Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 2 september 2021

 

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 2 september 2021

 

Uppgraderingar, Aktiveringar och Nedladdningar från Solen

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi letar alltid efter nya och bättre sätt att leverera de senaste uppgraderingarna, aktiveringarna och nedladdningarna till er som ni behöver för att fortsätta där på Jorden med allt ni behöver för att stiga upp och för att hjälpa andra i deras  uppstigningsresor. Vi har arbetat med er sol för att ge er mer av dessa energier som ni behöver, och er sol gör redan enormt mycket servicearbete för er, men är alltid villig och öppen för att hjälpa till med nya projekt och nya strategier.

Och det senaste partnerskapet som vi har gjort med er sol handlar om att ge er mer av livets historia på Jorden för er och för alla Jordbor i de nedladdningar ni får. Detta kommer att hjälpa er att skapa mer en känsla av enhet inom er, eftersom ni kommer att förstå hur ni hamnade där ni är idag på jorden som ett mänskligt kollektiv. Uppgraderingarna som er sol har gått med på att hjälpa till med avser era fysiska kroppar och deras förmåga att hålla mer ljus, mer kärlek, mer högfrekventa energier inom dem. Aktiveringarna är av ert hjärtchakra och högre hjärtchakra, för som ni kan se genom att se er omkring i er värld behövs det mer ovillkorlig kärlek.

Och ni som redan arbetar med att bli mer kärleksfulla kommer att få lite hjälp. När ni känner att kärlek kommer från ert inre är det lättare att stanna kvar i det utrymmet än om ni måste trolla fram det hela tiden eftersom det inte finns något runt er som fungerar som en katalysator för det kärlekssvaret inom er. Och så, att ha dessa aktiveringar hjälper er att vara kärleken som ni verkligen är mer av tiden, oavsett vad som händer eller inte händer runt omkring er och inuti er.

Det här är mycket, allt på en gång, vi vet, men vi förstår också önskan hos dem som vill stiga upp och spela en större roll i uppstigningen av det mänskliga kollektiva medvetandet. Och ni som är villiga och kapabla kan verkligen ta till er det som sänds till er, så att säga, och använda det för att främja en miljö där på Jorden av enhet, av villkorslös kärlek och spridning av ljus runt omkring.

Ni kan ha upplevt en del rensning under de senaste veckorna och månaderna, en del renande, för att förbereda er för detta nästa steg på er resa. Och vi inbjuder er bara att inse att ni är redo, och det är dags, och det är ni som har valt att vara vakna nog för att ta emot denna överföring, och det betyder att ni är redo att gå längre i era ledarroller där på Jorden. Och era andra Jordbor är redo att ta emot mer av det ni har kunnat använda under denna livstid, och det är enormt. Det är att student och lärare möts i stor skala för att åstadkomma massiva förändringar där på planeten Jorden.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...