Sananda via James McConnell, 5 februari 2017

Sananda via James McConnell

5 februari 2017

JAG ÄR Sananda. Jag är med er nu för att fortsätta den process som började för länge sedan. För att fortsätta arbeta med er på alla de olika sätt vi gjort. För att ge er meddelanden ofta ger vi er ljus, vi ger er kärlek, vi ger er det ni kallar nedladdningar av ert DNA. Vi gör alla dessa saker men som vi sagt många gånger är det ni, ni är de som gör det. Vi är bara katalysatorerna. Vi är bara de som står bredvid, som hjälp, men utan er skulle det inte bli någon uppstigning. Utan er skulle det inte bli något skifte i medvetande, ett kollektivt skifte i medvetande. För vi är här för att hjälpa er, alla vi – Galaktiker, vi från Nya Jerusalem, från alla de många skeppen, Ashtar, St. Germain, Ärkeängel Mikael, alla Ärkeänglar, alla de som hälsar från undre Jorden i Agarthas sfärer, Telos, alla de många civilisationer som varit här i eoner, och därute ännu längre – alla är nu här för att hjälpa, att få detta att ske och fortsätta anpassa er till energierna. Ni, som nu lyssnar eller gör det senare, ni är de vi nu vänder oss till. Vi förbereder er.

Många av er kom med mig, för länge sedan, kända som de 144000. Många av er är här idag. Då kom ni för att hjälpa till med en utveckling. Många av er blev fångade i den utvecklingen. Nu är det dags att ni rör er ut från illusionen. Nu är det dags att ta upp manteln igen för den ni är, det ni kom hit för att göra. Ni har, var och en av er, ett uppdrag.

Var och en av er kom frivilligt hit för att ta del av detta uppdrag. Men ni har var och en ert eget individuella uppdrag – varken större eller mindre än andras – men kollektivt behövs allas bidrag för att detta ska ske, att få det att hända. Även de som inte har en aning om uppdrag, om vad de är här för nu, som inte ännu vaknat upp, även de har en plats, tar del i detta stora spel som är mycket nära sin fullbordan. Ert uppdrag är på väg att uppenbaras för många av er. Ni kommer att få ta emot i era drömmar, i ert uppvaknande tillstånd, vägledning från ert Högre Själv och från de av oss som är era mentorer. En dag, när ni sysslar i vardagen, känner ni en viskning, hör en viskning som säger, nu är det dags. Många av er har redan hört detta förut: nu är det dags, som en ringklocka inom er för att väcka er, för att få er ut från er slummer, ut ur sömnen till ett uppvaknande tillstånd, ett uppvaknande tillstånd som hjälper alla andra att vakna upp. Alla som är redo. Det är vad ni är här för. Det är ert uppdrag.

Och, som Sananda, säger jag att det är nära. Ni är på väg att få uppleva många skiften, många förändringar. Med början med förändringar som kommer att synas även i den externa världen. Många förändringar sker inom er och ni fortsätter att undra varför de inte märks utanför er? Varför sker de inte i omvärlden? Vi fortsätter att säga er att det gör de men bakom kulisserna. Nåväl, det kommer inte att ske bakom kulisserna så mycket längre, det kommer att göras åtskilliga arresteringar. Vi tycker inte om att tala i sådana termer så ofta, men det är nödvändigt att föra de som inte är redo in i ljuset, vid denna tidpunkt, att föra bort dem. För de har lagt sig i, försökt hindra. Deras tid är över. Er tid börjar nu.

Jag, som Sananda, säger detta med stort allvar för detta är en mycket gynnsam tid ni går in i. En tid ni kommer att minnas för en lång tid framåt. Ni kommer att se tillbaka på dessa närmaste dagar, veckor och månader och minnas när det hela började.

Vi har ett fönster av möjligheter som är öppet nu och som avslutas i slutet av denna månad, februari. Jag säger inte att händelsen(the event) kommer att ske inom denna period men jag säger att det är ett fönster, ett fönster som skapar möjligheter, ett fönster som skapar sannolikhet. Och ni är i det fönstret nu. Mycket kan hända i denna tidsperiod för frekvensen har stigit kraftigt. Det är frekvensen som kommer att få detta att hända, inte tiden.

I den mycket nära framtiden, då vi fortsätter detta program – och det är ett program, helt visst – då vi fortsätter detta program kommer ni att upptäcka att ni blir mer och mer vetande, och minns vilka ni är och vad ni är här för att göra. Och ni kommer att vara redo att ta emot vår hjälp på alla de sätt som behövs.

Jag Är Sananda. All min kärlek och frid och harmoni och glädje går med er nu. Öppna era ögon. Öppna era öron. För allt finns nu rakt framför er.

Må frid och kärlek vara med er alla.

Sananda

 

Översättning: Markku Pärsinnen www.st-germain.se

Du gillar kanske också...