Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 25 september

Judas-Iscariot

Judas Iskariot

Fredag 25 september 2015

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Judas Iskariot och jag hälsar er alla från ovan. I stillheten i dig själv kan du finna friden du söker. Där kan du vila och hämta kraft. Tänk dig ett lugnt och tyst rum med en skyddande mur av ljus. Det finns inga tankar som stör i det rummet, det är bara en plats att ”vara”. Om du så bara är där en kort sekund, så kommer du att längta dit igen. Helt enkelt för att där är du hel och behöver inget annat.

När ni mediterar kan ni tänka på ljuset som finns ovanför huvudet, under fötterna, till vänster om er och till höger om er. Ljuset finns runt er som en tjock mur. Stilla tankarna och bara ”var” i det rum som finns innanför ljuset och ni kan plötsligt förnimma er själva. Den frid som ni då känner kan vara svår att förklara. Det är dit ni ska nå, kära vänner. En stund i taget tills ni mer och mer kan bli hela i er själva. Ni ska utan svårighet gå mellan er inre och er yttre värld.

Mötet med er själva leder till fler möten med era ledare och kraftdjur och andra interdimensionella varelser. Några är på väg, många kommer efter. Ljuset som strömmar in gör det lättare för alla att möta sig själva.

Mörkret som finns inom var och en löses lättare upp nu då ljuset har fått större fäste i det kollektiva. Många som har gått före har redan löst upp en hel del mörker. Ni har banat vägen så att säga, för de som kommer efter. Detta var er uppgift. De som kommer efter har en annan uppgift. Allt är noga planerat och vedertaget av Er själva. Det finns en mening med allt, kära barn och den vissheten bär ni inom er själva.

Det är dags att klappa på hjärtats port och börja resan hem, mina kära barn på jorden. Ni är många som vill hem nu. Vi finns här och hjälper Er om ni tycker det är svårt, men ni måste be oss komma. Det är eran fria vilja som gäller och som vi sagt förut, den varken vill eller får vi överträda. Alla är ivriga att få möta er. De står och väntar vid ert hjärtas port.

Se det ljusa och ni kommer att finna det ljusa. Se det mörka och ni kommer att finna det mörka. Vilket vill ni finna?

Jag skulle förståss välja det ljusa och då fyller jag mig själv med ljus och glädje och ser på världen med kärlek. För det är i kärlek ni är födda, kära barn och det är i kärlek ni återvänder. Detta är sagt många gånger men det är värt att upprepas tills det blir en sanning i era öron.

Slå ett slag för kärleken nu mina vänner. Kärleken till er själva och allt som finns runt er. Den leder er hem. Alla era familjer och vänner står redan där och väntar på er. De är med Er i varje ögonblick av ert liv nu. De är så stolta över er och hjälper er så mycket som de kan, bara ni ber om det.

Vi är alla så stolta över Er. Ni är på mållinjen nu, mina vänner och steget är inte långt för att bilda den värld i gemenskap och kärlek som ni kom hit ner för att göra. Ni har kommit längre än ni tror. Väggar har börjat resas för att bilda stommen för er nya värld.

Vi hejar på er här uppifrån och skickar så mycket ljus som vi kan. Vi finns förståss med er på jorden också. Vi är ju alla ETT.

Tro på er själva kära barn. Ni har kommit långt och jag skickar kärlek så att ni kan finna kärleken till Er själva.

 

Med så mycket kärlek

 

Judas

Du gillar kanske också...