Yeshua – Vår Gemensamma Uppstigning (Lita På Er Själva), 10 augusti, 2021

Yeshua, 10 augusti 2021
Vår Gemensamma Uppstigning (Lita På Er Själva)
Vår-gemensamma-uppstigning-lita-på-er-själva.
Hälsningar mina kära älskade själar!
Idag ska vi fortsätta vår konversation om det sjätte chakrat, och avslöja för er dess andra egenskaper.
Detta chakra fungerar som en förbindelse mellan ert mänskliga och Gudomliga väsen. När ni har aktiverat ert tredje öga, återstår bara ett sista steg för er direkta kommunikation med de Högre Krafterna i Universum.
Och idag kommer vi att prata om vad ni måste göra för att maximalt aktivera ert chakras förmågor. Först och främst måste ni komma ihåg att den ”närande miljön” för detta chakra är Ren Villkorslös Kärlek – dess ursprungliga energi.
Så snart ni lär er hur ni ska leva, att ständigt vara i flödet av Kärlekens energi, börjar de förlorade funktionerna i ert tredje öga att återställas ganska snabbt.
Jag vet att vissa Uppstigna Mästare uppriktigt tror att de kan hjälpa människor att öppna sitt tredje öga och gör det till och med det frivilligt, men de är inte kapabla, kära ni, att kontrollera ert emotionella tillstånd och era energinivåer hela tiden. De kan bara ge er en stark impuls mot er fortsatta andliga utveckling, men det huvudsakliga arbetet hänger fortfarande på er.
Ni kan ta denna chans och behålla den andliga tillväxt som har initierats, eller så kan ni, i hopp om att allt blivit gjort för er, fortsätta att leva som ni tidigare har levt, utan att göra några ansträngningar för er självutveckling. Och det är den största faran med sådant bistånd utifrån.
Lita på mig, kära ni, Uppstigningen av den mänskliga själen är en mycket individuell process som sker olika för varje person – i sin egen takt och när tiden är inne.
Varje artificiell inblandning i ert energifält, särskilt när sådana heliga saker som att öppna och aktivera era chakras, blir en massproduktion, kan det skapa obalans i ert psykologiska och känslomässiga tillstånd och även i ert fysiska tillstånd. Och som regel hjälper det inte med er avancerade utveckling på er andliga väg.
Det kan liknas vid att köpa ett diplom från ett andligt ”universitet”, det skulle inte öka era kunskaper och färdigheter.
Och det sista jag vill berätta för er idag.
Försök att hålla era tankar rena och låt inte er observanta, kritiska hjärna analysera aktuella händelser och mänskligt beteende. Det är precis det som försenar de flesta människors framsteg.
Håll kvar alla tankar av dömande, kritiserande och missnöje tills de inte längre är fyllda med negativa energier. Det är mycket viktigt, kära ni. Det är er automatiska reaktion på aktuella händelser som förorenar era subtila kroppar, och inte tillåter er att stiga upp till den höjd som er Själ strävar efter att nå.
Vi stannar där idag.
Yeshua som älskar er av hela sitt hjärta, har talat med er idag.
Översättning Ulla Krogh

Du gillar kanske också...