Yeshua – Vår Gemensamma Uppstigning och Gudomliga Scanner, 2 september, 2021

 

 

Hälsningar, mina kära älskade själar!

Idag fortsätter vi vårt samtal om den atmiska kroppen och dess motsvarande sjunde chakra.

Jag ger dig ytterligare en övning, som gör att du kan känna dem samtidigt.

Det skulle vara mycket användbart att kunna känna vibrationerna och inte slösa din tid på att läsa onödiga kanaliserade meddelanden och böcker, som nu visas på Internet i stora mängder.

Jag ser, kära, att det för många av er är en överdriven mängd information, som för det mesta inte presenterar verklig kunskap och blir ett hinder på vägen för er andliga tillväxt.

Det är därför din förmåga att differentiera verklig kunskap, som bär de högre vibrationerna från de högre makterna, från de många imitationer som dikterats av astralvarelserna på sistone, är din huvuduppgift.

Varför återkommer jag till det igen och igen? För jag ser att de astrala varelserna har blivit väldigt aktiva på sistone, förstår att deras tid håller på att ta slut.

Ju snabbare en människas medvetande förvandlas och når det gudomliga planet, desto högre blir hans vibrationer, desto mindre chanser är det för den lägre astralens varelser att nå honom – de kan inte höja till en sådan persons vibrationer.

Men det finns fortfarande väldigt få sådana människor, och de astrala varelserna inledde en riktigt febril aktivitet för den så kallade ”upplysningen” av människor.

För att spara din tid, energi och, viktigast av allt, för att behålla renheten i ditt energirum, skulle jag vilja föreslå dig ytterligare en övning, som skulle hjälpa dig att urskilja de verkliga budskapen från de högre makterna.

Låt oss kalla det ”Gudomlig Scanner.”

Och detta är vad det betyder.

Varje gång du öppnar något på datorns skärm eller i den tryckta boken lägger du in texten du har sett i ditt sjunde chakra och försöker sedan flytta in i din atmiska kropp.

Känn om den accepterar eller förkastar det.

Det kommer att skanna informationen om närvaron av den gudomliga principen i den, ett annat ord kommer att avgöra vibrationsnivån.

Och lyssna sedan noga på dina känslor.

Om din källa verkligen bär inom de högre vibrationerna och informationen, mottagen från de högre krafterna, skulle du känna saligheten flyta genom din kropp.

Dina övre chakran, sjätte och sjunde, skulle fyllas med värme och börja pulsa.

Du kan också känna pulsationer och värme i hypofysen.

Det är precis så de fångar de högre vibrationssignalerna som skickas av din atmiska kropp.

Men om denna information har mottagits från det astrala väsendet, kommer dina övre chakran inte att svara på något sätt. Du kommer inte att känna några fysiska uttryck.

Naturligtvis, mina kära, jag förstår att en sådan metod inte är möjlig för er alla ännu.

Men tro mig allt är i dina händer, och med tiden skulle du kunna utveckla dina subtila sensoriska organ och de skulle vara lika påtagliga som din syn, hörsel och luktsinne.

Och de nya energierna, som fyller jorden och alla era kroppar, hjälper mycket, förvandlar era kroppar och ert medvetande och tar dem till nästa nivå av varelse.

Yeshua, som älskar dig av hela sitt hjärta, har talat med dig

Du gillar kanske också...