Fader Absolut – Deltagande Delen av Mänskligheten, 14 maj, 2022

 

 

Hälsningar, mina kära älskade barn!

Idag skulle jag vilja prata med er om motsättningarna som uppstår i fall av många av er mellan de utlovade snabba förändringarna på jorden som Ljuskrafterna delar med er från den subtila nivån och de saker som faktiskt äger rum på den fysiska nivån.

Kanske har många av er lagt märke till att dessa motsättningar ökar eftersom situationen över hela världen inte bara misslyckas med att förbättras utan också blir spänd och spänd för varje dag.

I själva verket är det detta som bevisar att förändringarna till det bättre är ganska nära nu.

Men vad som krävs för att de ska hända är någon form av social explosion som är möjlig först när myndigheternas agerande får bägaren av allmänhetens tålamod att rinna över.

Det är just detta som nu pågår när sådana handlingar inte bara blir absurda utan också kriminella med avseende på jordens befolkning.

Vi har redan pratat mycket med er om att Ljuskrafterna från den subtila nivån bara kan hjälpa mänskligheten att avancera till ett nytt stadium av utveckling, men fysiska åtgärder för en sådan övergång bör utföras av människor själva.

Det kommer att vara både deras fria viljas manifestation och delade deltagande i gemensamma aktioner om Jordens övergång till den femte dimensionen.

För att ge den sista touchen till mänsklighetens befrielse är det nödvändigt för den medvetna delen av jordens befolkning att börja vidta specifika åtgärder för att avskeda den kriminella och fullständigt korrupta härskande toppen.

Med andra ord, du måste “trycka” lätt på den fallande pyramiden av drakreptilerna som knappast bevarar “balans” efter att ha blivit berövad påfyllning från ovan som ett resultat av Ljuskrafternas seger över de mörka krafterna på den subtila nivån av Jorden.

En unik tid har kommit nu när räddningen av er planet implementeras på alla nivåer av tillvaron samtidigt.

Och det förklaras av det faktum att skuggregeringens planer, vars genomförande förväntades ta decennier, justerades i enlighet med den snabbt föränderliga energisituationen på jorden och hotade mänskligheten som art.

Eftersom de är fullt medvetna om den kritiska situationen för jordborna, vidtar Ljuskrafterna oöverträffade åtgärder för att rädda mänskligheten genom att använda alla metoder som är tillgängliga för dem inklusive utomjordisk teknologi.

Så du får också materiellt stöd som är osynligt för dig än så länge men lika effektivt ändå.

Utan en sådan “försäkring” skulle skadan orsakad av globalisterna som tog makten på er planet ha varit irreparabel för er.

Naturligtvis kommer inte alla att få chansen att bli räddade utan bara den del av jordens befolkning som är redo att acceptera sådant stöd och som också vidtar åtgärder för räddning för sin del.

Vad menar jag med dessa åtgärder?

Framför allt Andens kraft och förmåga att motstå de konstgjorda och främmande för mänskliga naturvärden som påtvingas dig från överallt.

Det är otroligt viktigt nu och bevisar att en sådan person har lyckats bevara sin själs renhet.

Den allmänna energiprofilen för sådana människor överväldigar hundratals energin av lydnad och maktlöshet hos resten av jordens invånare, vilket också är ett positivt bidrag till frågan om mänsklighetens räddning.

Jag vet att alla inte öppet kan motsätta sig myndigheterna eftersom det ofta har en självdestruktiv karaktär.

Men även ert tysta motstånd och olydnad mot absurda order och instruktioner är de i särklass mest kraftfulla vapnen som berövar makten den härskande toppen och deras hantlangare.

Var och en av er bör göra vad ni kan när det gäller kampen mot Mörkrets krafter, varken underskatta eller överskatta era förmågor.

Dina handlingar bör vara förnuftiga i allt – så som din själ och himmelska beskyddare kommer att föreslå vilka som nu skickar dig massor av ledtrådar och tips.

Missa inte dessa tips och följ dem efter bästa förmåga.

Och jag välsignar dig för detta!

Älskar dig oändligt,

Fader-Absolut talade till dig

You may also like...