Gladelia från Alpha Centauri via Sharon Stewart, 13 november, 2019

JORDBON – GLADELIA av ALPHA CENTAURI via SHARON STEWART

Jag: Hej Gladielia, hur mår du?

Gladelia: Jag mår bra, hur mår du? Oh ja, jag minns detta från Jorden – utbyte av artigheter. Vi gör inte så på Meton.

Jag: Vad gör ni då?

Gladelia: Därför att vi är mer benägna att se på livet från en mer energimässig synvinkel och inser att vi är medvetenhet så bortser vi från alla behagligheter som har med separation att göra. Det gör inte ert samhälle. Ni tror fortfarande att ni är åtskilda från varandra.

Jag: Ja, jag har lagt bort födelsedagsfirande. Jag är nästan 60 men varför fira dagen då jag föddes på Jorden när jag blev född av Gud för millioner år sedan? Den födelsedagen firar jag varje dag.

Gladelia: Ja, och så borde det vara. Men du är stolt över att vara Skorpion ändå.

Jag: Jodå. Skorpioner är tuffa. De är fågeln Fenix som reser sig ur askan och det har jag verkligen gjort.

Gladelia: Jo livet handlar om transformationer och du valde att gå från offer-mentalitet till att uppnå Kristusmedvetande i din livstid.

Jag: Det har jag. Jag är redan en mästare. Jag behöver bara minnas hur jag bemästrade att bli en mästare.

Gladelia: Det gör du! Jodå, du kommer att göra det.

Jag: Ja, så låt oss nu prata om dig. Jag intresserar mig för att du föddes på Venus men var en ”changeling” (andeväsen som tar över en död människa) här på Jorden eller något liknande. Du har inte alls jordiskt DNA eller hur? Ändå var det viktigt att få ett barn med Akon. Varför få ett barn med Akon på Jorden när du kunde ha stannat på Venus och göra det

Gladelia: Nå jag hade faktiskt jordiskt DNA. Min ande avlägsnades från min kropp och placerades inuti en mänsklig kropp.

Jag: Precis som jag. En galaktisk inkarnationist.

Gladelia: Ja, jag levde på Venus i många år och sedan helt enkelt reinkarnerade in i en jordlings kropp som du har gjort. Så jag hade en själ som en Alpha Centaurian vilket i praktiken är en Venusian – och sedan flyttade jag in i en jordbo’s kropp.

Jag: Åh, vänta litet, vad är det jag hör?

Gladelia: Jodå, jag fortsatte min inkarnation på Gladelia när min jordiska kropp dog.

Jag: Så din själ återvände tillbaka till Venus?

Gladelia: Och jag lämnade Venus och kom tillbaka till Alpha Centauri för att vara med Akon. Därför att våra DNA är så överensstämmande, det blev ingen anpassningsperiod för mig.

Jag: Så din kropp hölls i stasis som Tiannia’s hålls för mig, väntande på mig att återta den efter min död här.

Gladelia: Ja.

Jag: Det framstår som ett långdraget tillvägagångssätt.

Gladelia: (skrattar) Det måste göras på detta sätt. Vi behövde se till att den korrekta typen av DNA invandrade i jordiska kroppen och det finns på Venus, inte Alpha Centauri.

Jag: Okay. Så det finns mer Venusianer/Jordlingar överensstämmelser än det finns Alpha Centaurian/Jordlingar överensstämmelser?

Gladelia: Nej, det var en specifik blodlinje vi tittade efter.

Jag: Åhå, okay. Gjorde Akon allt detta?

Gladelia: (skrattar) Visserligen är han en specialist på solar men han är väl bevandrad i alla områden av vår vetenskap. Han har vänner också.

Jag: Oh, jaha. Vad vore vi utan våra vänner?  Det är intressant att Alpha Centauri och Venus är så identiska. Jag har hört att det är ungefär som de tvillingsstäder vi har här och mer än så.

Gladelia: Ja det finns planeter som är mycket liknande varandra och att leva på ändera kräver mycket lite anpassning. Men Jorden framstår som undantaget.

Jag: Varför?

Gladelia: Det bestämdes att vara så.

Jag: Bestämdes?

Gladelia: Ja, planeter är skapade av vårt tänkande och när vi har speciella syften för dem så blir de att vara så. Du inser förstås att det sker på kvantumnivån.

Jag. Naturligtvis. Så varför är Jorden annorlunda? Vad ville de att den skulle vara?

Gladelia: Jordlingar är en Titan, en fantastisk version av den galaktiska människan. Detta var ett stort bemödande att skapa en supervarelse.

Jag: Oj, och ni har den tendensen också, eller hur?

Gladelia: Det är inbyggt i vår ras att vilja fullända oss själva. Det är syftet med våra inkarnationer åtminstone.

Jag: Aha…jag antar att utomjordingar uppfattar oss som brillianta därför att Kommendör Suban-Dal, som jag pratat med alldeles nyligen, gärna vill få mina synpunkter. Han sitter och pratar med mig i tio minuter och iaktar den ström av känslor som jag går igenom, troligen helt samtidigt, och förundrar sig över att jag kan gå upp och ner som en bergochdalbana och ändå vidmakthålla någon grad av klokt förstånd.

Gladelia: Jo, galaktiska intelligenser är stabilare än jordlingars men jordlingars tänkande är mycket mer flexibelt både mentalt och emotionellt.

Jag: Det är helt totalt supertastiskt. Vi måste verkligen ha varit något i antiken. Oh javisst, de måste ha varit – för jag var inte här då annat än som utomjording.

Gladelia: Jordlingens sinnesförstånd är som ett piano keyboard, med full bas och diskant område. Det är ett stort omfång. Sinnet hos en typisk galaktisk stella’r fokuserar mer på diskanten, om du så vill, och tenderar att inte bli så utslagen av att hamna ur rytmen så snabbt som som ni blir.

Jag: Jag inser det. Jag ser också att Ivo och Ashtar är mycket tålmodiga. I önskar bara att jag kunde vara det.

Gladelia: Ja, jordlingens sinnesförstånd är mer som kvicksilver och precis så känsligt. Det anpassar sig från högt till lågt och från lågt till högt på några sekunder.

Jag: Jo det är vad Kommendör Suban beundrar. Även uppskattar han hur jag känner tankar av vedergällning hos de gisslantagna vi räddat och vårdar – hur jag kan ha både positiva och negativa känslor samtidigt.

Gladelia: Ja. Jordlingarnas vida spann är svår att bemästra men den som gör det uppnår en styrka och kraft som blir inte mindre än trollbindande.  Men du håller aldrig två känslor samtidigt – bara en frekvens kan hållas åt gången.

Jag: Är du säker på det?

Gladeilia: Ja, vad du upplever är hur det högre och det lägre emotional-mentala tävlar om dominans. Ni har alla gått igenom detta.

Jag: Sant. Så jag är nyfiken på vad du ville skriva om i din andra bok som aldrig blev publicerad.

Gladelia: Åh det var så mycket! För sin tid var det kontroversiellt, hursomhelst mycket av det är publicerat nu. Din historia är ovanlig men det finns andra som du.

Jag: Aha. Saknar du Jorden det allra minsta?

Gladelia: Saknar den? Det skulle jag inte vilja säga. Men jag älskar Jorden och håller henne i mitt hjärta. Jag sänder så mycket positiv energi jag kan till er värld därför att den är så sjukt mycket i behov av den.

Jag: Jo jag ser så många döda barrträd nu. Jag såg aldrig några när jag var yngre. Aldrig. De såg ut att leva för evigt. Osäker på om det beror på giftansamlingar eller på uppstigningsprocessen men jag förmodar det förra.

Gladelia: Ja de dör bort. Deras energier kvävs och luften är så förorenad.

Jag: Jag har hjälpt en skogsdunge genom att sända vit ljus energi. För alla er därute vill jag säga: du kan sända vit ljusenergi till träden, djuren och jorden för att hjälpa till. Du kan också sända vit ljusenergi för att stoppa chemtrails.

Gladelia:  Javisst, hur mycket Galaktiska Federationen av Ljus (GFL) än har gjort för att bekämpa miljöförgiftningen fins det forfarande mycket kvar. Det är helt enkelt en fråga om insikter om hur detta kan stoppas. Så många är så infångade av systemet att det tar livet av dem och deras barn och barnbarn också – ändå ändrar de inte någonting.

Jag: Ja. Det verkar inte finnas några bättre alternativ just nu. Vem som än försöker skapa bättre alternativ blir antingen mördad eller köpt eller tvingad över på  motståndarens sida. Den monetära makten. Allt har ett pris.

Gladelia: Så ska det inte vara. Låt dig aldrig köpas för pengar. Inse att ditt folks godhet finns i att deras service aldrig kan köpas. Låt dig aldrig säljas. De som låter sig säljas blir byte för det gamla systemet som ändå är i en dödsprocess och tacka gudarna för det!

Jag: Bara de blodsrena arbetar vidare. De som är sanna i hjärtat. De blir världsledare när vibrationerna blir tillräckligt höga. Så många faller av vägen ner i diket. Blir uppköpta.

Gladelia: Från vårt perspektiv är det en intressant process. Det är mer positivt för oss än det upplevs för er måste jag tillägga.

Jag: Det är bra.

Gladelia: Det är så mycket gudomligt/utomjordiskt/universellt inflytande som bombar Jorden just nu, återlösande hennes livskraft, motverkande De Mörkas inflytande. Detta är underbart att bevittna. Uppståndelsen av en planet och återskapandet av mänskligheten till de gudavarelser de en gång var. Det är magnifikt och underbart.

Jag: Vi har en lång väg kvar att gå. Om det mänskliga sinnets tänkande måste förändras så ser jag att det går alltför långsamt. Det finns så mycket motstånd.

Gladelia: Även motståndet är en vibration. Låt oss säga att det ser ut som om de som gör motstånd bortshjasas av de inkommande höga energierna. De tvingas att vakna upp till dygden genom att deras negativiteter frigörs från deras system. Det är smärtsamt på kort sikt men på längre sikt kommer Jordens de Äldres krafter och visdom återinsätta sig själva i världen.

Jag: Så bra. Så länge allt arbetar för Det Goda, icke det onda.

Gladelia: Det kommer med all sannolikhet bli fler som faller åt sidan men de kommer att bli omhändertagna.

Jag: Det är som Ormar och Stegar, eller börja om från GÅ igen utan att inhämta $200 Börja om från ingenting.

Gladelia: Om det är det som behövs, ingenting.

Jag: Så var finns Venusianerna på Jorden? Jag vill träffa några.

Gladelia: (skrattar) Det finns där. Det finns många positiva raser som vandrar mitt ibland er. Ni skulle aldrig känna igen dem.

Jag: Sänker de sin vibration för att samstämma sig med oss?

Gladelia: Nej det gör de ej. De skulle förlora sina fördelar då. Men de finns i inflytelserika positioner, de är placerade där de behöver vara för att skapa förändringen och styra mänskligheten i rätt riktning.

Jag: På samma sätt som De Mörka placerade sina personer att styra oss i fel riktning.

Gladelia: Ja. Ljuset tar helt enkelt över ert system och ändrar allt till Ljuset men det tar sin tid. Och tålamod.

Jag: Åh ja. Det också. Men var kan jag få träffa en Venusian?

Gladelia: (skrattar) Be om att någon kommer och se om du kan urskilja någon.

Jag: Okay. Jag antar att de ändå är så upptagna med annat.

Gladelia: Men de kan vara på två platser somtidigt.

Jag: Jag skulle vilja arbeta med dem. När jag får mitt kontor i ordning.

Gladelia: Du kommer att göra det. Då får du träffa dem. De kommer att hjälpa dig.

Jag: Bra, jag kan behöva hjälp.

Gladelia: Okay, då lämnar jag dig nu. Tack för möjligheten att prata med mina gamla bröder och tillfället att lämna en påminnelse att titta på mina videos på youtube och att läsa min bok om Akon – ” Från Ljusbarriärens Ovansida” (From Beyond the Light Barrier)” Den har så mycket information om det du troligen redan söker.

Jag: Bra. Tack Gladelia.

Gladelia: Tack så mycket Sharon. And ”Goeie Dag!”  (Afrikaans)

Jag: Tot ziens! (Dutch)

www.sharonandivo.com

YouTube: SharonandivoofVega

Översättning: Mats

Du gillar kanske också...