Yahyel: Utomjordisk övervakning av Jorden, 9 juli, 2023

Yahyel: Utomjordisk övervakning av Jorden

2023-07-09
Fråga. Övervakar och samlar utomjordingar information om människor?
Hej, Shivai, jag är Tahinio från Yahyel. God dag.
Jag välkomnar dig till oss nu för denna frågestund. Vi svarar alltid gärna på dina frågor efter bästa förmåga. Det är glädjande och en passion för oss att göra det.
Med det sagt ska vi hoppa direkt till det aktuella ämnet. Ja självklart, vi övervakar er hela tiden, bokstavligen, 24/7 som ni säger.
UTOMJORDISK AGENDA
Att samla in analytisk data om alla projekt av detta slag är avgörande för en smart och effektiv process mot våra mål. Som nämligen är:
1. Att hjälpa mänskligheten med medvetandets uppstigning i er värld så smidigt och snabbt som möjligt. Vi förnekar inte varelserna i er värld de lärdomar och utmaningar som de valde att ta sig an, i denna dimension vid denna tid.
2. Vi rör oss mot en öppen/ första kontakt med er civilisation. Den punkt då de allra flesta varelser i er värld vet att vi är här, vet att vi är här för att hjälpa, och era regeringar kommer till största delen att bli sanningsenliga och öppna om vår närvaro.
UTOMJORDISK ÖVERVAKNING
UTOMJORDISK ÖVERVAKNING AV ER VÄRLD ÄR VANLIG, DE VIKTIGASTE TIDPUNKTERNA VI ÖVERVAKAR ÄR:
1. En kollektiv vibrationsfrekvens är väldigt enkelt för oss att mäta i er världs vibrationsfrekvens. Vi har apparater som mäter de elektromagnetiska vågorna i er värld. Detta i kombination med en teknik som mäter ljusets frekvens runt er planet, ger oss en ganska exakt förståelse av var ni befinner er i varje givet ögonblick.
Denna frekvensavläsning visar oss tydligt hur ni rör er uppåt på kurvan till en fullfjädrad fjärde densitets verklighet.
2. Vi övervakar också era kollektiva och individuella övertygelser. Till övervägande del är detta en organisk process, där vi ansluter till era energifält telepatiskt med vårt medvetande. Vi kan göra detta kollektivt och individuellt. Härifrån är det ganska lätt för oss att observera hur er ståndpunkt är. Vi gör detta regelbundet vid olika tidpunkter under dagarna och året. Det finns tillfällen på dygnet då ni är mer anslutna till gamla inaktuella övertygelser. Och tider då era medvetanden är mer expanderade. Genom att följa dessa fluktuationer över tid, får vi en god förståelse för den större bilden.
3. Bortsett från detta övervakar vi alltid de stora händelserna i er värld för att se hur ni reagerar på utmanande situationer. Detta är kanske en av de viktigaste faktorerna för att förstå var era kollektiva sinnen befinner sig. För det är i de mest intensiva situationerna som era ”sanna färger” tenderar att synas.
ÖPPEN KONTAKT OCH UPPSTIGNING
Tänk på att vi inte dömer er. Ni lever på ett utmanande plan och har plockat upp många begränsande övertygelser och sätt att arbeta från era förfäder som inte tjänar er.
Nu när ni har en djupare klarhet i hur vi övervakar er verklighet, har ni en större förståelse för vad ni behöver arbeta med för att påskynda en öppen kontakt och uppstigningen av er värld.
Vi kommer att möta er Jordmänniskor i ett annat nu, God Dag!
Kanal: Johnathan Trinity
No photo description available.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *