Federationen av Ljus via Blossom Goodchild, 26 mars 2018

Federationen av Ljus via Blossom Goodchild

26 mars 2018

God morgon, jag känner mig lite tveksam, undrar vad denna ”chat” skall komma med. Så, så, så många talar om HÄNDELSEN. Fortfarande många frågor från människor, men, ska vi lämna det därhän? Om det ska hända så ska det … och det ska det … det är bara frågan om när! Jag känner mig i alla fall upp- och nedvänd och jag beter mig så! Låt mig lämna dagens diskussion i era kapabla händer, får jag det?

Mycket tack, käraste Blossom. Vi är mycket väl medvetna om det kontinuerliga flödet av information och desinformation som förs fram. Vi kan bara föreslå att ni hittar er Sanning genom att ställa in era KÄNSLOR angående något särskilt ni hör eller läser om. Som vi sagt … inom ALLA saker som presenteras för er.

Faktum är att … HÄNDELSEN ÄR PÅ VÄG. Ett annat faktum är att … DEN INTRÄFFAR SNART.

Faktum är att … ”snart” inte är till någon hjälp! Var snälla och ta inte detta som en oartighet, men, känner ni att ni förstår vad det betyder för OSS på Jorden när ni säger ”snart”? I motsats till vad det betyder för ER?

Ja … och vi förstår också den skämtsamma Energin som utvecklats runt det ordet. Emellertid … … …

Vi är medvetna, Blossom, om att du är ganska tveksam att ”vara i flödet” idag?

Ja. Ni har rätt … JAG VET ATT NI ÄR SANNA … men så tveksamma att komma med falska förhoppningar.

Är det vad du känner att vi gör?

Det skulle ni inte. Det ligger inte i er natur. Ändå, vi här nere, vi känner att vi så många gånger fått höra sådana saker och så försvinner det bort igen. Så, mitt dilemma är … jag vill inte uppleva samma scenario igen … men vill ändå inte ”försena proceduren” om den verkligen ligger runt hörnet … och era meddelanden är därför starka i denna tid. Jag måste säga att jag känner ett ansvar i min roll här, även om jag vet att jag bara är budbäraren.

Vi är tacksamma för att du uttrycker din oro. Det är annorlunda för oss … för vi VET vad som ligger framför oss …

Och med största respekt(som alltid) … det är inte länge sedan ni talade mycket om system som fallerar och stor förändring och att världen blir upp- och ned vänd etc … vad hände med allt sådant prat?

DET HÄNDER!

Jag vet att detta handlar om mig idag, men jag känner att jag talar för många som verkar ha samma tankar. Jag gissar att min förvirring också finns i mina känslor. För verkligen, det är ”NÅGOT PÅ GÅNG”. Även de som är omedvetna om en möjlig ”Händelse” säger ”något är på gång”. De kan KÄNNA något konstigt. Jag är medveten om det sätt på vilket mitt hjärta blir ”uppgraderat” … jag väjer det ordet som motsats till att få en möjlig hjärtinfarkt … och så många upplever stora härdsmältor … jag själv också. Jag förstår att detta kan vara energierna som städar bort oss … men, är det bara energier? Eller, är det för att ”jag kan känna det i vinden” som en berömd låtskrivare en gång skrev?

Käraste Blossom … vi ber dig kliva ur dina tankar nu så ska vi göra vårt allra bästa för att ”tala om hur det är”.

Perfekt!

DENNA FÖRÄNDRING MÅSTE KOMMA.

Vissa människor förväxlar den med vad vi skulle säga … med deras ord … fullt genomförd Uppstigning. Så är det inte. Denna FÖRÄNDRING, denna Energi som ska SKAKA OM ER VÄRLD är den ultimata övergången till början på den Högre Energi som måste vara närvarande ett långt tag i var och ens sällskap!

För att er Planet ska kunna Uppstiga till sin ”Hemvibration” … måste det ske en INTENSIV UPPGRADERING av Energi. För, med respekt, det sätt på vilket er värld agerar och reagerar i denna tid av sin utveckling tillåter inte att full Uppstigning kan ske. Oavsett det faktum att så många fler … på en enorm skala av förändring … vaknar upp.

Därför MÅSTE Förändring ske … för att följa planen för Uppstigning.

Ett fenomen som HÄNDELSEN … får den förändringen att ske. För att ge er Planet och de på den en knuff uppåt … en nystart, om ni så vill.

Vi har sagt att ”allting” kommer att KÄNNAS och verka annorlunda. Och därifrån fortsätter man att leva, men med en djupare förståelse av SANNINGEN OM VILKEN MAN ÄR.

I den Högre Energin kommer mycket av det som ”inte är av den” eller som väljer att inte vara, att snabbt falla bort.

Man kan inte vistas i den Högre Energin om man inte väljer att följa med. Val för/av själv kommer att göras.

Så småningom kommer allt som rör upp balansen mellan själv och Allt att ”inte vara där”. Ett svagt minne av hur saker var … blir den enda ”hågkomsten” från ”denna sida” av HÄNDELSEN. Därför att ”den andra sida” som ni går in till … kommer att kännas och se ut som och anföras på ett så annorlunda sätt jämfört med förväntningarna på varje dag som finns idag.

LIVET KOMMER ATT KÄNNAS värt att leva. LIVET kommer inte att minskas i format. Då ens fulla potential stiger upp inom, kommer spänningen i LIVET SJÄLVT att återvända … Och det kommer att KÄNNAS BRA.

Vi är medvetna om de många ställda frågorna. Vi ska besvara dem alla i ett.

HÄNDELSEN ÄR FÖR DET HÖGSTA BÄSTA FÖR ALLA. Därför kan resultatet bara BLI … DET HÖGSTA BÄSTA FÖR ALLA.

DÄRFÖR, VET … ATT VID DEN GUDOMLIGA TIDPUNKTEN FÖR DESS ANKOMST … KOMMER MAN ATT KÄNNA DEN KÄRLEK DEN FÖR MED SIG, OCH DIREKT KOMMER ALL RÄDSLA ATT UPPLÖSAS.

Tack, någon ifrågasatte det faktum att om det är en våg av kärlek som kommer igenom … hur kan det då vara så, som ni sagt, att en del kommer att bli så förvånade(till de oinvigda i denna kunskap) att det bokstavligt ”skrämmer ihjäl dem”?

Därför att varje själ går i sitt eget utrymme, sin egen vibration, och reagerar olika beroende på deras varelses acceptans av ”vad är”. Denna ”våg” kommer att vara så kraftfull och för fram så förhöjda känslor, att det kommer att finnas en del som inte kan acceptera dess realitet och ”väljer” att ta avsked.

En annan fråga medan jag har er på tråden! Det finns Högt respekterade kanaliserare ”därute” som inte ens nämnt HÄNDELSEN och dess ankomst … det är konstigt, eller hur?

Vi kan inte tala för andra Högre Energier som sänder genom meddelanden till er värld. Deras val av förväntan rörande Planeten Jordens uppstigning kommer igenom såsom de väljer.

Vilket gör mig lite oroad, för … OM någon så massiv förändring ÄR på väg … skulle de inte säga det? Skulle inte alla kanaliserare säga det?

Varför inte? Denna speciella fråga oroar mig starkt.

Blossom … du är budbäraren. Du har valt att föra fram VÅRA meddelanden … av/i … Sanning och Kärlek efter bästa förmåga … utifrån din position … av/i … Sanning och Kärlek.

Vi ber dig att inte bekymra dig om vad andra kanske, eller kanske inte, för fram. Om du LITAR tillräckligt på oss …

Kära hjärtans … jag har gjort den resan fram och tillbaka tusen gånger … och i djupet av mitt hjärta … kan jag säga att jag litar på er … (bara inte på er timing!!!)

vi skulle säga … som vi vet att du gör … släpp sedan all din oro angående allt detta.

HÄNDELSEN KOMMER ATT INTRÄFFA.

NI KOMMER ATT VETA NÄR DEN ÄR PÅ VÄG för ni kommer att uppleva Energin och de tecken vi talat om som tar er till en plats för detta VETANDE.

Ändå, i ert senaste talade meddelande, sa ni att ni skulle vilja tala genom mig i ett brådskande ämne. Det fick mig att känna mig obekväm.

VARFÖR?

Därför att i vår värld … betyder brådskande ”att hanteras NU” … vilket får en att anta att Händelsen är nära förestående. Åh, snälla, säg inte att den är det … snälla, säg inte det … snälla, säg inte att den är det …

Varför inte?

Därför att vi inte vet vad ERT ”nära förestående” betyder!!! Ert nära förestående kan ligga 10 år bort! Jag känner att jag borde stanna här, för jag ger er inte en rättvis chans. Jag bara fortsätter att bombardera er med negativiteter och även om … jag tycker det är min roll att ifrågasätta som jag gör … känner jag att vi går runt i cirklar. Jag känner att jag kanske lämnar er och många lite otillfredsställda med dagens kommunikation. Men jag gör mitt bästa, mer än så kan jag inte göra.

Och ditt bästa, Käraste Blossom … är mer än tillfredsställande för oss.

Nå, jag tackar er för det … så många år som jag talat med er … så många ämnen, så många upp- och nedgångar … så många ”missförstånd” angående tid … men, till slut … HAR JAG BLIVIT SÅ MYCKET MER AV DEN SANNING SOM JAG ÄR … tack vare det. TACK SKA NI HA.

Vår resa har egentligen precis bara börjat.

Det är en verkligt lång resa då!

Den tar aldrig någonsin slut. Sådan Kärlek … Sådan Kärlek till alla … vi tar vårt avsked med välsignelser denna dag.

Jag lägger till några länkar som skickats in till mig. Federationen nämnde absurda regnbågar och konstigt väder.

http://www.youtube.com/watch?v=F_5NUVEAelg

http://www.youtube.com/watch?v=D4b6LolQfs0

http://www.msn.com/en-au/news/australia/strange-clouds-deliver-much-needed-rain-to-central-victoria/ar-BBKCSCG?ocid=spartanntp

Plus Two Videos I have made regarding THE EVENT.

http://www.youtube.com/watch?v=vvwTe3kUwAM

http://www.youtube.com/watch?v=F_5NUVEAelg

Please revisit The Invocation ‘We are the Game Changers’ whenever the mood takes you … to keep the Energy as HIGH as we can.http://youtu.be/MYeqbshjgmA

Make every day a HAPPY HUMAN DAY! http://www.youtube.com/watch?v=5_DDBfwTX1g&feature=youtu.be

The link to be able to access all my YouTubes is http://www.youtube.com/user/isjaabmo

Website: Blossom Goodchild

The link to be able to access all my YouTubes is here.

 

Översättning: Markku Pärssinen

 

Du gillar kanske också...