Sai Baba via Jahn Kassl, 4 januari 2022

 

Sai Baba via Jahn Kassl

4 januari 2022

NI ÄR EN OCEAN I EN DROPPE

GUD ÄR ER PELARE

Gud är er pelare. Gud är ert stöd – ni behöver ingen annan om ni tror på Gud!

Jag är SAI BABA.

Jag har återvänt till jorden för att hjälpa mänskligheten i kampen för frihet och enhet. En kamp som sker inom människorna, berör människorna och som inte är riktad mot något. En kamp som transformerar er, centrerar er och i slutändan, gör er perfekta. En kamp som får er att vakna, stärker er tillit och för er tillbaka till sann tro.

Djup tro på er själva och meningen med ert liv är det som skänker er sann insikt och lycka idag.

Gud skapade Människan, Guds andetag gav er liv. Det är dumt att tro att Gud kan ha vänt mänskligheten ryggen, nu i denna avgörande fas av skiftet.

Det är naivt att tro att Gud glömt bort människorna – samma mänskliga varelser som sprungit ur HANS kärlek och skapades av HANS ande.

Vänd er till Gud, mer och mer – direkt och utan omvägar. Det är det bästa sättet för att inte gå vilse och för att vara orienterade i denna tid.

OCEAN I EN DROPPE

Jag har återvänt till mänskligheten – som en mänsklig varelse bland mänskliga varelser, som en ocean i en droppe. Och ni är mina likar! Förkroppsligat gudomligt medvetande – obegränsat, allomfattande och allestädes närvarande.

Den enda skillnaden som fortfarande existerar mellan oss är: självuppfattning och självmedvetenhet. Detta kommer nu att förändras drastiskt! Överföringen av ljus från den CENTRALA SOLEN får er mänskliga varelser att blomstra, väcker upp er ande och gör era hjärtan mottagliga för vad och vem ni i sanning är.

Tillsammans har vi nedstigit in i denna tid, och tillsammans lyfter vi den här världen till en ny nivå – det förflutna och framtiden kommer att tona ut i det eviga Nuet.

Det som spelar roll nu är självkärlek och kärlek till Gud. Så lägg ert liv i Guds händer! Öppna er till honom angående era bekymmer och rädslor!

Sök det gudomliga inom er och se den gudomliga vägledningen i ert liv!

Ha tro och tillit och luta er mot Gud! När ni är uppfyllda av Gud har det som dagligen sker inte längre någon makt över er.

Jag är den som återvänt, och jag kommer att stanna tills allt är utfört som måste utföras. Det jag har som uppdrag att göra, det händer, vad vi har som uppdrag att göra kommer att uppfyllas. Vi är en enorm andlig familj – i den här världen och den bortom.

Vi har nedstigit så att mänskligheten kan uppstiga, vi kommer att tjäna tills Gud kallar på oss. För, i sanning:

Guds nåd har förutbestämt att mänskligheten skall återvända.

Med perfekt kärlek,

SAI BABA

 

 

 

Översättning: Markku

 

 

 

 

 

Du gillar kanske också...