Moder Maria via Ann Dahlberg, 4 maj, 2017

Moder Maria

Torsdag 4 maj 2017

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Moder Maria som kommer idag för att tacka er alla på denna planeten för allt arbete som ni har gjort med er själva. Trots svårigheter och sjukdomar har ni behållit ljuset i era hjärtan. Förstå att ni är modiga kära barn på Jorden. Det är ingen lätt lott som ni har tagit på er och vi förstår er frustration och era tvivel när de råkar poppa upp från ert sinne. Trots det så puffar ni undan dem och sätter er tillit till att allt kommer att bli ljust och vackert igen. Det är starkt och modigt mina kära och vi hjälper er allt vad vi kan för att hålla den kärleken och tilliten uppe.

Det är många av Er nu som kan relatera till sitt hjärta. Det är många av Er nu som kan följa det trots att det kräver ett än större mod. Det går också bra att ta en liten bit i sänder. De första stegen är de viktigaste sedan löper det på och innan du vet ordet av så har du nått ditt mål. Ja ni är många nu som har börjat sin vandring tillbaka till ljuset och det värmer mitt hjärta. Jag blir så stolt och glad när jag ser denna stora skara vandra hemåt. Jag sänder Er tusen strålar av kärlek och mer därtill för detta är vår stora stund tillsammans. Vår stora stund när vi tillsammans med Jorden är på väg upp till femte dimensionen.

Det är ett jubelår som väntar mina kära. Jag älskar er så mycket och ser fram emot den nya dag som är i antågande. Mycket arbete krävs för att förvandla vår jord till en ren och rik miljö att leva på igen. Luften behöver renas med andra teknologier som inte förorenar den. Jorden behöver skötas om så att mångfalden av växter och djur beaktas. Vattnet behöver renas så att det blir klart och drickbart. Alla människor behöver vatten och mat och någonstans att bo. Resurserna behöver fördelas så att alla kan ha det lika bra. Det finns tillräckligt för alla. Det råder ingen brist på Moder Jord. Hon älskar Er alla och vill att ni alla ska ha det lika bra. Ni är alla lika värdefulla och älskade, det finns ingen skillnad, skillnaden skapar ni själva genom er självvalda separation. Förstå att ni nu håller på att bilda en enhet. En enhet av ett mänskligt kollektiv där ni alla samverkar med varandra.

Ett samarbete är nödvändigt för att det ska fungera. Ett samarbete på både en mindre och en större nivå. Så slå er ihop kära barn på Jorden, det är meningen att ni ska hjälpas åt nu. Det är svårt att göra något ensam men det kan också gå bra beroende på vad man gör. Finna sitt eget hjärta och hjälpa andra att må bättre kan fungera alldeles utmärkt att göra själv. Ska man däremot arbeta med större projekt så behöver man vara flera så att man kan stötta och hjälpa varandra. Det är mycket som behöver göras på vår Jord nu och det är därför jag ber er att gå samman och bilda små eller stora grupper. Ni är många kära barn på Jorden som vill bygga den nya världen nu, så ta hjälp av varandra.

Det är mitt råd som jag ville ge Er idag.

Jag lämnar Er nu i stor kärlek och tacksamhet.

Moder Maria

Du gillar kanske också...