Moder Maria via Ann Dahlberg, 17 september

th

Moder Maria

Lördag 17 september 2016

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Moder Maria och jag är så tacksam för allt arbete som ni utfört på Jorden idag. Ni är många som på olika sätt bidrar till att hjälpa Jorden släppa sin tredimensionella värld och låta den nya femdimensionella världen ta mer plats.

Jag Moder Maria går nu med Er i varje steg ni tar. Det är så viktigt att allt faller på plats nu. Allt befinner sig i omvandling och energin ökar hela tiden på Jorden. Era kroppar befinner sig också i transformation som påverkar er på många olika sätt. Kroppen rensar ut skräp och det kan ge lite olika symtom som t.ex. huvudvärk, förkylningssymtom, trötthet, värk, kvisslor etc. Känslorna kan åka lite berg- och dalbana. Från att i ena stunden känna sig trygg och säker till att i den andra känna sig osäker och vilsen. Detta är helt naturligt och är inget att oroa sig för. Se det för vad det är. Energier som behöver lösas upp och försvinna. Det kan kännas besvärligt men lugnet och glädjen kommer snart åter.

Det är en kraftig våg av ljus som nu har sköljt över Jorden. Den påverkar alla på ett eller annat sätt. Den går ner på djupet och renar det som behöver renas. Även om ni har arbetat i många år för att rena er själva så kan den här vågen påverka er. Den går som jag sa ner på djupet och tar fram det minsta lilla korn av negativitet som kan finnas i er kropp. Det här sker förståss efter er förmåga och i förhållande till den rensning ni har gjort tidigare. Ingen kan dock komma undan den här vågen. Den tar upp allt som kommer i dess väg. Alla kommer att känna av den här vågen oavsett var du befinner dig på din väg. Den påverkar alla och sätter igång en stor uppvaknandeprocess. Det är en stor uppvaknandeprocess samtidigt som det är en stor förberedelseprocess för de som redan har vaknat.

Det är stora förberedelser på gång för att förändra den här världen till en bättre värld för alla. Allt ser ljust ut, mina kära barn på Jorden. Allt är förberett och kommer att ge er den frihet och det överflöd ni behöver för att gå vidare nu. Hosianna, Hosianna

Er Fader/Moder Gud har givit er detta i stor nåd och kärlek. Prisad vare hans namn. Halleluja, Halleluja

Vi är alla så tacksamma att det nu äntligen har skett. Gaia med alla hennes skapelser är på väg in i den femte dimensionen. Lovsången ljuder runt omkring henne och kommer snart att nå era öron. Stunden är kommen kära barn på Jorden, då vi snart kan mötas. Stora festligheter är planerade för er återkomst. Er återkomst är synnerligen efterlängtad.

Ja, glädjen är stor häruppe, ni kan känna den långt in i era hjärtan. Det är hjärtat som visar er vägen nu. Hjärtat som har kontakt med den högre intelligensen och som följer den visdom som det finner där.

Lyssna noga, vägen är viktig nu, för er alla som vill följa med Gaia in i det förlovade landet. Landet med kärlek som sin mission. Hur många av er längtar efter kärlek? Ren och skär kärlek som bara strömmar mot er, var ni än befinner er och vem ni än umgås med. Låter det som en utopi? Jag kan lova er att det inte är en utopi utan en dimension vars första steg ni redan har trädit in i. Ni behöver bara kasta slöjan från era ögon och se och förstå att det är en ny tid nu. Mänskligheten har vänt blad och gått in i en annan era. En era som bara kan bli ljusare och bättre, för någon annan väg finns det inte, såvida du inte vill gå av vägen och söka dig en annan plats att leva och bo på. De flesta av er vill dock gå vidare in i denna ljusa och kärleksfulla värld och era familjer står redan med öppna armar för att ta emot er.

Jag har alltid en kärleksfull famn öppen för Er.

Jag älskar Er så mycket!

Moder Maria

You may also like...