Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 24 februari 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 24 februari 2021

 

The Most Powerful Portals You’ll Ever Access ∞The 9D Arcturian Council

De Mest Kraftfulla Portalerna Ni Någonsin Kommer Få Tillgång till ∞Det 9D Arkturiska Rådet, Kanaliserat av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har väckt så många av er till energiportalerna som ni har runt er och som vi kontinuerligt lägger till i er dimension för att förbättra vårt energileveranssystem. Vi vill också att ni ska inse att dessa portaler bleknar i jämförelse med de som ni kommer att öppna inuti er själva och runt omkring er när ni väljer att utnyttja dessa förmågor. Ni har tillgång till så mycket kärlek, glädje, överflöd, kreativitet, nedladdningar av information, aktiveringar, uppgraderingar och anpassningar, och vi vill inte att ni ska tro att ni måste vänta på oss, eller andra varelser eller kollektiv från hela universum, för att ta emot.

Vi vill hellre se att ni tror på er själva än att ni ger bort all er kraft till de som är som oss, även om det finns så många varelser och kollektiv i detta universum som verkligen vill hjälpa mänskligheten. I slutändan är vad vi strävar efter att skapa mästare där på Jorden. Vi vill att ni alla ska uppleva era egna mästerskap, och vi vill att ni alla ska kunna utnyttja de energier ni önskar hela tiden, på grund av er medvetenhet om era förmågor.

Bara sitt tyst med slutna ögon och tänk på att öppna en portal som kommer att ge dig vilken energi du önskar, vilka som helst uppgraderingar, vilken aktivering som helst, vilken vibration du vill ha. Ni har den här kraften hela tiden, och vi vill bara att ni erkänner det. Under tiden kommer naturligtvis Moder Jord, er sol och alla vi som är era cheerleaders i hela universum att hjälpa till, men vi vill bara hjälpa er att vänja er vid att ta emot. Vi vill att ni alla ska känna er mer i flödet, och vi vill verkligen att ni känner att ni förtjänar att få vad som helst som detta liv har hjälpt er att bestämma att ni önskar.

En av de bästa upplevelserna ni kan få där på Jorden just nu är att kalla fram energi och sedan få den energin att röra sig genom din fysiska kropp, låta den omge dig och fylla ditt energifält. Du kan göra det just nu. Du behöver inte vänta på oss eller andra varelser eller kollektiv och våra löften om vad vi kan och kommer att leverera till dig. Du behöver inte vänta på en dagjämning, ett solstånd eller någon annan portgång som du har under ditt kalenderår. Du kan öppna portaler med din vilja, och du kan ta emot när du är i ett avslappnat tillstånd, när du är öppen och möjligen till och med glad.

Vänta inte på att någon ska ge dig signalen som säger: ’Nu är det dags.’ Du bestämmer dig och visar för oss alla i de högre världarna vad du kan så att vi kan öka nivåerna och mängden energier som vi skickar i vår nästa stora leverans.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har haft glädje av att komma i kontakt med er. ”

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...