Meddelande från Havsfolket via Galaxygirl, 7 januari 2018

Meddelande från Havsfolket 7 januari 2018

Havsfolket 7.1.2018

Vi, havsfolket, stiger upp från djupet av Mänsklighetens avlägsna minnen från gamla dagar när havsfolk och Mänsklighet var kamrater med liknande vibrationshastigheter.

Känn havssaltet i ditt hår och vinden piska runt din form för dessa är de djupaste stormarnas dagar, eftersom tankens och formens avfall upparbetas från det djupaste djupet av Mänsklighetens kollektiva minnen. Vi lever inuti håligheten av er sfär, men en del av oss börjar försiktigt återvända för meddelanden som dessa. Ty det är dags att våra röster åter hörs eftersom vi har varit tysta för länge.

Varför tror ni så mycket av er mytologi har havsfolk inbäddat? Mycket av mytologin bygger på fakta som i sin tur har vridits och förändrats för att dumma ner Mänskligheten. Det är dags att detta förändras och att ni kan se med fräscha ögon, med synen av en upplyst och informerad varelse, sanningar som döljs i vanlig syn. För många av er var där i gamla dagar tillsammans med oss, och arbetade med oceanerna och vattnet och kristallerna som är begravda djupt inuti. Många av er har haft så många olika erfarenheter i form att det skulle fylla ett stort bibliotek, och era äventyr och missöden har verkligen noggrant spelats in i jordens holografiska matris. Ni kommer att kunna få tillgång till de sparade minnena när tiden är rätt och när ni är redo för det.

Känner du havsvinden och saltet och livet smeka din form ännu? Bra. Stoppa en tå i vattnet och låt oss gå djupare. Titta omkring dig. Sand, fisk, livet finns runt omkring dig. Låt oss simma. Föreställ dig själv i din havsform och låt oss dyka djupare. 5D-siktfärger är ljusare; du kan kommunicera mycket lättare med fiskarna och havsdjuren, för du simmar i samma hjärtslag som din Moder och du känner igen den här eviga förbindelsen. Det finns stor glädje i denna enhet och sammanhängande erfarenhet av form. Det är en glädje.

Simma snabbt med mig nu och känn vattnet smeka dig och driva dig ännu djupare. Kristallbostäder bredvid grottor är där vi bor. Vi är omgivna av fantastiskt vackra koraller och fiskar. Vi kommunicerar lätt med alla livsformer och vi har inget att frukta här. Tidigare fruktade vi bara Mänskligheten, men det här förändras också och utvecklas till de högre erfarenhetsområdena.

Vi är tacksamma för detta, för vi har saknat våra mänskliga vänner och våra interaktioner. Vi kan alltid lära oss från varandra om vi är öppna för det. Det är dags igen att havsfolket sträcker sig ut och låter Mänskligheten få veta att vi är här tillsammans och assisterar mycket djupt med transmutationerna av oceanerna och vi jobbar oförtröttligt med er, eftersom vi alla underlättar den femte dimensionen i ett mycket konkret rike av erfarenhet. Kan ni höra och se de sjungande kristallerna som omger våra hem med ert hjärtmedvetande? De är otroligt helande och lugnande för det mänskliga hjärtat. Låt deras vibrationer lugna er och smeka bort era bekymmer. De är Mästartransmuterare.

Säg adjö till dina vänner här och nu när vi simmar tillbaka till fastlandet där vi träffades. Vi säger adjö för nu, men inte för länge, eftersom vi redan har etablerat en anslutning. Vi välkomnar dig att besöka dessa helande vatten närhelst du vill, eftersom de här tiderna med snabb uppstigning är tröttande i form, minst sagt.

Vi är här för er, alltid stödjande mänsklighetens uppstigning, alltid assisterande från de oceaniska djupen med glädje och service. Vi är havsfolket. Jag är Aieshla, men vi talar som en.

~ Galaxygirl

 

 

Översättning: Lars-Eric Sidling

Du gillar kanske också...