Mike Quinsey Kanaliserar Sitt Högre Jag, 6 augusti 2021.. 

 

 

Mike Quinsey 6 augusti 2021.. 

 

Många förändringar sker på Jorden när de gamla sätten ersätts med de som är mer i linje med era behov att röra er med nödvändiga förändringar. Som ni nu upptäcker, är mycket som ni har tagit för givet och tjänat er väl, inte längre tillräckligt för den avancemangsperiod som ni nu har gått in. Tänk på att sådana förändringar är normala efter slutet av en solcykel. Vibrationerna fortsätter att lyfta er och ger er alla möjligheter att höja er egen. Vissa av er kommer att ha svårt att hålla så höga nivåer men det kan förväntas, eftersom ni inte alla är på samma utvecklingsnivå. Det finns ingen skam eller anledning att bli besviken om du kämpar för att behålla en positiv inställning och inte kan lyfta dina vibrationer, eftersom många själar är som du och med tiden går du framåt och får all hjälp med att göra det.

För er som har kommit till en nivå där ni kan hålla era positiva vibrationer finns det dock mycket att se fram emot. Det här är svåra tider för de flesta av er men det finns ingen anledning till varför ni inte skulle kunna upprätthålla en högre vibrationsnivå och hålla den när ni förbereder er för Uppstigning. Vi vet att det låter konstigt att få råd att fullt ut fokusera på er utveckling men det är en tid att sätta sig själv först. Den senaste cykeln ni just har avslutat erbjöd dig chansen att förbereda din uppstigning och du bör ta den. Det kommer att dröja länge innan ett sådant tillfälle åter uppstår där varje själ har lika stora möjligheter att stiga upp om de har avancerat tillräckligt. Även nu finns det fortfarande tid att höja dina vibrationer men det kommer att kräva stort engagemang för att uppnå det. Du får hjälp av dina guider så snart du har fattat beslutet att förbereda dig för Uppstigning, men låt också din intuition vara din guide och du kommer att ha alla chanser att lyckas.

Din trosvärld kan inte längre hjälpa dig, och det är därför vi ber dig att helt koncentrera dig på din egen väg och inte bli distraherad av andra händelser. Genom att visualisera din väg kommer du att sätta dig själv över de lägre vibrationerna som finns runt omkring dig. De mörka har gjort allt i sin makt för att hålla er alla i mörkret och distrahera er, men de kommer att ha liten framgång medan ni behåller era högre vibrationer. Var säker på att Ljuset är ditt skydd, och om du fortsätter att lyfta dig upp dig kommer du att nå en punkt där du är utom räckhåll. Framtiden kallar på dig och är mycket vackrare och mer harmoniserande än du kan tänka dig.

Du behöver knappast få berättat att klimatförändringarna sker och att dina normala väderförväntningar kastas in i kaos. Förändring är oundviklig när du går in i högre och högre vibrationer, och du har blivit varnad för att vara förberedd vid många tillfällen. Det du upplever är ganska normalt under den tid du nu befinner dig i och det kommer att jämna ut sig när förändringarna tar in det nya och gör sig kvitt det gamla. Genom pandemin har du ”tvingats” titta på vad du gör och hur du gör det och om det fortfarande är relevant. Många inser att förändringar är nödvändiga om ni ska röra er med tiden. För många orsakar förändringarna stora olägenheter och svårigheter men alla kommer att gå över i god tid, och en ny period kommer att komma igång som är mer acceptabel.

Tappa aldrig modet och gör ditt bästa för att se till den ljusa sidan då mycket bättre tider närmar sig. Vi vet att det är lättare sagt än gjort men det sista du vill göra är att omedvetet hjälpa de Mörka att fortsätta med sina försök att hålla kaoset igång. Genom att hålla dig positiv kommer du att neka dem all hjälp de kan få från dina energier när de faller ner i vibrationer. Ljusstyrkorna har mycket större framsteg när det gäller att stoppa de elaka handlingar som de mörka har utfört. Det kommer att ta tid innan framgången bekräftas men era allierade är på god väg att göra omfattande gripanden som hjälper till att begränsa deras verksamhet. Ju svagare de är desto mer framgång kommer Ljusstyrkorna att uppnå.

Ni har hållits i en tidsförvrängning så länge att ni ligger långt efter den nivå av framsteg ni borde ha nått nu. För närvarande sker dock förändringar som i hög grad hjälper er att driva er till en nivå som kommer att förändra er livskvalitet till det bättre. Det finns så mycket som redan finns på ritbordet som helt enkelt väntar på en finansiering och avsikt att införa det så snart som möjligt. Ni visar verkligen tecken på att ni kommer ut ur era Covid19 -upplevelser, och mycket kommer att ha lärts som kommer att påskynda era framsteg in till en ny period med välbehövliga förändringar. Men det finns så mycket ojämlikhet i hela er värld, det kommer att ta lång tid att rätta till det.

Frågorna håller på att komma till sin spets och de kan tas upp och påbörja den svåra uppgiften att få tillbaka jämlikhet. Skillnaderna mellan nationerna har medvetet åstadkommits av de Mörka, och har inte hjälpts av bristen på uppdelning av världens överflöd. Läkemedelsföretagen har till exempel monopoliserat sina marknader och avstått från många naturläkemedel för att minska konkurrensen och koncentrera sig på penningmarknaden med ofta högt uppblåsta priser. Naturläkemedel ger liten vinst och sätts åt sidan av den anledningen. Vinst är inte ett smutsigt ord men kan vara extremt orimligt när girighet kliver in. Ert penningsystem förändras dock och det kommer att vara föregångaren till bättre saker som kommer.

Ni har verkligen en hektisk period som kommer upp med så mycket att hantera, som en efterdyning av effekterna på livet i allmänhet på grund av Covid19 och allt som det har inneburit. Det har vänt upp och ner på saker och med de jordförändringar som fortfarande sker tillsammans med det som påverkar klimatet har livet varit under svår stress. Vi känner med er knipa och förändringar är oundvikliga och ofrånkomliga men vi hjälper till där vi kan.

Jag lämnar er med kärlek och välsignelser, och må Ljuset lysa upp era dagar och er väg till fullbordande. Detta budskap kommer genom mitt Högre Jag, mitt Guds Jag och varje själ har samma koppling till Gud.

 

I kärlek och Ljus.

Mike Quinsey.

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

 

Du gillar kanske också...