clinton skulle förlora, exponerade de faktiskt ett flertal av hennes synder före valdagen. Men de hade hållit inne med de riktigt saftiga grejerna (Clinton Foundation) bara i händelse av att hon hade vunnit.

Vad ni nu börjar kunna se, är att de offentliga högafflarna kommer ut i former av protester och klagomål gällande valda eller utnämnda federala tjänstemän.

Återigen är detta allt planerat och förväntat.

Allt befinner sig i enlighet med en tidsenlig plan för den andra övergången till vår Republiks regering, man håller bara på underlättar för befolkningen som rör sig till den nya verkligheten eller som utvidgar vårt kollektiva medvetande.

Trump var bara uppvärmningen för det som faktiskt är på väg gällande ett avslöjande av GESARA:s förändringar.

Kandidaten till finansministerposten Mnuchins bekräftande har liten betydelse för RV, eftersom det redan fanns en ny finansminister som svors in direkt efter valet.

https://www.treasury.gov/about/organizational-structure/Pages/szubin-a.asp

Trump är ingen faktor att räkna med inom RV av ovanstående orsaker. De låter honom se på kabel-nyheter på kvällen och beställa rumsservice när Pence och Priebus är klara med att tala om för honom vad han ska göra under dagen.

Om ni fortfarande tror att Trump har en sann betydelse som President, bara notera hur Pence är involverad och närvarar vid varje ceremoni för underskrivande av beslutsfattanden och uttalanden.

Detta är synnerligen reglementsvidrigt eftersom det är brukligt att Vicepresidenten och Presidenten sällan om någonsin befinner sig tillsammans i samma rum (i händelse av en attack), än mindre delar kamera-tid.

General Dunford innehar det gröna ljuset för att fatta samtliga beslut eftersom det relaterar till RV. Punkt.

Eftersom det enbart är Dunfords ansvar att på ett säkert sätt leverera dessa genomgripande ekonomiska förändringar till vår nation, enligt de Kinesiska Äldste.

Ett verkligt uppdrag, och det är varför Dunford har tagit in General Mattis för att överblicka sina plikter inom aktiv tjänst som ordförande för stabscheferna medan han övervakar RV:s födelse.

Tajmningen för RV:s födelse har varit mycket gäckande och många psykologiska kampanjer fortsätter att spelas ut på internet-media och privata bloggar.

Målet är förvirring. Och de har hittills gjort ett bra jobb. Men det håller på att bli allt tydligare för alla observatörer att vi nu står inför rätt tillfälle med anledning av flera övergripande faktorer som är synliga inför den nämnda RV-föreställningen.

Att öva sig i att växla dinarer på ett lokalt bankkontor är en. Eftersom den överväldigande majoriteten av valutainnehavarna äger IQD (Irakiska dollar).

En mobilisering av ytterligare säkerhetsstyrkor och skeenden på militärbaser i förberedelse för RV-händelsen. Till och med soldater har familjemedlemmar om är ivriga att växla och de talar om det, trots Dunfords bästa ansträngningar att genom direktiv hålla det hemligt.

Politiskt manövrerande för att få fördelar när RV slår till, eftersom alla politiker snor åt sig så mycket kameratid de kan, speciellt demokraterna, som behöver ett inflöde av pengar för att kunna vara tillämpliga under ”halvvägsvalen” år 2018. De är mycket väl medvetna om att Trump snart kommer att vara borta och en aldrig tidigare skådad frid och likaså ett överflöd kommer att ha återställts och blir då krediterat till GOP (Republikanerna).

När vi beaktar alla dessa allmänna faktorer, plus när vi är medvetna om att HSBC för närvarande är i färd med att köpa upp så många förmögenhetsförvaltningsföretag i Nordamerika som är villiga att sälja, leder det oss till den logiska slutsatsen att RV-tåget redan har anlänt till stationen och inom kort kommer att släppa på passagerare med mängder av valuta och stora drömmar.

 

 

“Warm Up” – Geopolitical/GCR/RV Overview – February 10, 2017

 

Översättning: Aslög Bergman – www.st-germain.se

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Du gillar kanske också...