Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 23 juni 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 23 juni 2021

 

Ert Uppdrag att Rädda Mänskligheten, Jorden och Universum

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket glada att se så många av er anpassa sig till galaktiska energier och inser att ni har en historia som går långt utöver era livstider där på jorden. Vi vet att jorden är en utmanande plats att inkarnera på, och vi vet att många av er som får dessa överföringar vet att ni inkarnerade för detta enda syfte att hjälpa Jordens människor. Det kan vara mycket utmanande för er alla att bara stanna där, bara att vara i era fysiska kroppar. Och det är därför vi ofta säger till er att det inte finns något ni ska göra, men det finns en anledning till att ni känner så. Ni känner så för att ni vet att ni är på ett uppdrag och för att efter att ha levt som människa under en längre tid blir ni programmerade med tron ​​att uppdrag innebär att vidta åtgärder.

Ert uppdrag är dock unikt eftersom ni är där för att hålla en viss vibration. Ni är där för att förankra vissa energier, som de galaktiska, och mycket av det ni gör kommer att äga rum och bli tydligt efter att ni har första officiella kontakt med E.T. varelser. På många sätt är ni där för att observera, lära er om livet på Jorden som det är och för att försöka passa in. Det har inte varit lätt, men utdelningen är enorm. Ni hjälper inte bara mänskligheten att utvecklas och stiga, utan ni räddar också mänskligheten från självförstörelse. Vi vet att det låter lite storslaget, men tänk på att mänskligheten har tillräckligt med kärnvapen för att utplåna allt liv på Jorden. Det är en förstörelse som skulle få konsekvenser i hela galaxen, i hela universum och i alla universum, eftersom vi alla är ihopkopplade.

Ni är de modiga som tog på er det enorma uppdraget att höja nivån på medvetandet där. Ni är där för att motverka rädslan som är så utbredd med kärlek, med glädje, med frihet och med förväntansfullhet. Ni är där för att föra fred till en krigshärjad planet. Det är ett ädelt uppdrag, om det någonsin fanns ett, och igen, behöver ni inte lyfta ett finger för att rädda mänskligheten från sig själva. Men ni måste ta hand om er själva för att uppfylla ert uppdrag, och det betyder ibland att vara mer introspektiv än utåtriktad. Ibland betyder det att leva i en typ av isolering, och det betyder definitivt att stiga över att komma i diskussion med andra människor som främjar rädsla, som sprider det.

Er känslighet är en superkraft och er medkänsla för era medmänniskor är det som i slutändan kommer att rädda dem. Gör ert bästa för att hålla er positiva och hålla humöret uppe och inte dras med i att bevisa en ståndpunkt, för att visa andra att de har fel. Kom ihåg att det är de ni är där för att rädda, och ibland betyder det att ni hanterar dem med stor försiktigt och vet att de kommer att komma så småningom om ni bara behåller er höga vibration så hög ni kan.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...