Fader Absolut – Livet På Nya Jorden; Förändrad Verklighet, 3 januari, 2022

 

Hälsningar, mina kära älskade barn!

Idag kommer vi att fortsätta att bekanta oss med universums energi av plasma och kommer att undersöka ytterligare ett område för dess tillämpning.

Förutom helande egenskaper har denna energi förmågan att återuppbygga de händelser som programmerats av varelserna av hög ordning.

Eftersom denna energi är av mycket höga vibrationer, kan den interageras med endast de vars medvetande är på en nivå som inte är lägre än den för den femte dimensionen.

Många av er har redan använt det oavsiktligt.

Till exempel, när du föreställer dig livet på den nya jorden och fyller den med levande ”livliga” bilder, är det mycket möjligt att du får hjälp av universums energi av plasma.

Men nu är din uppgift att lära dig att använda det avsiktligt den här gången, vilket kommer att öka dina möjligheter och många och kommer att hjälpa till att förverkliga de tänkta sakerna mycket snabbt.

Vad bygger principen för arbete med denna energi på?

Först och främst om vibrationsinteraktionen mellan en person och universums energi av plasma.

Om när du ”ritar” något i din fantasi åberopar du hjälp av denna energi, och det kommer bokstavligen att ge ”kött” till din bild och uppmuntra den att visa på den fysiska nivån så snabbt som möjligt.

Det kan jämföras med situationen när du gör en blyertsskiss av en imaginär bild, medan universums energi av plasma gör denna bild komplett med ljusa och levande drag som fyller den med liv.

Men för att detta ska hända finns det två förutsättningar.

För det första – energiresonansen mellan en person och denna energi, det vill säga deras vibrationer ska interagera med varandra på ett harmoniskt sätt.

Vad menar jag med detta uttryck?

Eftersom vibrationerna i universums energi av plasma är ojämförligt höga med de hos en person som till och med befinner sig genom sitt medvetande i den femte dimensionen, är det bara möjligt att nå harmoni mellan dem om ens önskan helt saknar dualitet och är inriktad på det större gott av alla.

Ett sådant ”krav” bestäms av det faktum att detta är en energi av universums skala och den är följaktligen unipolär, så den är helt enkelt oförmögen att kontakta en person vars önskan har en dualistisk karaktär.

Således, om du, till exempel, ber den att hjälpa dig att nå några själviska mål, kommer den inte att kunna attraheras av dig i termer av vibrationer.

Men om din önskan har det större bästa för hela mänskligheten, kommer den omedelbart att svara på ditt kall.

Undantag från detta kan vara personliga förfrågningar om läkning, men här är det också avgörande att inse inte bara orsaken till din sjukdom utan även målet för ditt tillfrisknande, och i stort sett även ditt livs uppdrag.

Så om en person med en dualistisk mentalitet frågar om healing för att fortsätta med sin existens inom den tredje dimensionens matris och förändrar ingenting i sig själva, kommer inte universums energi av plasma att komma eller hjälpa.

Medan om man har gått över till Service och gör sitt bästa för att göra mänsklighetens övergång till en ny era närmare, i fall av sjukdom kommer alla de högre makterna att finnas där för dem, såväl som, naturligtvis, universums energi. Plasma som kommer att kunna stämma av deras vibrationer på ett harmoniskt sätt.

Och det andra villkoret för ens interaktion med universums energi av plasma är ens vibrationsstabilitet.

Med andra ord bör man upprätthålla höga vibrationer, inte spontant eller då och då – till exempel under meditationer, utan nästan hela tiden.

Det är viktigt för den vibrationsmässiga ”kopplingen” av personen och universums energi av plasma att fortsätta att fungera, annars kommer resultaten av dess arbete att ”stoppa” i ögonblicken då personens vibrationer minskar.

Tja, till exempel, de saker du kan skapa i ett balanserat och harmoniskt tillstånd inom några dagar. Om dina vibrationer minskar kan detta förlängas i månader och den här gången kan inte ens denna effektiva universums energi av plasma hjälpa dig.

Som du ser, min kära, beror allt alltid på din förmåga att upprätthålla höga vibrationer så länge som möjligt och i det ideala – hela tiden.

Och i detta kan universums energi av plasma ge dig det stöd som är svårt att överskatta.

Anropa det så ofta som möjligt för att hålla sig inom dess flöde hela tiden.

På så sätt kommer du att kunna ställa in dina vibrationer på den med varje dag som håller den högsta energinivån som denna fantastiska energi har.

Och jag välsignar dig för detta!

Älskar dig oändligt,

Fader-Absolut talade till dig

Du gillar kanske också...