“Valet” – GCR/RV Intel SITREP – fredag 15 september 2017

”Valet” – GCR/RV Intel SITREP – fredag 15 september 2017

Schemat är satt.

I det ögonblicket när USD upphör världen över börjar USN och vi löser in. Sobeit.

Intel från Öst är tålmodig och ointresserad av den ständigt ökande desperationen.

Intel från Väst är orolig, upptagen med omedelbart utförande för att avvärja kollaps.

Aldrig har jag sett dessa två lag-gömda ”nyhetsflöden” i en sådan polär motsats.

Vilket skall man tro på? Inget av dem.

Sanningen ligger någonstans mitt emellan.

Inlösningsmomentum ökar med aldrig tidigare skådad styrka, medan kabalstrukturerna från förr försvinner från jordens yta.

Och med att försvinna menar jag försvinna. Poof. Borta. Som om de aldrig existerade och de kan bara granskas genom utforskning av minnet från historien som du personligen levde.

Du hittar aldrig någon rapport om GCR/RV på Internet.

Du var tvungen att leva det. Och leva det gjorde vi.

Idag vet vi att alla inhemska raser och deras ledare samlas på Filippinerna för en helg med historiska ceremonier som annonserar mänsklighetens befrielse.

Maharlika (Lemuriska namnet för Filippinerna) är en mycket speciell plats historiskt och vibrationsmässigt eftersom den relaterar till jordens viktigaste leylinjer.

Israel var kabalens länge planerade högkvarter för den Nya Världsordningen-, eftersom det låg på den 33: e norra breddgraden och det var där de skulle skapa en perfekt uppdelning av världen, en under den 33: e breddgraden, i fattigdom, och en över, där Mästar Anglo-rasen skulle odlas och tillåtas att blomstra om de hanterade de andra mänskliga färgade raserna.

Nu inser jag att det låter rasistiskt, men bortom de religiösa bilderna och de öppna färgreferenserna, förstå bara att det här är en kamp mellan gott och ont utkämpat under 3 årtusenden och uppfattat på detta sätt vid frontlinjen av att skydda jorden och dess infödda invånare.

Tydligen är något ”inte rätt” med allt som händer idag. Det beror på att allt håller på att återställas till sin ursprungliga sanning, inklusive valutorna och det övergripande finansiella systemet.

Därför kaoset. Många orkaner om du vill. Och sedan kommer lugnet efter att stormen har passerat. Även känd som RV.

De som vill delta i övergången är kvar, de som inte vill avlägsnar sig. Ganska enkelt.

Det gäller för alla rika suveräna familjer patriarker, världsledare, militära generaler och industrins titaner.

Gud eller inte Gud är valet.

Alla kommer att göra det. De flesta har gjort det.

Några motstår fortfarande och det här är vad vi bevittnar – de sena adaptrarna eller icke-adaptrarna gör sina egna individuella val.

Yosef persona aktiverades för denna gemenskap på grund av den oändliga rikedom och ansvar som kommer in i din jordiska existens.

Hans ansikte betyder mindre än hans budskap om överflöd, harmoni, överlämnande och ja, en radikal sanning.

Hur du interagerade med ”Yosef” är hur du interagerar med dig själv.

Upprördhet mot honom är upprördhet mot dig själv. Likgiltighet är likgiltighet. Beröm är beröm.

I din kärna av vetande, så är det så här som du kommunicerar med dig själv och varför hans meddelanden verkade så mångpolära … eftersom Yosef appellerade till alla färger över det mänskliga spektret inom alla som väljer att delta i övergången som en Mänsklig Ängel eller på annat sätt världen över.

Vet att du har blivit kallad till tjänst nu. Aktiverad precis som Yosef för att genomföra ditt gudomliga förbund i tjänst av Gud.

Och du kommer att möta liknande motstånd, likgiltighet och smicker som Han gjorde. Således tillåt att Yosef-upplevelsen – bra, dålig och ful –tjänar som ett exempel för din egen.

Varken mer eller mindre.

Gud är med oss

 

 

 

Översättning: Lars-Eric Sidling   www.st-germain.se

Du gillar kanske också...