Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 16 maj 2022

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 16 maj 2022

 

Hur Mänskligheten Hanterar Energierna för Fullmåne/Månförmörkelse

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet,

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi märker effekterna av fullmånen och månförmörkelse energierna på mänskligheten just nu, och vi vill att ni alla ska veta att oavsett hur ni tror att ni gör det, hur ni än tror att ni hanterar energierna, så kan vi se den större bilden från det bredare perspektivet, och vi ser att ni alla får exakt vad ni behöver för att ta er till nästa steg i er utveckling. Er andliga utveckling kommer inte att se ut som en snygg liten graf med en linje som går stadigt uppåt, eftersom ni kommer att uppleva nedgångar längs vägen, nedgångar i er vibration.

Och när ni upplever dessa nedgångar är det lätt att se hur någon i mänsklig form skulle tolka det som att det faller tillbaka eller regregerar, och det är därför ni tror att ni inte gör det så bra som ni gör. Det beror på att när känslorna är höga och känslor av spänning och ångest kommer upp till ytan, tror ni att ni måste gjort något fel. Men i verkligheten, allt ni känner för er närmare uppstigning. Ni befinner er verkligen i en uppåtgående spiral, oavsett hur ni känner er i ett givet ögonblick, och den uppåtgående spiralen inkluderar att känna några känslor som är obekväma och oönskade. Det inkluderar att möta vissa aspekter av er själva som ni inte har velat möta, och det inkluderar också att släppa några bindningar till 3D.

En av dessa delar kan vara att ni har kontroll hela tiden. När ni väl inser att ni erbjuder en vibration, och ni kan erbjuda den med ett syfte, slår många av er ner på er själva varje gång ni inte erbjuder en hög vibration. Men det är perfektionisten i er som kommer att bli älskad och kärleksfullt befriad. Ni behöver inte vara perfekta för att vara på en andlig väg; ni behöver bara erkänna allt som finns inom er och omfamna det precis som det är. Så när en förmörkelse och/eller en fullmåne kommer, och ni känner att ni triggas på något sätt, eller ni känner att ni bryter ihop utan någon uppenbar anledning, fira dessa ögonblick av framsteg.

Fira att ni har tagit till er något annat som behövde kännas för att bli släppt eller integrerat, för det är så det verkligen är. Och eftersom vi ser så många människor just nu möta det de behöver möta och känna sina känslor, vet vi att denna planerade händelse har gjort underverk för den övergripande vibrationen av det mänskliga kollektiva medvetandet. Och det är något vi alltid kan känna att det skiftas och förändras till det bättre, även om inte alla människor är där de vill vara känslomässigt i stunden.

Använd den här tiden till att städa huset, släppa taget om det ni behöver släppa taget om, och använd den här tiden för att bli klarare med hur ni vill känna, även om ni samtidigt måste ge upp kontrollen över att känna som ni vill känna hela tiden. När ni kan acceptera den skenbara motsägelsen, kan ni gå framåt från en mer tredje dimensionell typ av medvetenhet, och ni kan ansluta er till den femte dimensionella medvetenheten som ni alla är avsedda att hålla.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...