Yahyel: Utomjordiska civilisationer besöker för närvarande Jorden, 10 juli, 2023

Yahyel: Utomjordiska civilisationer besöker för närvarande Jorden.

2023-07-10
Hej, jag heter Tahinio, God Dag.
Vi kommer att besvara din fråga, men först vill vi påpeka felet i den. Det finns ingen verklighet utanför dig. Det finns många verkligheter inom dig. Världen du ser omkring dig skapas i ditt medvetande från ögonblick till ögonblick.
Frågan är egentligen – vilken verklighet vill du förflytta dig till. En verklighet med en utomjordisk civilisation, med tio, med hundra eller mer?
Det finns troliga sannolikheter för vart er civilisation är på väg vid denna tid. På grund av kollektiva övertygelser, de erfarenheter människor har och kommer tillbaka med, berättelser och vad människor plockar upp från andra. Ni formar tillsammans er drömverklighet som ni kallar Jorden.
UTOMJORDISKA CIVILISATIONER
Det finns ungefär fyrtio huvudcivilisationer som besöker ert plan just nu, i den ur vår synvinkel aktuella tidslinjen.
Många av dem är som ni själva, humanoida till utseendet, två armar, två ben, stora huvuden, vanligtvis något större än era. Fast några med lite mindre. Vissa är vad ni kan kalla insektslika till utseendet, med en extra uppsättning av det ni kallar ben. Vissa är amfibiska, och detta är kanske en av de största skillnaderna ni kommer att notera.
Det finns också många andra civilisationer, medvetna varelser och kollektiva sinnen som övervakar och kollar in er verklighet då och då. Även om siffran fyrtio som vi initialt angav, eller kanske fyrtioen för att vara korrekt, är civilisationer som är starkt involverade i Jordens uppstigning, i en eller annan form nu.
VILKA ÄR DOM?
Några känner ni väl till, som t ex Yahyel, Shakani, Sirianer, Arkturier, Plejadier och från Orion. Och naturligtvis har vissa av dessa system mer än en civilisation kopplad till dem. Under de kommande månaderna kommer de olika civilisationerna inom de olika systemen att börja identifiera sig.
Förstå nu att det kommer att bli många framträdanden under de kommande månaderna. Några av dessa fyrtio som stannat kvar i bakgrunden, kommer nu att börja träda fram och ge sig till känna.
Vissa kommer fortfarande att förbli i bakgrunden tills tiden för öppen kontakt kommer, då många avslöjanden ska göras kända för er värld. Tillsammans med vad ni kan kalla en mer exakt förståelse av er Jords sanna förflutna.
SPÄNNANDE TIDER
Så det är spännande tider, ni kommer till en fas i er verklighet där ni kommer att börja se den större bilden. Och börja förstå mer om de civilisationer som har funnits med er hela tiden.
Vi föreslår att ni ägnar stor uppmärksamhet åt mediabevakningen av UFO/UAP-fenomenen under de kommande veckorna och månaderna, eftersom några av dessa civilisationer kommer att avslöja sig själva på anmärkningsvärda sätt.
Vi är Yahyel och vi älskar er Jordmänniskor. Shivai loggar ut nu. God Dag.
Kanal: Johnathan Trinity Martin

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *