Ishvara via Ann Dahlberg, 22 april 2024

Ishvara via Ann Dahlberg
22 april 2024
Kanal Ann Dahlberg
Jag är Ishvara och idag vill jag prata lite om hur det är att vara en utomjordisk varelse på Jorden.
Det finns faktiskt ett antal sådana även om de inte är så många. De flesta som är på Jorden har följt Jordens olika cykler och kan befinna sig på olika grader av medvetenhet från den lägre till en högre.
En del har även stigit upp till en högre dimension men är nu här för att bistå planeten Jorden, när hon nu gör sig redo för en planetarisk uppstigning, vilket också omfattar hela solsystemet.
De kan känna sig lite udda på Jorden idag, de upplever att de inte hör hemma någonstans och kan först ha svårt för att anpassa sig innan de förstår sitt verkliga syfte med att vara här idag. De verkar inom olika områden och på olika platser på Jorden, för att sprida sin kunskap och hjälpa mänskligheten till att nå en högre medvetenhet.
De finns även inom olika sektorer som bistår Jorden med avancerad teknik av olika slag. Ni kan också möta dem på gatan, då en del bara har kommit för att sprida sitt ljus till hjälp för Moder Jord och mänsklighetens uppvaknande. Det här är den ljusa sidan av de som ni kallar för utomjordingar.
Vad det gäller den mörka sidan så finns det två olika sidor av samma mynt. På den ena sidan så finns det de som inte har utvecklat tillräckligt med medkänsla för att släppa sitt makt och kontrollbegär. De kan befinna i en högre utveckling var det gäller teknik men den själsliga utvecklingen släpar efter.
Det gör att deras intuition inte fungerar och de kan bara komma till en viss punkt och där tar det slut. Det är därför uppvaknandet av mänskligheten är ett stort hot för dem, för de kan inte längre kontrollera det som sker i världen och tappar mer och mer av den kontroll som de så mödosamt har byggt upp.
Det kommer i sin tur att väcka upp deras egna själar och ett nytt mödosamt arbete kan starta inom dem själva. Det finns en ytterst liten grupp av mörka individer som lever kvar sedan en väldigt lång tid tillbaka, de har fastnat i ingenstans och kan endast påverka er om ni tillåter det.
De lever i skymundan och kan endast påverka de individer som söker upp dem och själva lever i mörker och rädsla. De blir mindre för varje år som går och kommer snart att inte längre finnas kvar på Jorden. Jordens högre medvetenhet och ljuset som nu sprider sig över Jorden gör att de inte längre kan gömma sig här och de väljer att lämna Jorden.
Ja, kära vänner, det var två sidor av samma mynt, vi är alla ”ett” oberoende av var vi befinner oss i universum eller vilka olika erfarenheter som vi går igenom. De flesta väljer en mer ”normal” utveckling, så att deras själ kan få en djupare kunskap om hur universum fungerar på olika nivåer, beroende på om man lever i ett mikrokosmos eller i ett makrokosmos. Det är möjligheten av att få uppleva det med alla sina sinnen som är en skänk från ovan.
Ja, kära vänner, det är mycket som sker på er planet, i ert solsystem och den galax som ni tillhör, det är liv och rörelse överallt. Det är en spännande resa som ni har framför er. En ljus kärleksfull och fantastisk resa väntar er, kära människor på Jorden. Den mörka perioden eller att leva i den tyngre energin är bara en kort tidsperiod i förhållandet till det som nu ligger framför er.
Tid och utveckling är två termer som kommer att försvinna och ersättas med insikter och upplevelser. Det kommer att finnas olika utvecklingsnivåer men de är inte så märkbara som de är på Jorden i den dimension som ni nu befinner er i men håller på att lämna.
Det finns lite arbete kvar men mycket av grovjobbet är gjort och det är ni själva som utfört det. Det är en glädje att få meddela att ni med planeten Jorden nu med stora steg är på väg att träda in i en ny verklighet av kärlek och ljus, där medkänsla, jämlikhet och rättvisa råder. Ert arbete för och med Jorden börjar ge resultat och många av er kan nu se att början av en ny epok har etablerat sig.Det är med stor tacksamhet som vi ser allt ljus som stiger upp från Jorden idag.
Stor kärlek,
Ishvara
No photo description available.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *