Abraham Lincoln via Erena Velazquez, 18 maj 2021

 

Abraham Lincoln via Erena Velazquez, 18 maj 2021

 

God Morgon Sanningssökare Runt Om i Världen,

Jag är Abraham Lincoln den 16:e Presidenten i USA. Jag ledde detta land från 1861 till 1865 tills jag blev lönnmördad. Jag kommer idag, eftersom det är min tur att tala till mänskligheten.

Jag dödades som John F. Kennedy, hans bror och andra, som bar Sanningen och Ljuset. När jag blev president var min direkta plikt att leda landet genom Inbördeskriget. Tiderna var svåra och utmanande under mitt presidentskap.

Jag instämde inte i förslavning, så jag främjade det Trettonde Ändringsförslaget till Förenta Staternas Konstitution. De korrumperade själarna var inte nöjda med mig, för jag ändrade deras värld, så jag blev borttagen från bilden, eftersom jag avbröt deras direkta plan att hålla saker på samma sätt genom att stanna i Mörkret.

Ni lever i tiderna, där hela den Mänskliga Civilisationen manipuleras och kontrolleras av Mörkret, vilket inkluderar Utomjordiska enheter, onda Khazariska Maffian och etc. Ni måste förenas globalt och ta bort denna falska holografiska verklighet, som känns väldigt verklig för poängen är att alla tror att det är verkligt.

Jag har skickats för att påminna alla på Jorden om att det är dags för er att få tillbaka era rättigheter och er frihet. Ingen har rätt att ha kontroll över någon, ni är fria varelser. Alla är fria själar som reser och väljer olika former av inkarnationer.

Tyvärr har era erfarenheter förändrats på den här planeten genom att inte låta er vara er själva på grund av kontrolleringen. De tog ifrån alla sin frihet att följa sin egen väg.

Vi kom alla hit för att fullfölja våra uppdrag. Kom ihåg, låt inte rädsla kontrollera er existens i denna falska verklighet. Allt ni ser runt omkring er är imitation, förutom natur och djur. Min rekommendation till er alla är att titta på alla Matrix-filmerna igen med Keanu Reaves. Ni kommer att förstå bättre denna 3D-verklighet, innebörden av den och varför den skapades.

Nu är det Gudomlig tid att göra positiva förändringar på Moder Jord. Framtida händelser skapas i nuet och inte i det förflutna eller framtiden. Glöm inte att vi alla spelar betydelsefulla och viktiga roller i Uppstigningsprocessen till en Ny Jord.

Jag är här för att vara er inspiration och påminnelse till alla om att ingenting är omöjligt eller slumpartat. Sanningen är gömd i er själ. Ni behöver inte nyheter eller någon att berätta för er vad som är verkligt eller vad som inte är. Vi är alla anslutna till det Universella Medvetandet.

Ljuset vinner trots alla desperata försök från den Negativa Sidan att dölja det och håller denna verklighet igång genom att försöka lura er. Vi är nästan där, friheten kommer snart, och alla brott mot mänskligheten kommer att avslöjas för allmänheten.

Snälla, fortsätt att lita på processen eftersom allt avslöjas enligt den Gudomliga Planen. Jag är hedrad att tala med er alla idag. Kom ihåg att sanningen kommer upp till ytan, och alla icke-troende kommer att uppleva en enorm chock. Tack.

Stå Sanningsenliga och Starka, oavsett vad.

Abraham Lincoln

 

 

Översättning: Bodil

 

You may also like...