Talking Wind via Ann Dahlberg, 29 oktober, 2018

Talking Wind

Måndag 29 oktober 2018

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Talking Wind och jag har kommit för att ge er ett speciellt budskap. Jag vill att ni ska veta att jag är en gammal indian från de äldre böckerna. Faktum är att inga böcker skrevs under min tid. Vi levde i frihet i naturen och vi älskade varje centimeter av vår kära Moder Jord. Jag älskar att säga att vi verkligen uppskattade hennes många gåvor. Hon är en underbar Moder som sköter om alla sina barn, det spelar ingen roll hur de ser ut. Hon älskar dem ändå. Det är den sanna kärleken, den verkliga essensen av kärlek. Jag också, jag älskar Er alla. Jag har följt er under många århundraden och jag har sett era framsteg och jag har sett era misslyckanden. Misslyckandena har utvecklats och vänts till något gott. Motsatsen har man också kunnat se och ibland har det blivit mycket skrämmande. Men med hjälp av era kära vänner från andra sidan har ni kunnat växa i er mänsklighet. Så vi ser båda sidor av era framgångar och misslyckanden nu. Mänskligheten växer, växer i medvetenhet. Vi ser nu en ny sida av den kollektiva mänskligheten. Det strömmar av ljus från dess inre. Jag älskar att säga att jag är en del av er. Jag älskar att säga att jag har kämpat med er. Jag älskar att säga att vi är ”ett” och som ”ett” kan vi fullborda vår mission. Vår mission att stiga in i ljuset.

Jag har följt er mina kära vänner och jag har sett era framgångar med er själva. På varje del av planeten har en utveckling ägt rum. Den har inte alltid varit klar och vis men det har ändå skett. Nu är det tid för att låta det klara och visa leda oss framåt och utveckla vår värld till en kärleksfull och vis energi som stödjer hela planeten. Hela planeten utvecklas nu till ljus och vi blir ”ett” med vår själsfamilj i rymden. Vi kommer från olika ställen men vi är ändå ”ett”. Jag har er alla så kära, det är en stor dag för mig och min själsfamilj att se hur ni alla så snabbt gå framåt till ljuset. Vi väntar med en stor känsla av kärlek och spänning på er ankomst. Vi ser att ni kämpar med er själva och er medvetenhet. Vi ser att er värld börjar att öppna upp och att stora ljusdammar vilar lite här och där på er Jord idag. Det är stora portaler av ljus som nu är öppna och klara för användning. De vilar i sin medvetenhet för att tas i bruk av den växande medvetenheten runt omkring dem. Er värld håller på att öppnas upp, er värld utvecklas nu, det är en underlig och underbar tid tid som närmar sig. Jag vill att ni ska veta att inget har hänt som inte skulle hända. Allting är bara som det är. Ni behöver inte göra något för att rättfärdiga er själva. Ni behöver bara vara och växa i er medvetenhet. Det är i er växande medvetenhet som ni förändrar er själva och den värld ni lever i.

Var snälla och notera att det är i er egen medvetenhet som ni är till störst nytta för den värld som ni lever i. Det är ert eget arbete med er själva som ni förändrar världen. Ni är förändringen kära vänner, ni är förändringen och tillsammans blir det stort. Så ta tid att utveckla er egen medvetenhet och ni förändrar världen, det finns inga genvägar, det här är vägen till fullbordan.

Det är en ära att få tala med Er och jag önskar er ett sant och trovärdigt hjärta.

Jag älskar Er

Talking Wind

Du gillar kanske också...