The Big Call w/ Bruce Intel Notes från PinkRoses 8-12-16

 

 

The Big Call w/ Bruce Intel Notes by PinkRoses 12-8-16

12:11:00 AM Conference Call, Intel, The Big Call,Thoughts

Tack PinkRoses för att ni skickat detta till oss. ~ Dinar Chronicles

THE BIG CALL MED BRUCE, TORSDAG den 8:e DECEMBER, 2016, INTEL ENDAST

 

ÅTERGETT AV PINKROSES Bruce: (Före Intel) Vi fick en hel del e-post som skickades till the Big Call, med frågor om jag kunde kommentera inläggen som fanns på Dinar Chronicles för par dagar sedan. Det har varit min policy de senaste 5 åren på Big Call, att inte kommentera andras ärenden, andra experter, eller lägga mig i sådant som kan såra någon. Ni vet att jag har mina åsikter, och får min Intel från mina egna källor. Det här var annorlunda, eftersom så många skrev och bad om min åsikt, bad mig att kommentera. Jag kände att jag var skyldig mina egna lyssnare det. Jag var skyldig samhället det, åtminstone det som gjort ont. Det kan kännas som om de har blivit lämnade, övergivna och sårade. För egen del blev jag lite chockad, men jag blev mer bedrövad än att det gjorde ont. Bara bedrövad. Jag är inte här för att sparka på någon som redan ligger. Jag är här för att älska. Jag är här för att vara ett stöd. Jag är här precis som Sue, Pastor Steven, för att vara en ledare och för att hjälpa till i samhället. Vi vet att Gud har bett oss att älska andra ovillkorligt. Vi vet att Gud har förlåtit oss, och att vi ska förlåta andra. Vi vet att Gud inte kommer att förlåta oss, om inte vi förlåter andra. Vi måste ta den högre vägen. Vi måste ta positioner med ledarskap. Vi måste förstå vissa saker som vi bara inte kan förstå. Något hände, vissa saker som sas gjorde mig verkligen bedrövad. Men jag vill härmed säga, att Gud är nöjd om vi förlåter, om vi älskar och går vidare. Vi öppnar våra armar för varandra, i en anda av förlåtelse och kärlek. Vi öppnar våra armar för att ta emot denna välsignelse.

Bruce: Jag har med flit hållit mig på avstånd under några veckor. Min Intel har funnits hos mig, från mina källor i månader. Jag har mina egna åsikter. Jag delar inte så mycket av de andras åsikter, där ute. Jag vill att ni ska veta att vi måste gå framåt, och vi måste förlita oss på Gud, och tro på att det han har till oss är verkligt, eftersom det är det. Det är inte bara verkligt, det är riktigt nära. Vi fick information om tisdagens samtal, och det gjorde oss indignerade, eftersom detta verkligen skulle ha hänt igår. En hel del hände igår, och mer hände idag. Jag sa i tisdags, att jag inte trodde att det skulle bli något samtal på torsdag kväll, men här är jag nu. Jag ville inte föregripa det. Jag förutsåg det inte. Vi kunde inte säga att vi absolut inte skulle göra det, eftersom vi här nu. Jag förväntade mig inte det. Vi var inte säkra på att vi skulle göra det i kväll. Information vi fick redan för några timmar sedan, var så bra, att vi skulle kunna haft det redan innan detta samtal ens börjat. Jag ber er att börja andas, precis som jag försöker göra just nu. Luta er tillbaka och ha tillit till det ni får veta, tro på informationen vi ger er. Jag vill att alla ska ha stora möjligheter till bön ikväll, och sända ut tillit, för det kommer att ära Gud. Han kommer att vara nöjd med det. Det kommer att komma tillbaka till oss, precis som varje välsignelse Gud ger oss. Vi kommer att beså vår tro i denna välsignelse ikväll. Jag vill att alla ska vara där med mig, som en. Jag är mycket uppmuntrad i kväll. Jag vill att ni den här gången ska inse, att detta är tiden för oss att komma samman och inte dras isär. Det är tid att enas. Det är dags för ledarna att stå upp och vara ledare. Jag tänker inte kasta några stenar. Jag tänker inte kasta den första stenen, utan låt oss älska varandra.

Bruce: Välkomna alla till samtalet. Välkomna alla i finansvärlden som också lyssnar på samtalet. Låt oss berätta om vad som hänt de senaste dagarna. Det som hände igår, var extremt stort och betydelsefullt. En sak som hände var att US officiellt blev guldbackat igen. Vi hade ett guldfördrag som bevittnades av IMF, Världsbanken, Internationella Domstolen, och av det Amerikanska Finansdepartementet. Alla fyra företrädarna för dessa enheter, bevittnade och signerade guldet. Det gav oss en guldbackad valuta, vilket tillkännagavs av i stort sett alla banker runt om i världen i morse. Det hände under natten, och bankerna fick krypterade och okrypterade e-postmeddelanden. När människorna kom till bankerna i morse, såg de denna information. Det gick inte bara ut till våra banker, utan runt om i världen att den amerikanska dollarn nu var officiellt guldbackad, eller täckts upp med andra tillgångar. Det var en stor nyhet. Det var enormt. Vi hade även en representant för Federal Reserve, som skrev under upphörandet av Fiatdollarn igår. Det var också stort. Men nödvändigt.

Bruce: Vi befinner oss på en ny plats. Det hände vissa saker Väster ut, och vissa människor kunde inte signera, förrän vi hade fått denna guldbackade valuta officiellt. Detta guldbackade avtal stöder vår TRN och USN, vår fysiska valuta. De dollar vi nu har i våra plånböcker, är av en guldbackad sort nu. Det är en stor affär. Jag tycker att vi skulle ha tillkännagivit detta. Det kanske redan har gjorts. Jag hörde att FN antagligen gör ett ett tillkännagivande i eftermiddag, men jag har inte avslöjat det, eftersom det inte sades av någon från FN. Vi förstod att det skulle äga rum denna eftermiddag. Det placerar oss i ett nytt ljus.

Bruce: Det som hände där var den stora uppgörelsen, CMKX, en Välståndsuppgörelse av något slag, som var tänkt att undertecknas. Min uppfattning är att den inte undertecknats ännu, eftersom den guldbackade valutan inte var i bruk vid den tidpunkten. Vi tror att situationen har avhjälpts. Min åsikt är, att en hel del av de saker som hade att göra med utbetalning till privata grupper, nu kan hanteras, eftersom valutan nu är guldbackad. Varje land har nu sina tillgångar backade, världen runt. Varje enskilt land måste få sina egna stadgar efter denna information. I tisdags kväll talade vi om att det Islamiska guldavtalet gått ut, så länderna i Mellanöstern kan nu bli guldbackade. Vi förstår att de är det också. Detta är något som händer runt om i världen, inte bara här. Överallt. Det är en del av valutaomvandlingen. Oavsett om något tillkännagivande ska offentliggöras eller inte, så kan det ta några dagar eller mer, innan det sker. Jag har fått vissa datum slängda efter mig som möjliga, när allmänheten får veta, och när Forex backar upp, och liknande. Vi lämnar det, eftersom det redan kan ske under tiden vi talar. Det är svårt att säga när det kommer att bli. Det kan vara före jul, långt innan tror jag. Det är därför jag tycker att vi ska ha den bästa julen någonsin. Vi borde ha det. Jag tror att allt är på plats. Det kan finnas några detaljer här och där, som behöver röjas upp, men jag tror verkligen att det är på plats, och det kan bli enastående de närmaste dagarna. Låt oss bara säga att vi ska få det enastående de närmaste dagarna. Jag säger att det verkligen är kärnpunkten ur ett Intel perspektiv.

Bruce: Bankerna har varit redo. Vi tror att centren för inlösning, fortfarande har en hög säkerhetsnivå och är bemannade. Wells Fargo har ett nära samarbete med HSBC. HSBC har haft ett nära samarbete, för att förvärva de större delarna av Wells Fargo och Bank of America. Det jobbades det med lite igår och det är positivt för oss. Wells Fargo har investerat mer än en miljon dollar de senaste månaderna, i varje center för inlösen, för säkerhet och tilläggstjänster. De har gjort en enorm investering, som är på väg att löna sig för oss och för alla andra.

Bruce: Jag är mycket glad över möjligheten att kunna växla in här inom kort. Jag ska berätta något som är intressant. Det finns två NDA (sekretessavtal). Det finns vissa kurser som inte kommer att kräva ett NDA. Jag kommer att kalla dem skärmkurser Jag hörde en rad kurser som detta kommer att gälla för. INGET NDA för skärmkurser. Det finns en mjuk NDA för kurser som ligger över kurserna på skärmen, till en viss punkt för ZIM. Sedan finns det en hård NDA, som inte är alltför hård, bara cirka 2 sidor av vad den var från början. Den är utformad på det sättet, eftersom privat förhandlade kurser kan tas ut under 5 till 50 år. Därför har den arbetats om till ett annat sätt, med lite längre tid än den strukturerade utbetalningen. Jag tror att det finns ett nytt namn i stället för strukturutbetalning. Det finns en ny term för strukturutbetalning. Jag gillar tanken på att få en fast ränta, på en stort ”mother lode”-konto, och att det blir en årlig ränta som betalas ut kvartalsvis. Jag gillar tanken på att dessa pengar kan användas för de humanitära projekten, som vi vill göra. Vi talade om de humanitära projekten i de senaste samtalen. Vi pratade om det. Det är något vi alla bör tänka på. De privata förhandlingsbara kurserna är fortfarande tillgängliga. De är mycket höga för ZIM och alla andra valutor också. Så om ni inte har ZIM, kan ni fortfarande förhandla med de andra valutorna ni har.


Bruce:
Faktum är att när ni talar om era projekt, tala då om livslängden för projekten i termer om att det kan pågå längre er livstid, och hur ni planerar att strukturera det framöver, om det skulle inträffa. Om det pågår längre än er livstid så finns det några andra villkor som kommer att vara viktiga för oss. Som att skapa sysselsättning, arbetstillfällen och infrastruktur. Infrastruktur kan innebära ca 30 olika saker. Ni kan använda termen infrastruktur i form av det ni planerar att göra. Ni kan ta er an en stad, en by eller en ö, vilket jag eventuellt kommer att göra. Det kommer att innebära en hel del infrastruktur, en hel del nybyggnation, och en hel del ombyggnad. Det kommer att gå åt en hel del pengar för att göra det. Tänk i dessa termer.

Bruce: När det gäller själva kurserna. Oroa er inte för kurserna. Kurserna kommer att ta hand om sig själva. Jag vet att i den nuvarande situationen, kommer en stor del av utbetalningen att vara för humanitära projekt, och en del för er själva, så att säga. Säg att det som ska användas ska vara 80/20. 80% för humanitära och 20% för eget bruk. Denna procentsats kan vara för stor, när ni växlar in ZIM, då är 20% för eget bruk för mycket pengar. För mycket för bara er själva och er familj. Ni bedömer. Kanske den nya formeln bör sättas till 85/15. 85% för humanitära och 15% för er själva. Detta grundar sig på ett stort ”mother lode”-belopp vid tidpunkten för växlingen. Väldigt stort. Massor av nollor, men kommer ni ihåg när vi talade om idén med ett Gudskonto? Vi talade om tionde. Jag pratade om att jag skulle sätta 20% av min växling på Guds konto. Då skulle vi ge från det kontot, eftersom det alltid skulle få ränta, och det skulle alltid finnas där och kunna ges av. För egen del så pekar det mot att använda växlingen från andra valutor till mig själv, och kanske använda all ZIM-valuta för Guds konto. All ZIM-valuta för Guds konto. 100% går till humanitära projekt och utförandet. Om ni pratar om humanitära projekt och utförande, så kommer ni att bli samarbetspartners med dem. Ni kommer att samarbeta med dem. Ni kommer att arbeta med företag för humanitära projekt. Ni kommer inte bara att samarbeta med bankerna, utan med de människor ni väljer att anlita, och för att skapa de humanitära projekten med. Det kommer att bli stort. Den tidsåtgången kommer att stödja allt, när ni berättar hur långt ni kommer att gå med er finansiering i era strukturerade utbetalningar. Tänk i denna riktning. Tänka på det vid tiden för växlingen, i centren för inlösen.

Bruce: Vi väntar på att få 800-numren. Om vi får 800-numren kommer jag att göra det jag fått i uppdrag att göra. Jag kommer att lägga ut dem. Jag skulle se det som en ära, om jag skulle få siffrorna för att ge ut dem till samhället. Vi får se hur det kommer att fungera. Vi får se om de vill göra det. Det finns förmodligen andra sätt, men det är kärnan i det. Jag har hört mycket om att det är nära nu, och att vi kommer att få det fantastiskt de närmaste dagarna. Jag tror verkligen det. Det är vad jag hör och tror. Jag förväntar mig verkligen att vi får vår välsignelse före jul, de närmaste dagarna.

Bruce: Ikväll är det torsdag kväll, och mycket kan hända från nu och till nästa tisdag.

Tack alla lyssnare och alla nya lyssnare. Tack internationella lyssnare och alla som lyssnar på reprisen. Vi arbetar på att lyssna på nätet via en länk. Det är bara den 8:e, 17 dagar kvar till jul. Låt oss se, vad Gud kommer med för vår välsignelse. Tack alla här och i samhället. TACK, BIG CALL OCH BRUCE, KRAMAR

 

  1. Bruce: Tack för de innerliga, rörande orden du delade med dig av innan Intel-delen. Du rörde våra hjärtan och ni ska veta att vi ser upp till dig som ledaren i dinar-samhället, och en som ger sitt hjärta och själ till oss och andra, alltid med vänlighet och kärlek. Vi respekterar dig mycket för det. Kramar, Pinkroses.

 

Översättning: Margareta Jonåker – www.st-germain.se

 

 

Du gillar kanske också...