ÄÄ Raphael via Ann Dahlberg, 26 september

ÄÄ Rafael

ÄÄ Raphael

Lördag 26 september 2015

Kanal Ann Dahlberg

 

 

Jag är Rafael och jag har en del frågor till Er idag. Den första frågan lyder: Vad är kärlek?

 

Är det kärleken mellan en man och en kvinna?

Är det kärleken till ett barn eller ett djur?

Är det kärleken till en växt eller en plats?

Eller kan det innefatta alltsammans?

 

Ja svarar ni säkert, det kan innefatta alltsammans. På sätt och vis har ni rätt. Det kan innefatta alltsammans och är ändå så mycket mer. Det är själva energin som gör allt levande. Allt som lever är skapat av den här energin. Vi är alla skapade av denna kärleksenergi. Det är därför allt är kärlek och allt annat är en illusion. Ursprunget kan aldrig vara en illusion. Illusionen är skapad av er själva. Detta var något som ni ville lära er och förstå på ett fysiskt plan. Det var er största utmaning, kära barn. Därför är triumfen nu så stor, när ni går genom porten, kärlekens port i fysikalitet. Detta var ert mål och nu skyndar ni fram mot det målet.

Det är inte lätt att utveckla kärleksenergin i era kolbaserade kroppar. Det har varit en lång väg att gå men ni hittade en väg till sist. Det är ert mod och er styrka tillika med er envishet, som har lett er fram. Ljuset som nu strömmar fram gör det lättare för alla att hitta sin väg till målet. Allas mål är att gå upp i den högre dimensionen tillsammans med Gaia och äta av kärlekens frukter.

Det är ni väl värda och det kommer att bli så mycket mer än ni tror. Den intensiva glädje och kärlek ni kommer att uppleva där har ni svårt att föreställa er på det plan ni nu lever. Den mest intensiva glädje som ni idag kan känna på jorden är väldigt liten i jämförelse med vad ni kommer att uppleva i er nya dimension.

Vad ni inte tänker på är att ni kan fylla er själva med glädje närhelst ni vill. Ni kan omvandla alla känslor till glädje bara genom att vilja göra det. Bara genom att öppna upp för att ta in glädjen, så kan ni få den strömmande ner till er. Hela er kropp kan fyllas med glädje och kärlek bara ni tillåter det. Det är därför vi säger att ni ska fylla er själva med kärlek. Öppna upp er själva för kärleken genom att tillåta den att strömma ner igenom er.

Den fyller er själva med så mycket glädje och kärlek, så ni känner att ni behöver inget annat än den.

Öppna upp för kärleken nu, mina barn och se jorden med den kärlek som ni och den faktiskt är.

 

Med stor kärlek

 

Rafael

Du gillar kanske också...