Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 19 april, 2023

 

Hur man avslutar slaveri och byter till 5D ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är redo att välkomna in fler medlemmar av markpersonalen där på jorden. Vi befinner oss i ett ständigt tillstånd av rekrytering, och vi tar alla som vill skapa verklig förändring i din värld och som är villiga att börja med sig själva. Det här är en resa som ni alla är på som involverar att arbeta tillsammans för att höja nivån av medvetande där på er värld så att förändringarna kan inträffa. Vi ser många människor där i er värld som tror att något måste hända för att förändringar ska kunna inträffa, förändringar som skulle vara till det bättre och till det bättre för hela mänskligheten.

Människor tror att avslöjande måste ske, att massgripanden måste ske, eller att rätt person måste vara i rätt maktposition för att påverka verklig förändring, men de människorna tror fortfarande på ett tredjedimensionellt paradigm, ett som är bra mot det onda. Du är inte där för att spela ut den typen av scenario. Ni är där för att åstadkomma förändringarna i er värld genom att arbeta tillsammans för att höja medvetandenivån. Snacka om en gräsrotsrörelse. Det är vad din uppstigning handlar om. Det är så du kommer att befria alla människor som är förslavade bokstavligen och bildligt.

Det måste ske på medvetandenivå först och alltid. Folk väntar på att något ska hända, att någon ska kliva in och vara hjälten för mänskligheten, men ni är alla hjältar, och ni måste lägga era meningsskiljaktigheter åt sidan, meningsskiljaktigheter om vem som är god och vem som är ond, vad som händer bakom scenerna, och så vidare, så att ni kan komma samman som ett kollektiv och flytta det kollektiva medvetandet till ett av enhet. Det är så det kommer att hända och det börjar med dig, den som tar emot denna överföring. Släpp inte er själva från kroken så lätt och lägg inte alla era ägg i någon korg som vävs för er nöje och underhållning.

Det finns bara en berättelse som är värd att ge din uppmärksamhet på, och det är den som berättar att det är ni som skapar denna verklighet som ni upplever just nu, och ni är de som kommer att förändra mänsklighetens medvetande så att ni kan uppleva en bättre verklighet, en verklighet där ingen är förslavad av någon anledning. Men du måste sluta rikta dina slangbellor mot jättarna utanför dig och börja titta inuti. Vem kan du förlåta idag? Hur kan du höja din vibration? Vilka tankar behöver du släppa och ersätta? Hur kan du älska dig själv lite mer? Det här är frågorna som kommer att skapa förändringarna inom dig som sedan kan spegla en bättre verklighet utanför dig.

Det är lätt? Nej, självklart inte, men ville du att det skulle vara enkelt? Tja, inte innan du inkarnerade men kanske sedan du har ändrat dig och skulle vilja ha den snabba och enkla vägen till uppstigning. Du kommer bara att göra detta en gång, och ditt högre jag, din själ, din översjäl, alla större delar av dig vill att det ska hända som det händer, och vill att du ska vara de som ska tända lågan som bär mänsklighetens medvetande in i den femte dimensionen.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *