Vittra via Kerstin Eriksson, 6 september, 2022

Vittra Sol och måne!

Jag är Vittra och jag bor på jorden, som även Du bor på min fina vän.

Jag ser solen gå upp varje morgon precis som Du gör. Och jag följer månens väg över det mörka himlavalvet precis som Du gör också.

Vi dricker samma vatten, vi andas samma luft, våra fötter känner samma gräs, samma sand på stranden mot våra fotsulor.

Solen strålar värmer vår hud på samma vis, och vi är egentligen inte så olika?

Skillnaden är att ni har glömt vilka NI är!

Ert DNA fick en sjukdom för många tusentals år sedan, och då föll ni in i glömskan och där har ert dna slumrat och ni har vandrat hit och dit och sökt och letat efter ER själva.

För några små korn av minnet har överlevt livet i dvalan.

Många av er har blivit sökare, på grund av detta!

DNA´t som ni har fick en sjukdom, av besökare från en annan planet, som besökte er och hade med sig en egen form av virus. De visste inte ens att ni blev smittade, men tyvärr så blev ni det.

Sjukdomen yttrade sig som glömska.

Nu är det så att detta DNA har sakta börjat vakna under de senaste decennierna och för varje dag och för varje soluppgång så vaknar Ni lite bit för bit.

Varje soluppgång är en ny dags födelse! Denna nya dagen har aldrig sett dagens ljus förut! Och ändå så finns allt där…! Du finns där! Och du bär ditt uppvaknade DNA fullt med allt som du behöver för att leva i den nya tiden.

Den Nya Tiden är den vägen som är kärlekens väg. Den vägen som Ni glömde.

För mycket längesedan så hade ni en god kontakt med Er Moder Jord och flera kunde känna in henne. Hon gav Er goda råd och Ni kunde i gengäld hjälpa henne.

Månen erbjuder cykler, rytmer i ert liv. Om ni önskar så kan ni transformera era liv med hjälp av månen. Detta visste ni förut, för länge sedan innan ert minne föll i dvala.

När exempelvis månen är full, då kan ni jobba med era känslor, ni kan se in i era rädslor, de som håller er som mest fångna. När ni medvetet använder månens fulla ljus till transformation av era rädslor och oro, då kan ni också släppa taget om detsamma och bli skönt avlastade och slippa bära på det.

När månen är mörk, då kan ni önska er de frön som ni vill ska växa fram mot kommande fullmåne. Fast ni måste också vattna och älska era frön, ni får göra jobbet själva.

Allt förstärks på fullmånen, vad du än bär på just då och allt befrias när det är mörkt, då skall du släppa taget om det du inte önskar ha i ditt liv.

När det är mörker måne så kan du använda den tiden till exakt det du behöver.

Du kan bryta bandet till det som du inte längre önskar. Eller så bygger du upp nya positiva frön, dina drömmar om kommande framtid som du vill skall växa då månen strax växer och blir ljusare.

Månen är något som ni har blivit rädda för, för att ni inte förstår att den istället kan hjälpa er i er växande process.

När ni inte är medvetna om detta så kan ni vid fullmåne må extra dåligt? Ni bär på något? Som stress? Oro? Rädslor? Då kommer månen med sin kraft att sätta allt på ”sin spets” och ni ser i efterhand att det blev extra jobbigt kring just fullmånen?

När ni medvetet vill rena er, rena ert sinne, var ej rädda för månen kommer att hjälpa er, om ni önskar det!

Ni borde vara måna om er personliga och andliga utveckling som själar på Moder Jord och det erbjuds ett antal naturliga terapiformer, som Jorden och Månen och även Solen erbjuder.

Dessa är gratis, det enda är att ni måste förstå att Ni inte är ensamma. Ni ingår i ett enormt stort system, inte bara en cykel, det är flera hjul, både stora och små, och att inte inse det och till och med spjärna emot, kommer att ta mycket av er värdefulla energi.

Solen erbjuder, aktivitet, påfyllnad av energi, och belysning av vad som är viktigt för dig.

Och hur går solens terapi till?

Sol betyder dagtid och på dagen så passar det att göra vissa saker mer än på nattetid. Dagtid med sol, är det maskulina sättet att göra saker på, det är aktivt, torrt, varmt, problemlösande, vaket medvetande och det handlar om den materiella världen som du rör dig ständigt i som vaken under dagtid.

Du går ut i solen en stund och får ljus direkt på dig och sedan använder du dig mentalt av detta solljus under resten av dagen till att belysa dina göranden, detta göra att du kommer att känna in om du kan ”torka upp” i dina göromål, där det finns mer ”fukt” än vad du behöver!

Ett exempel:

Du lagar mat i ditt kök och det är dag. Det är något i ditt kök som du inte känner dig nöjd med och du kan inte sätta fingret på det. Så du ser solen skina ute och du går genast ut och får solen på dig i minst 15 minuter. Sedan går du in igen och känner solljuset stråla ut från din kropp. Andligt och intuitivt så kommer du nu får solens insikter berättade för dig.

Du lyser nu upp ditt kök med ditt nyligen uppladdade solljus och känner att du får till dig ett budskap:

Solen säger: Se ditt kök, du känner att något inte stämmer, och du har funderat på vad som skulle göra det bättre?

Solen fortsätter: Nu när du visar mig ditt kök så känner jag att du borde städa och sortera, du borde ha olika platser för de saker du använder mest och ha dem lättillgängliga. Du har sparat massor av saker du inte behöver och låter dem ta det främsta rummet. Så du behöver helt enkelt stor-städa och göra nytt utrymme till det du verkligen älskar i ditt kök. Då kommer din matlagning bli rolig igen, och det har du saknat länge.

Oj vad bra tänker du! Solen har hjälpt dig. Solen har olika partiklar som strålar och de följer med dig in där det är mörkt eller mörkare. Men du måste själv låta denna processen få jobba och du lär dig efter hand hur det fungerar. Och allt handlar om kärlek.

Du älskar solen, och ljuset, strålarna, andas in ljuset och älska det, sedan kommer du inomhus och andas ut kärleken och solens energi för du är elementet, lagringsplatsen av solljuset.

Detta är gratis, och kostar inget. Var så god och pröva!

Sedan ska du veta att din aura lyser i ett mörkt rum, du har ett alldeles eget unikt ljus kära vän och det är så otroligt vackert.

Men nu har jag berättat om sol och måne och om hur du kan få hjälp därifrån.

Jag älskar dig

Vittra

Du gillar kanske också...