ÄÄ Mikael via Sharon Stewart, 29 augusti, 2021

 

ÄÄ Mikael via Sharon Stewart

Ett meddelande om Rädsla till Ängla-Krigarnas grupp

den 29 augusti 2021

 

Jag är Ärkeängel Mikael med ett meddelande till gruppen med Änglakrigare.

Vi har lagt märke till att Ljusnätet nu är 40 procent lägre. Detta har att göra med all rädsla och negativa reaktioner på Vee-programmering.

Förstå att när ni ser på nyheterna, så är det som ni ser i själva verket inte verkligt. Vad ni ser är det som man vill att ni ska skapa för dem, inget annat. Er tro på att nyheterna är sanna är en stor del av problemet. Er tro på hoten om att förlora jobbet, om påtvingade vaccinationer, om ytterligare nedstängningar och implementerandet av kommunism ifall ni fortsätter att foga er, kommer endast att leda er på den väg där dessa saker inträffar. De behöver inte göra det, det är helt enkelt bara en fråga om vad ni fruktar. När ni är rädda så attraherar ni det som ni fruktar för att ni ska lära er att inte längre vara rädda för det.

Tror ni att allt skulle vara förlorat ifall ni förlorade ert jobb? Har ni så liten tilltro till er själv, er förmåga att skapa en annan inkomst och har ni så liten tilltro till livet? När ni förlorar allting, se på det så här: ni har allt att vinna. Det är i förlusten som vi gör våra vinster i livet. Det är i det kontinuerliga som vi börjar stagnera. Det är livets natur: Förändring. En förändring är vad Jorden står i färd med att genomföra och ni har ingått ett kontrakt om att få uppleva dessa förändringar inom er själva.

Så många förlorar det som nu försvagar dem, om det så handlar om deras sätt att tänka, deras jobb, deras övertygelser, deras kompanjoner. Samtliga rädslor utmanas, i och med att ni framskrider till de högre frekvenserna. Det är alkemi. Det är ett måste. Ni blir på nytt bemäktigade till att på nytt inta ägarskapet över den här planeten, bort från dem som stal den från er. Vadhelst ni fäster er vid i rädsla, kommer ni att förlora.

Jag ska ta exemplet om Sharon, som i åratal var utmattad på sin arbetsplats och inte kunde fortsätta jobba. Hon placerades på en långtidssjukskrivning. Hon förlorade detta bidrag för att hon inte förmådde kämpa för att kvarhålla det, sedan när hon flera år senare på nytt blev utmattad genom sitt arbete, så bad en handläggare henne att söka funktionsnedsättningsbidrag. Hon uppmanades att göra det. För att hon inte gjorde det själv, så behandlades hennes akt nästan utan hennes medverkan. Detta är vad livet önskar för er. Att säkerställa att ni inte fruktar, att säkerställa att ni har tillräckligt.

Sharon är medveten om att det inte finns något att frukta, för hon har redan ställts inför flera av sina rädslor: fattigdom, hemlöshet, arbetslöshet, misshandel, förlusten av sin status i samhället, ingen mat att äta, kärlekslöshet och mer – hon har redan mött det. Och hon är lyckligare och lugnare nu inför den här Stormen, för hon har förberett sig och vet med all säkerhet att när hon tillåter det, så kommer hon att bli omhändertagen. Hon har en insikt, den är inte ens en tro.

Jag: Jag måste bo på ett av de minst drabbade ställena på den här planeten, fastän jag lever rätt intill Quebec, som man faktiskt just nu bultar på plandemiskt.

Mikael: Ja, du surfar igenom din dag utan att frukta, för du inser att det inte finns något att frukta. Att ifall du fruktar det så drar du det till dig. Därför är du inte rädd.

Sharon: Ja. Ivo lärde mig det. Det enda att frukta är självaste rädslan.

Mikael: Och skulle de kräva pass för att man ska kunna komma in i mataffären, vad gör du då?

Jag: Antingen ber jag mina grannar hämta min mat, hittar en säljare på svarta marknaden, kör on-line och hämtar, eller så finns det otaliga alternativ. Jag oroar mig inte över det. Jag har förråd hemma i händelse att något dyker upp.

Mikael: Rädsla är inte människans sanna tillstånd – kärlek är det. Jordborna har lärt sig att vara rädda och ni har lärt er att svara med rädsla på allt som ni möter. Detta är inte en människas sanna tillvägagångssätt.

Jag: Nej.

Mikael: Den här veckan förekommer ett tillstånd av brådskande karaktär i Afghanistan, att bidra med att evakuera de mängder av människor som blir offer för Talibanernas övertagande. Men det andra projektet vi önskar att ni ska fokusera ert ljus på är att på nytt ge energi till rutnätet av ljus. Vi vill att det ska bli högre än de fyrtio procenten som det har förlorat – vi vill att det ska vara 100-procentigt. Det innebär att ni måste ta in Guds vita ljus genom kronchakrat och fördela det genom era fötter till jorden, till rutnätet.

Det finns ingen anledning att frukta. Ni går alla på nytt igenom en process av bemäktigande och startpunkten är där ni befinner er. Om denna är rädsla, så är den rädsla.

Jag är Ärkeängel Mikael. Jag är er ledare, lärare och krigare igenom dessa tider av förändringar på planeten Jorden. Vi är ett Förband. Ni vandrar på denna jord i egenskap av en grupp.

 

www.sharonandivo.weebly.com

 

 

 

 

Översättning: Aslög

Du gillar kanske också...