Brendas Blogg via Brenda Hoffman, 10 juli, 2020

Mina Kära,

Från idag är det som var inte längre.

Ni kanske kämpar med frågor som inte tycks ha lösningar – COVID-19, politik, ekonomi, ismer osv. Idag är skiftet.

Även om ni troligtvis har känt av några av de skiften som nu skapar er nya jord, var ni rädda för att förstörelsen ni upplevde bara genom att vara av jorden aldrig skulle ta slut. Att oro och kaos skulle vara för evigt trots meddelanden från universum om motsatsen.

Sådant kan förväntas med tanke på att er erfarenhet av detta och tidigare jordliv har tränat er att förvänta er det värsta – även i de bästa tiderna. Och denna förstörelse-fas har inte varit den bästa tiden. I själva verket regerade rädsla och ilska. Bror mot bror. Mor mot sitt barn. Med få bevis om kärlek eller glädje.

Så är det, ni är glatt överraskade att känna eller notera nya jordindikatorer här och där. Kanske är det en gyllene solnedgång – ett vänligt ord från en medarbetare. Eller kanske en belöning ni länge har hoppats på men tänkt vara omöjligt. Ni börjar känna in en värld av halvfulla kristallglas i stället för halvtomma.

Ert hopp är att det här tillståndet av lycka – jämfört med er till synes pågående 3D-förtvivlan – inte är en dagsslända, utan istället ett oändligt liv med glädje för er och alla som vill uppleva det.
Sådan är er nya verklighet. Dessa små förmåner av glädje och lycka kommer att expandera. För ni har korsat ännu en Rubicon. Era tidigare Rubicon-korsningar har varit mer in-inriktade. Det är dags att utvidga den kunskapen, den stora glädjen till den yttre världen. Och så har ni gjort bara genom att vara ni, som ni är nu.

Naturligtvis kommer ni att notera förstörelse en liten tid för i en ombyggnad, slutprodukten verkar oavslutad tills de inre väggarna är färdiga och gården är mer än en lerig stig. Så är det, att jordens förstörelse är klar och återuppbyggnaden har precis börjat visa möjligheter.

Sådant kommer inte nödvändigtvis att vara observerbart imorgon, för många fortsätter att sörja förstörelsefasen. Men ni kommer att veta inom era varelser att allt är i en uppåtgående riktning för globalt sett har det mesta av rädsla slutförts.

Många kommer att fråga hur det sista uttalandet kan vara sant med COVID-19 som rasar, ismer tydligt uppvisade och politiska tappdanser uppenbarade dagligen. Ah, det är er nya inre världs förundran och stora glädje. Ni kommer bara att veta att det är så trots indikationer på motsatsen.
I er nya värld kräver inte nya tankar och ombyggnader decennier av möda, utan istället bara korta ögonblick av insikt.

Er makt, och för dem som följer, är omedelbar skapelse.

Så är det, att den här dagen handlar om att ni äntligen accepterar era förmågor. Precis som Dorothy i Trollkarlen av OZ bara behövde klicka hennes klackar tillsammans för att återvända hem. Sagan Trollkarlen från OZ, som är sant för andra sagor, var en indikator på era skapelsepotentialer när ni vågar tro på er själva. Som ni nu gör.

Kanske ni tror att ni är mäktiga men undrar om andras skapelsefärdigheter. Det är den rädsla ni släpper idag. Slutligen, tillåt er veta vad ni förmår och lita på att andra kommer att upptäcka eller avslöja samma sak.

Ni är en kraftfull skaparvarelse av många universum. Nu är det dags för er att inse att ni inte är ensamma. Att ni inte längre lever i en värld av rädsla. Stig upp. Vet att andra kommer att följa. Inte i rädsla, utan i stor glädje över att det är dags att skapa en ny värld av fred och kärlek. Och så ska ni göra det.

Steg ett i att skapa den världen är att komma ihåg er kraft att skapa. Steg två är att erkänna detsamma i andra.

Tillåt er själva att klicka på era klackar för att skapa det ni vill ha. Vet djupt inom er att ni inte är ensamma på jorden eller i universum. Att det är dags för er att helt visa vad ni gick in på jorden under denna livstid för att skapa. Och att göra det utan att oroa er för att ni är udda eller ensamma. För andra kommer eller har snart gått över den tröttsamme ”Rubicon” för att skapa en jord av fred och glädje.

Låt er själva vara helt och hållet utan oro för straff eller isolering. Ni är nu er själva i er fulla ära. Jordstrukturerna har förstörts. Ni är inte ensamma som ni har varit i andra jordliv. Ni kommer inte heller lägga bidrag till förstörelsen eller smärtan.

Idag är dagen då jordens återuppbyggnad börjar. En dag som ni har väntat på i eoner – liksom alla av jorden. Låt den stora glädjen av design och ombyggnad börja. Så varde det. Amen.

 

LifeTapestryCreations.com. För att få Brendas blogg, klicka på Prenumerera-knappen på den övre delen av hennes sida ”Blogg & prenumerera” och klicka sedan på raden – Prenumerera på Brendas blogg via e-post. Fyll i prenumerationen genom att ange din e-postadress och acceptera e-postbekräftelsen.

Upphovsrätt 2009-2020, Brenda Hoffman. Alla rättigheter förbehållna. Dela gärna detta innehåll med andra, lägg upp på din blogg, lägg till ditt nyhetsbrev osv. Men behåll denna bloggs integritet genom att inkludera författarens / kanalens namn: Brenda Hoffman och källwebbplatslänk: LifeTapestryCreations.com.

Översättning: Mats

 

Du gillar kanske också...