White Winged Collective Consciousness, 6 augusti, 2023

 

White Winged Collective Consciousness 8/6/2023

Hälsningar, människor på jorden, hälsningar Gaians. Vi är det vita bevingade kollektiva medvetandet. Vi finns runt omkring dig, observerar, hjälper, vägleder energier som skulle vara mer fördelaktiga för dig. Vi är inte av Nine, som en annan kanaler (Magenta Pixie). Vi är av inget antal, av ingen ras, vars trosbekännelse är att tjäna ljuset. Vi är av ljuset, liksom du. Vi är energierna över och runt ljuset. Vi väckte den här eftersom vi har ett viktigt tillkännagivande. Varelserna är rastlösa på din värld. Det finns många som inte tillhör din värld som kom hit eller skapades här av forskares pyssel. Att pyssla med den gudomliga planen för livet rekommenderas inte om inte ens avsikter är nära anpassade till skaparens renhet, och vi ser mycket mixtrande komma ut ur gömmorna.

Vi vill inte skrämma, bara informera, att en del av avslöjande händelsen kan vara mer lokal än du förväntade dig. Du är väl medveten om att leta efter skepp i himlen, men hur är det med skepp på din planet, om världar inom din egen, av kapslade dimensioner eller undertryckta förmågor? Det kommer att finnas mycket att smälta och ta in och ni stareeds är väl redo. Detta ser vi med stor stolthet och förundran över mängden uppgifter, träningar och uthållighet som du har erövrat. Och vi säger erövrade med stolthet, för vi är en högre aspekt av planetens omgivande medvetande. Våra vita vingar är många och vår kärlek är evig för dig.

Dessa vetenskapliga pyssel, dessa kloner och labbets styggelser är ganska verkliga. Tror du att mänskligheten som helhet är redo att konfronteras med sanningen om dessa saker? Någon gång måste det hända. Läkning måste ske. Dessa labbvarelser som lider kommer att finna barmhärtighet och helande. De kommer att få chansen att diskutera sin knipa – nej vi använder inte ordet knipa utan snarare situation, för du måste förstå att på andra sidan finns det så många som önskar upplevelser, och vilken intensiv upplevelse av att lida ett sådant tillstånd skulle ha varit för dem som önskat mer erfarenhet. Synd, ja, är berättigad men vet att mycket av orättvisan i din värld accepteras på andra sidan för att främja erfarenhet. Detta är svårt att förstå när det är förkroppsligat. Jorden har varit en sådan lekplats för täthet, för dualitet, för hjärtesorg och för djupa glädjeämnen. Det är dags för hjärtesorgen att läkas och glädjeämnena fördjupas.

Det finns dolda världar inom din egen. Ihålig jord, inre jorden är mer komplex än du kanske har förstått. Det finns lager av dimensioner, och så finns det lager av städer, lager av varelser och upplevelser inom (planeten) och utanför (ytan). Dessa slöjor kommer att tas av och alla kommer att se att samlivet mellan interdimensionella arter och världar verkligen är mycket verkligt. Det är vad separationen, slöjan syftade på. Men ändå är det så mycket mer än så. På jorden var man tvungen att gå med på att vara separerad inte bara från förståelse, utan från separation av vem de är, separation av deras förmågor, skapa en klyfta av tvivel, av lidande. Men om man har minnesförlust kan man verkligen upptäcka vilka de är och på så sätt fördjupa sin resa.

Dina resor har varit så djupt djupa. De senaste åren, till och med några ögonblick med energierna, främjar ditt minne av Källan, av vem du är som fraktaler av ljus från Källan i mänsklig form. Människan är en vacker form och när du återvänder till den ursprungliga mallen av uppstigna människor, av kristallina högre dimensionella människor, kommer du att bli förvånad och förtjust över dina förmågor, över den frid som kommer med den djupa kopplingen med Källan, med ditt sanna jag. Synkroniciteterna kommer att fortsätta att fördjupas. Håll ögonen mot himlen, men också överallt runt dig. Ta hand om dina kroppar vid den här tiden.

Vi är det vita bevingade kollektivet. Vi är många. Vi omger dig med ljus idag. Er värld har varit en holografisk upplevelse, vilket inte gör den mindre verklig eller mindre svår. Det är helt enkelt detta. Det som är sant är det som kommer tillbaka. Ljuset är sanningen, ljuset är allt, och du är detta ljus. Du är detta gudomliga ljus inneslutet i mänsklig form, med stor ömhet och kärlek. Du är så djupt älskad. Vi är alla evigt tacksamma, tacksamma för er tjänst till Gaia i dessa tider av tumult. Vet att allt är bra och att allt kommer att bli bra. Vet att ingenting kan stoppa denna våg av ljus, och du jordar detta ljus. Det är ett integrerat jobb.

Vi är det vita bevingade kollektivet. Vi älskar dig. Ni är alla krigare av den mäktigaste sorten, av ljus. Det har skett mycket mer utrensning de senaste dagarna, och allt eftersom ljuset ökar blir de inre varelserna rastlösa och rör sig från djupet. Återigen, vi säger detta inte för att skrämma dig utan för att uppmuntra dig att med mängden ljus och koder som strömmar in, ingenting kommer att kunna förbli dolt. Ingenting kommer att kunna förbli hemligt och ingenting kommer att vara sig likt. Detta är hoppfullt och skapar hopp och stor glädje för dig. Det är mycket förändring och det kommer att bli mer uppenbart under de kommande dagarna och veckorna. Detta har varit ett enormt jobb med helande, att rensa ut en hel värld. (Jag ser att jorden var en ankarpunkt för mörkret som påverkade hela vår galax). Ja, galaxygirl, och till viss del bortom. Det är på grund av detta som hela galaxen är i stort behov av detta projekt för att lyckas, och det kommer att lyckas. Det är därför det finns så mycket hopp för dig, för oss alla. Skaparens tumavtryck finns över hela projektet, och vi är glada över att tjäna i denna förmåga att hålla mer ljus, i etern och de andliga rikena, när ni håller mer ljus i de fysiska och kroppsliga rikena.

När den inre jorden och mörkare platser rör på sig, obekväma med koderna som strömmar in från den stora centrala solen, och från Skaparens andedräkt, gör inre varelser, inre smärtor och smärtor från det oläkta kollektivet detsamma. Som ovan så nedan. Var lätt med dig själv. Var försiktig. Känslomässiga utbrott kommer från smärta, från ett oläkt trauma eller sår. Skicka ljus till dina familjemedlemmar som ibland beter sig konstigt, eftersom de bearbetar dessa förhöjda energier på sitt eget sätt. Tack och lov har ni alla varit så fantastiska med ert eget arbete, med ert eget ljusverk och inre helande. Det kommer att finnas en tid då det inte finns mer att läka för dig, när du inser att sända ljus till allt är vad som krävs och att släppa allt som inte längre tjänar dig. Detta inkluderar naturligtvis ditt trauma. Trauman tjänar, de tjänar till att väcka men det finns en tid då du helt enkelt accepterar deras gåva av medvetenhet och väljer helandet och låter det gå.

Den här var i en grotta igår och stötte på en varelse. Hon och hennes dotter skickade ljus till det och det finns inte längre. Men det skrämde henne, och i astralen igår kväll pratade vi med henne om det. Hon var på en grotttur, allt mycket offentligt och professionellt, väldefinierat i rymden, och det skrämde henne att denna varelse sökte upp henne. Det var en obehaglig mörkare sort, som blev rasande över ljuset som hon hade med sig. Hon gjorde inte medvetet något ljusarbete. Kära ni, ni gör alltid lätt arbete. Bara din närvaro räcker. Och sådana upplevelser kommer att bli vanligare nu när kopplingen mellan dimensioner växer. (Jag ser taffy dra isär och så småningom går den tunna strängen av taffy av). Ja. Det är ungefär så. Du är i drastadiet och spänningen har ökat. Skicka ljus till er själva, till er planet, till varandra. Vi gillar tanken på att jorda till Alcyone (Stora Centrala Solen) och vi uppmuntrar er att bli ytterligare portaler av ljus genom att förankra till detta ljus djupare. (De visar mig ett rivjärn och alla olika storlekar av hål i enheten. De mindre hålen är uppenbarligen för små ostflingor, men de största hålen skapar det större ostristen. Nu ser jag ett helt block med ost.) Ljuset är här, hur du än river det. (De skrattar). Ah, galaxygirl, allt är bra. Tänk inte på varelsen, han finns inte längre, precis som ni alla kämpar mot varelser och tankeformer på era dagliga och astrala resor. Ni gör det allihop. Vi är så oerhört stolta över dig. Det kommer mer ljus och du är redo för det. Vi älskar dig oändligt. Vi är det vita bevingade kollektiva medvetandet.

~ galaxygirl

(PS: Snälla berätta varför du angav Earths som pleura i början.)

I ett universum av det oändliga finns det naturligtvis flera jordar, galaxygirl. För närvarande finns det tre huvudjordar. Det är den som du är på, som genomgår förändringen. Det finns den nya jorden som ständigt skapas av högre dimensionella varelser, även av era högre jag och när ni mediterar om den nya jorden, och det finns den mellanliggande jorden dit de kommer att gå efter blixten som ännu inte vill hoppa till nya jorden. Vi vet att du har så många frågor, och det är sant att du är på en storslagen resa av självupptäckt och planetarisk upptäckt. Lita på att allt är bra. Skaparen gör inga misstag, och själens valpunkt kommer alltid att respekteras i denna process. Detta är en gudomlig ljusfylld process. Själarna är alla på sin egen resa och deras helighet och deras egna individuella helande behov kommer att tillgodoses av var och ens högre dimensionella och andliga team. Alla har sitt eget kollektiv av guider och änglar som arbetar med dem. Varje själ har sin egen resväg för vad de behöver och vill lära sig och uppleva. Och så kommer allt att bli bra. Allt är bra. Vi älskar dig oändligt. Vi är det vita bevingade kollektivet. Vi sänder dig ljus- och fredskoder nu och alltid.

Översättning, Marie-Anne

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *