Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 23 maj 2022

 

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 23 maj 2022

 

De 5 Stegen för att Skapa Er Verklighet

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet,

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är alltid i skapelsens rum, och vi är medvetna om vad vi vibrerar i varje ögonblick. Därför är vi medvetna om vad vi skapar i varje ögonblick. Det här är en vacker upplevelse för oss, och det är också en upplevelse vi inte alltid har haft. Det har funnits tillfällen i vår historia då vi undermedvetet skapade vår upplevelse av verkligheten, men med tiden förstod vi hur vi skulle hantera vår vibration, och därför bemästrade vi konsten att erbjuda en vibration med avsikt, och det förändrade allt, bokstavligen.

Att bli medvetna är det första steget för att göra förändringar i era liv. Att acceptera att ni har en gåva och skapa är det andra steget. Att koppla av i känslan av att ni har och utgå därifrån är det tredje steget. Det fjärde steget är att välja vad det är ni vill erbjuda universum och vad ni vill känna i nuet. Det femte steget är att hitta den vibrationen inom er och aktivera den. Ni kan tänka er att era kroppar är fyllda med vilande och aktiva vulkaner.

De aktiva vulkanerna kan vara så bekanta för er att ni inte ens inser att de finns där, och de vilande vulkanerna kan också vara en del av er som ni inte är medvetna om eftersom ni aldrig har känt eller upplevt deras lava tidigare. När ni accepterar de aktiva vulkanerna kan ni bestämma om ni vill att de ska fortsätta att vara aktiva eller inte. Ni kanske har en aktiv vulkan inom er av kärlek. Ni kanske är väldigt erfarna av att älska andra människor, djur, naturen, Jorden och till och med E.T.s, men då kan självkärlek vara något ni har upplevt väldigt lite av, eller inget av, i det här livet. Det skulle vara en av era vilande vulkaner som ni vill aktivera, och det kan ni när ni söker upp den och upptäcker att den också ligger i ert hjärta.

Men om ni har en aktiv vred vulkan, och ni har varit arg så länge att ni inte ens inser att ni har ett val att inte vara det, skulle det vara något ni skulle vilja bli medvetna om, acceptera, adressera på rätt sätt, och inte ha aktiv hela tiden. Naturligtvis tjänar ilska ett syfte, och därför vill ni inte att vulkanen ska dö ut. Men vilande vulkaner kan aktiveras när det behövs, och de behöver inte få ett utbrott och utplåna hela städer när de aktiveras.

Vi hoppas att ni gillar vår lilla jämförelse här, för det är en vulkan som skapade ön Maui, som kanalen här lever på, och faktiskt bor han på vulkanen, som nu är vilande. Det är en mycket bra jämförelse av många anledningar, och Jorden är fylld med dessa typer av analogier. Naturen lär er i varje ögonblick, om ni är villiga att sitta tysta och lyssna på henne och känna hennes visdom. Vi vill att ni ska veta hur vackert det här är för er, och vi vill att ni ska veta att ni kan ta er dit vi är utan några fler okontrollerbara utbrott inom er själva. Vi vill också tacka er för att ni finns där och är villiga att uppleva så mycket energi och så mycket känslor, och vi är mycket glada över att guida er till den plats där vi är nu, för vi älskar att se alla varelser bli mer medvetna och har mer kontroll över vad de vibrerar och därför skapar.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...