Vladimir Putin via Inger Noren, 25 februari, 2021

 

Vladimir Putin, via Inger Noren

2021-02-25

 

Hej Inger, jag är Vladimir Putin och jag har fått lova att tala med dig. Jag vill få ut ett meddelande för att människorna måste få veta sanningen om vad som försiggår på Jorden och som påverkar mänskligheten.

Det har hela tiden påståtts att jag och många i mitt land, det ryska folket skulle ha något att göra med valet bland annat i USA. Det är inte sant. Jag var väldigt god vän med Donald Trump och vi gjorde mycket i försök att förminska det de mörka har och gör för folket i hela världen.

Jag blev ett väldigt stort hot mot dessa mörka och fick betala med mitt liv. Den person de visar upp nu är en hybrid som ser exakt ut som jag och det är känt att jag mördades av de mörka för att både jag och Trump motarbetade dem. Det är många som har försökt att döda Trump och hans familj, men de är väldigt skyddade av de från de högre rikena i Universum, precis som du Inger.

Du är en av de största uppstigna mästarna även fast du ser dig som den minste. Det är väldigt stort. Du är delaktig i en väldigt stor operation som innebär att få människorna att uppstiga till en högre dimension och du har uppfyllt mycket av dina stora uppdrag för människorna och i Universum. Din insats blir historisk och det är bra om folk får veta vem du är mästare.

Jag har inte haft några högre tankar om andra än mig själv, men nu har jag kommit till en station där det är en väldigt kärleksfull inställning till allt och alla. Detta har verkligen öppnat mina ögon för hur allt fungerar egentligen. Mitt land har fått stå tillbaka för mycket negativa krafter och som har inverkat negativt på befolkningen. Jag själv har medverkat en del till detta, men inte allt och på sista tiden försökte jag få de starka negativa på min sida så att de kunde se vad de var kapabla till. Tyvärr förekommer detta mörka på hela planeten, men det har hela tiden tillkommit mer ljus och på detta sätt fått en stor del av dessa mörka att lämna Jorden.

Ni ska veta att ni ljusarbetare och ljuskrigare har gjort ett alldeles fantastiskt arbete med att skicka detta ljus till alla delar och länder på Jorden. Från vår sida av väven kan vi se hur mycket ljus människorna har fått och även absorberat från de varelser som skickar dessa ljus-, och kärleksenergier.

Jag är så tacksam att jag har fått tala med dig mästare och jag förstår att många nu kommer att bli chockade som inte vet att jag har blivit mördad. Dessa mörka är väldigt desperata och deras respekt för dig mästare är stor. De vet vem de har att göra med.

Allt kommer att bli bättre. Människorna strider med sitt ljus för att få behålla sin planet och det är ett bra sätt att strida eftersom de mörka inte klarar av detta starka ljus och höga frekvens så länge till. Jag önskar en fantastisk uppstigning för alla på planeten Jorden.

Tack

Vladimir Putin

 

 

Stort tack. I kärleksfull tjänst. Jag Är

Du gillar kanske också...