De Uppstigna Hästarna via Jahn Kassl, 10 juli, 2023

Guds plan är tydlig!
Jahn J Kassl 2023-07-10
Dystopier kan inte längre förverkligas!
Älskade människor!
Du är i GUDS händer! Var alltid medveten om denna oförgängliga och eviga sanning: DU ÄR I GUDS HÄNDER! På detta sätt kommer du att bemästra denna tid säkert och med tillförsikt, eftersom GUD är vid din sida och mitt i ditt liv.
• Oroa dig inte för liv eller död, för ditt liv är evigt.
• Hamna inte i dystra dagdrömmar eller dåligt humör, för din eviga själ är osårbar.
• Var inte rädd för framtiden, för dina handlingar i nuet kommer att leda till det önskade resultatet.
Dystopier kan inte längre förverkligas!
Dystopierna kan inte längre förverkligas på denna Jord! De mörka makternas dröm om att förvandla livet på Jorden till en mardröm för människor, kan inte längre genomföras. Verkligheten hos en omedveten mänsklighet, optimerad av artificiell intelligens, är utesluten för den tidslinje du har valt! Även om dessa scenarier just nu hotar din vardag: så står GUDS PLAN FÖR JORDEN FAST!
Idag pekar tecknen på en ljus förändring, och stormen som är redo att sätta stopp för det pågående ”som inte är ljust”, har redan släppts lös. Det som tidigare bestämdes på nivåer av den fjärde och femte dimensionen, bestäms nu på nivån för den tredimensionella densiteten av skapelsen.
De strider som redan avgjorts på högre plan, utkämpas nu här på Jorden. Långt innan den sista striden släpptes lös här på Jorden, var kursen inställd på en positiv utveckling i de mer subtila dimensionerna 4D och 5D.
Nu drivs pelarna i för den nya Jorden! Och det görs på ett milt sätt, på ett sätt som undviker ett världskrig eller till och med denna civilisations undergång. Störningar sker, men katastrofer som sveper iväg och slukar allt, är inte längre en del i omvandlingen av världens problem.
Den tiden är förbi, eftersom många människor har lärt sig sina läxor och har förstått att de idag måste stå upp på ett annat sätt, försvara sig och ta avstånd från de skadliga aktiviteterna.
Väntar på väckarklockan
Att svara på hat med hat eller våld, är inte längre aktuellt. Och människorna har loggat ut från systemet, det finns där inte längre.
Många, även om de knappt visar något, fortsätter att spela sin roll i systemet obemärkt. Dessa människor väntar på den globala väckarklockan och på att den kritiska massan hos människorna ska uppnås.
Denna kritiska massa bildas dag för dag genom de medvetandeprocesser som GUD utlöser inom människor. Det är därför det blir fler och fler i detta oumbärliga grundarbete och förberedelser, för den höga smällen sker i det tysta.
När den kritiska massan är nådd kommer du att resa dig på ett sätt som tidigare var otänkbart, och säga ditt kollektiva mänskliga NEJ till alla Elitens planer.
Det gamla systemet kommer att förlora sina slavar, för ditt förnekande är genomgående, kommer tydligt att kommuniceras och backas upp med handling. I slutändan kommer de krafter som skapade en icke-mänsklig framtid för dig att förgöra sig själva. Oenighet, osämja och avundsjuka är de första och synliga tecknen på detta.
Denna dag med mänsklighetens egen styrka är inte långt borta. Därför är din framtid säkrad och den är ljus! Jorden kommer själv att skala av sig manteln av destruktiva krafter, och människor kommer att bryta sig loss på denna matris.
Det vi väntat på kommer att hända.
För även om övergången sker genom GUDS omsorg, så är vissa händelser nödvändiga för att kunna säga adjö till det gamla och låta det nya att födas.
Men du är omhändertagen, skyddad och vägledd genom denna tid – av GUD och av din allvetande SJÄL.
Var i kontakt med dig själv och håll dig i GUDs famn.
Slutet blir den nya början.
Med oändlig kärlek,

DE UPPSTIGNA MÄSTARNA

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *