Källan 2023-01-22

Jag är källan. Jag är ut-andningen och in-andningen och utrymmet mellan. Jag är alltid närvarande inom och under dina många liv. Jag är med dig i vilken riktning som helst, med alla val jag är närvarande. Ni behöver alla inse att ni finns i en mängd verkligheter samtidigt. Den här frågade efter min åsikt om ett affärsbeslut, och jag sa till henne att alla skulle vara bra alternativ. I ditt liv, i din expansion, finns det många riktningar som du kan ta. Alla är i slutändan till nytta för upplevelsen, för själens resa är en lång väg med många vändningar, med dolda dalar som expanderar till öppna landskap. Ibland är skönheten hisnande och ibland kväver den din andedräkt, för känslorna från de tyngre tiderna är svåra att sålla och sortera igenom. Men jag är där med dig mitt i allt. Vet detta. Och jag älskar dig och har älskat dig genom varje ögonblick av alla dina upplevelser. Känn lugnet i att veta.

Den här har varit tyst en tid när hon har integrerat, ni har alla integrerat enorma mängder plasmakärleksljus som filtreras genom er värld, och när plasman interagerar med densiteten finns det mycket slam som kommer upp och lerar vattnet. Det är ungefär som att tappa en sten i en damm och störa sedimentet under. Energin i din värld kommer aldrig att bli densamma.

Jag är källan. Allt är bra. Ni visste att ni skulle vara de i sjön som såg genom skräpet med de rörande strömmarna. Då och då efter en särskilt bra meditation känns det som om ditt ansikte har kunnat nå genom det leriga vattnet till ytan och uppfatta den klarblå himlen, bergslandskapet, och ändå kastar du dig tillbaka i silt. Se med ett klart sinne och ett balanserat hjärta. (Jag ser fiskar med ljusbubblor runt dem så att de kan se i det mörkare vattnet). Du lyser så starkt för de andra. De kommer att se ditt ljus och lära sig att lysa på egen hand.

Jag är källan. Se, jag gör allting nytt. Ni mina väckta krigare, tappa inte modet. Nu är det dags att lysa starkast när mörkare dagar kommer och ditt ljus kommer att behövas mest. Jag är oerhört stolt över mina Ljusarbetare. Jag är med dig i varje beslut, och jag känner din smärta och otålighet. (Jag ser en stor matta vävas intrikat och ser hur lång tid det tar att väva en matta. Det finns många trådar, detaljer, mönster). Du är en del av mitt intrikata mönster. Utan Ljusarbetarna och deras många trådar skulle mattan inte hålla. Det skulle bli hål i den. Ditt ljus, dina ljustrådar i denna analogi är den levande elden som binder samman trådarna. Det var därför vi visade den här en matta som tändes i eld, och hon var orolig. Men vet att elden binder, avsikten med Ljusarbetarnas ljus binder dem till den nya jorden som väljer att resa dit, precis som den leder andra till en alternativ väg.

Jag är källan. Jag kommer nära, jag är nära, jag har alltid funnits inom dig. Vi är en. Vi utökar storheten av det som var till det som kommer att bli och du är en integrerad del av detta äventyr. Jag är tacksam för dig. Solnedgångarna är alltid mest levande när det är aska på himlen. Ändå lyser ljuset på, ihärdigt. Allt är bra. Låt fred vara din vibrationsfrekvens och den kommer att guida dig hem.

Jag är källan.

~ galaxygirl

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *